- 2024-12-08
- 7 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، نکات آشپزی
طریقه مصرف هسته انار در انواع غذاها (4 روش طلایی)
بسیاری از افراد بعد از آبگیری انار، هسته آن را دور میریزند، اما جالب است بدانید که هسته انار سرشار از خاصیت است و استفاده از آن میتواند به درمان بسیاری از بیماریها کمک کند. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طریقه مصرف هسته انار در انواع غذاها آشنا شوید.
برای استفاده از هسته انار میتوانید آن را به صورت درسته یا پودر شده استفاده کنید. به منظور درست کردن پودر هسته انار باید هستهها را در سینی یا روی پارچه نخی بریزید و بعد برای چند روز زیر نور آفتاب خشک کنید. در این مدت هر روز هستههای انار را زیر و رو کنید تا به خوبی خشک شوند. در ادامه هستههای خشک شده انار را در آسیاب بریزید و پودر کنید. میتوانید از هسته انار برای مزه دار کردن مرغ شکم پر، انواع غذاهای شمالی و همچنین سالاد نیز استفاده کنید. برای خواندن جزئیات طریقه مصرف هسته انار در انواع غذاها میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
چطور از هسته انار استفاده کنیم؟
اگر در مورد خواص پودر هسته انار در طب سنتی چیزهایی شنیده باشید، میدانید که مصرف هسته انار مزایای زیادی برای بدن دارد. برای استفاده از هسته ارزشمند انار در غذا راهکارهای متعددی وجود دارد. در ادامه این بخش به طریقه مصرف هسته انار در انواع غذاها اشاره شده است.
۱- هسته انار را پودر کنید
یکی از سادهترین روشهای مصرف هسته انار در غذا، استفاده از پودر آن است. در ادامه این بخش به طرز تهیه هسته انار خشک اشاره شده است.
مرحله اول: هستههای انار را خشک کنید
برای درست کردن پودر هسته انار باید بعد از گرفتن آب انار، هستهها را روی یک پارچه پهن کنید و آن را در هوای آزاد یا زیر نور خورشید قرار دهید. روزی یک بار هستهها زیر و رو کنید تا همه هستهها به خوبی خشک شوند.
مرحله دوم: هستههای خشک شده را پودر کنید
بعد از چند روز هستهها کاملا خشک میشوند و میتوانید آنها را در آسیاب بریزید و پودر کنید. در ادامه پودر هسته انار را از الک رد کنید. حالا میتوانید از این پودر در انواع غذاها و خورشتها استفاده کنید. پودر هسته انار سرشار از پروتئین، فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای متنوع است و فواید زیادی برای سلامت دارد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه روغن هسته انار خانگی
۲- از هسته انار برای داخل شکم مرغ استفاده کنید
راهکار بعدی برای مصرف هسته انار این است که آن را به صورت خشک شده یا تازه با انواع سبزی، رب و طعمدهندههای مختلف ترکیب کنید و در شکم مرغ بریزید. سپس مرغ را در فر یا قابلمه بپزید.
با این روش هم از خواص بینظیر هسته انار بهرهمند میشوید و هم غذای شما ظاهر جذابتری پیدا میکند. بعد از آماده کردن پودر هسته انار حتما آن را در ظرف شیشهای در بسته بریزید تا کیفیت آن حفظ شود.
۳- از هسته انار برای روی سالاد استفاده کنید
از آن جایی که امکان دسترسی به انار در همه فصول سال وجود ندارد، برای مزه دار کردن انواع سالاد میتوانید مقداری هسته انار را با رب انار ترکیب کنید و به جای سس روی سالاد بریزید. مطمئن باشید با امتحان کردن این روش از طعم جذاب و ظاهر بینظیر سالاد بسیار لذت خواهید برد.
بیشتر بخوانید: ترفندهای کاربردی برای نرم کردن رب انار سفت شده
۴- در خورشتها و غذاهای شمالی از هسته انار استفاده کنید
در اکثر غذاهای شمالی از رب انار و دانههای انار استفاده میشود، اما انار از آن میوههایی است که در همه فصول سال به آن دسترسی نداریم. برای درست کردن غذاهای شمالی مثل مرغ ناردون، مرغ ترش، ماهی شکم پر و دیگر غذاهای شمالی که دارای انار و رب انار هستند، میتوانید مقداری هسته انار به خورش اضافه کنید.
میتوانید از دانه انار برای مزه دار کردن و تزیین زیتون پرورده شمالی نیز استفاده کنید یا آن را در چاشنی خوشمزه رشتی به نام کال کباب بریزید تا ظاهر جذابتری پیدا کند.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به طریقه مصرف هسته انار در انواع غذاها اشاره شد. شما میتوانید از هسته انار به صورت درسته یا پودر شده در غذاها و خورشتهای مختلف استفاده کنید و از خواص بینظیر آن بهره مند شوید. اگر تجربه استفاده از هسته انار در غذا را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه