• 2025-02-24
  • 2 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • سلامت

لزوم نظارت دقیق بر نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی؛ هشدار برای حفظ سلامت عمومی

به گزار شسلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر حشمت‌الله رضویگفت: «نیترات‌ها به‌عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری،…
لزوم نظارت دقیق بر نیترات‌ها در فرآورده‌های گوشتی؛ هشدار برای حفظ سلامت عمومی

به گزار شسلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر حشمت‌الله رضویگفت: «نیترات‌ها به‌عنوان افزودنی‌های اصلی در فرآورده‌های گوشتی برای افزایش ماندگاری، بهبود طعم و رنگ و جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر همچون Clostridium botulinum ضروری هستند.» با این حال، او هشدار داد که مصرف بیش از حد این ترکیبات می‌تواند مشکلات جدی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد.

کنترل و نظارت مستمر بر کیفیت محصولات غذایی

وی افزود: «برای جلوگیری از پیامدهای منفی ناشی از نیترات‌ها، ضروری است که مصرف این محصولات به‌طور دقیق کنترل شده و از محصولات با کیفیت و قابل اطمینان استفاده شود.» دکتر رضوی همچنین تأکید کرد که نظارت مستمر بر میزان نیترات‌ها با استفاده از آزمایش‌های پیشرفته و پایش مداوم می‌تواند از بروز مشکلات جلوگیری کند.

افزایش اعتماد مصرف‌کنندگان از طریق کیفیت و ایمنی

به گفته سازمان غذا و دارو، این اقدامات نه‌تنها به تضمین سلامت عمومی کمک می‌کند، بلکه به ارتقای کیفیت محصولات و افزایش اعتماد مصرف‌کنندگان نیز می‌انجامد. دکتر رضوی در پایان خاطرنشان کرد که بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و آزمایشگاه‌های تخصصی برای بررسی ترکیبات در فرآورده‌ها، می‌تواند نقش بسزایی در تأمین ایمنی غذایی ایفا کند.

منبع خبر