طرز تهیه یوگو لبو (دسری مدرن برای عصرانه+ نکات)

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 70 دقیقه یوگو لبو یک دسر مدرن و خلاقانه است که به دلیل ترکیب…
طرز تهیه یوگو لبو (دسری مدرن برای عصرانه+ نکات)

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

70 دقیقه

یوگو لبو یک دسر مدرن و خلاقانه است که به دلیل ترکیب سالم و جذابش، در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این دسر می‌تواند جلوه‌ای خاص به سفره شما ببخشد و انتخابی سالم و جذاب برای مهمانی‌ها باشد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه یوگو لبو را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر ابتدا چغندرها را بشویید و با کمی شکر و آب روی حرارت متوسط بپزید تا نرم شوند. سپس آن‌ها را خنک و در مخلوط‌کن به پوره تبدیل کنید. پوره چغندر را با ماست، خامه و در صورت نیاز مقداری عسل یا شکر ترکیب کنید.

پودر ژلاتین را در آب حل و با روش بن‌ماری شفاف کنید، سپس به مخلوط اضافه کنید. مواد آماده شده را داخل قالب سیلیکونی بریزید و در فریزر بگذارید تا سفت شود.

در نهایت، دسر را از فریزر خارج کرده و چند ساعتی در یخچال قرار دهید. یوگو لبو را در ظرف سرو برگردانده و با خامه یا برگ نعنا تزیین کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای یوگو لبو برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازماست پرچرب۲ قاشق غذاخوریشکر یا عسل۲ قاشق غذاخوریچغندر۲ عددخامه۱ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۴ قاشق چای‌خوریآب۱/۴ پیمانهآب لبو۱/۲ پیمانهعسل یا شکر اضافی۴ قاشق غذاخوری (به دلخواه)

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه یوگو لبو

مدت زمان آماده‌ سازی و پخت: ۶۰-۷۰ دقیقهمدت زمان استراحت: ۳-۴ ساعتمناسب برای: ۳-۴ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: چغندر را بپزید

چغندرها را بشویید و پوست بگیرید.

آن‌ها را درون قابلمه مناسبی بریزید و مقداری شکر و آب به آن‌ها اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید و ۵۰-۶۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا چغندرها بپزند و نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر به با بستنی

مرحله دوم: چغندرها را پوره کنید

پس از پخت، چغندرها را با چاقو به چند قسمت برش زنید و کمی زمان دهید تا خنک شوند.

سپس آن‌ها را درون مخلوط‌کن، میکسر یا خردکن بریزید و چند پالس زنید تا چغندرها له و پوره شوند.

مرحله سوم: همه مواد دسر را با هم ترکیب کنید

ماست و خامه را به پوره لبو اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با هم ترکیب کنید.

در این مرحله کمی از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقداری عسل یا شکر به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: پودر ژلاتین را آماده کنید

پودر ژلاتین را در کاسه مناسبی بریزید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید و کمی زمان دهید تا پودر ژلاتین پف کند.

سپس ظرف را روی بخار آب گذارید تا به روش بن ماری پودر ژلاتین کاملاً حل و شفاف شود.

ژلاتین حل شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله پنجم: مواد در قالب بریزید

بهتر است از قالب‌های سیلیکونی ژله و دسر استفاده کنید.

مواد آماده شده را داخل قالب بریزید و ۵۰-۶۰ دقیقه‌ای قالب را در فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی با سس کیوی

مرحله ششم: دسر را در یخچال بگذارید

پس از گذشت زمان اعلام شده دسر را از فریزر خارج کنید و آن را چند ساعتی در یخچال بگذارید تا به بافت نرم و لطیفی برسد.

مرحله هفتم: یوگو لبو را تزیین و سرو کنید

دسر را در ظرف سرو به آرامی برگردانید و به دلخواه با چند برگ نعناع تازه و کمی خامه آن را تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه یوگو لبو

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه یوگو لبو

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن یوگو لبو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای طعم بهتر، می‌توانید کمی وانیل به مواد اضافه کنید.اگر طعم شیرین‌تری می‌پسندید، مقدار عسل یا شکر را افزایش دهید. برای داشتن دسر سالم‌تر، از عسل به جای شکر استفاده کنید.قبل از ریختن مخلوط در قالب، قالب را کمی چرب کنید تا دسر راحت‌تر خارج شود.برای جذابیت بیشتر، می‌توانید دسر را در قالب‌های کوچک تک نفره آماده کنید.دسر را حداقل ۴ ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا کاملاً آماده شود.اضافه کردن خلال پسته یا بادام روی دسر باعث جذابیت ظاهری آن می‌شود.از ماست پرچرب استفاده کنید تا بافت دسر نرم‌تر شود.خامه را به آرامی و در آخرین مرحله اضافه کنید تا بافت دسر لطیف بماند.می‌توانید مقداری دارچین یا هل به دسر اضافه کنید تا عطر آن بیشتر شود.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه یوگو لبو از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر