فوری/ دستور نتانیاهو برای آغاز حملات دوباره / اسرائیل حمله به کدام شهرها را برنامه‌ریزی کرد؟

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرفوری، دفتر نتانیاهو با صدور بیانیه‌ای جنبش حماس را به نقض آتش بس…

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرفوری، دفتر نتانیاهو با صدور بیانیه‌ای جنبش حماس را به نقض آتش بس متهم کرد و دستور اقدام قاطع علیه اهداف آن در نوار غزه را صادر کرد.

«بنیامین نتانیاهو» در گفت و گو با شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی اظهارداشت: جنگ تا زمان اجرای کامل توافق آتش‌بس در دو مرحله ادامه خواهد داشت.

وی افزود: «شرط پایان جنگ، بازگشت تمامی اسرای اسرائیلی و خلع سلاح کامل حماس است. امیدواریم این امر به‌سادگی محقق شود و در غیر اینصورت به شیوه‌ای سخت که جنگ را پایان خواهد داد، به آن خواهیم رسید.»

بر اساس این گزارش، موضع‌گیری اخیر نتانیاهو، واکنش‌های داخلی و منطقه‌ای را در پی داشت و نشانه‌هایی از اختلاف در کابینه رژیم اسرائیل را بر ملا کرد.

همچنین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تاکنون ۴۷ نوبت آتش‌بس را نقض کرده و نتانیاهو همچنان به بهانه‌تراشی‌های واهی برای به تعطیلی کشاندن و فرار از اجرای توافق ادامه می‌دهد.

جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که تصمیم نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از بازگشایی گذرگاه رفح تا اطلاع ثانوی، نقض آشکار مفاد توافق و پشت‌پا زدن به تعهدات او در برابر کشور‌های میانجی است.

منبع خبر