طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه؛ نوشیدنی فوری در کمتر از 10 دقیقه

مناسب برای
5-6 نفر
زمان آمادهسازی
8-10 دقیقه
یخ در بهشت، نوعی نوشیدنی یخی طعمدار است که با آب میوههای مختلف آماده میشود. تنوع بسیار زیادی در طعمهای این دسر جذاب وجود دارد و شما به راحتی و با مواد اولیه ساده و در دسترسی میتوانید این نوشیدنی جذاب را آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه را به صورت مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این دسر یخی، ابتدا هندوانه را پوست بگیرید و خرد کنید. بخشی از آن را تبدیل به آب هندوانه کنید. سپس همراه با یخ، باقی هندوانه، شربت و گلاب در مخلوطکن بریزید و چند پالس بزنید.
نوشیدنی را در لیوان بریزید و با برگ نعنا یا برش هندوانه تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه تابستانی را با جزئیات بیشتر در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم برای یخ در بهشت هندوانه برای 6 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازهندوانه8 پیمانهآب هندوانه2 پیمانهشربت1 پیمانهگلاب2-3 قاشق غذاخوریوانیلبه دلخواهیخ3-4 پیمانه
مرحله اول: هندوانه را آماده کنید
هندوانه را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو آن را به ابعاد کوچکتری برش بزنید و هستههای هندوانه را جدا کنید.
۲/۳ هندوانههای خرد شده را جدا کنید و در کاسه مناسبی بریزید.
مرحله دوم: آب هندوانه را آماده کنید
۱/۳ باقیمانده هندوانههای هسته گیری شده را در مخلوطکن، میکسر یا خردکن بریزید و چند پالس بزنید تا هندوانهها کاملاً له و تبدیل به آب هندوانه شوند.
برای آماده سازی آب هندوانه میتوانید از گوشتکوب برقی نیز کمک بگیرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی یخی هندوانه
مرحله سوم: همه مواد را با هم ترکیب کنید
یخهای قالبی، هندوانههای هسته گیری شده، آب هندوانه، شربت و گلاب را درون مخلوط کن بریزید.
چند پالس بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: یخ در بهشت را تزیین و سرو کنید
یخ در بهشت آماده شده را در لیوانهای سرو بریزید و با چند برگ نعناع تازه یا اسلایسی هندوانه روی نوشیدنی را تزیین و نوش جان کنید.
طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه (روش دوم)
برای آماده سازی یخ در بهشت به روش دیگر، ابتدا هندوانهای رسیده و شیرین را بشویید، پوست بگیرید و به تکههای کوچک تقسیم کنید. همه هندوانهها را در مخلوطکن بریزید و آن را پوره کنید.
سپس پوره را از صافی عبور دهید تا آب هندوانهی صاف و بدون پالپ به دست آید. در یک پارچ بزرگ، آب هندوانه را با مقداری شربت بار یا عسل، چند قطره آب لیموی تازه، کمی گلاب و چند برگ نعنا ترکیب کنید.
در قالبهای یخساز، این مایع را بریزید و اجازه دهید حداقل ۴ ساعت در فریزر بماند تا یخ بزند. پس از یخ زدن، قالبها را از فریزر بیرون بیاورید و یخها را در غذاساز بریزید تا پودر یخی و دانهدرشت بهدست آید.
این یخ در بهشت را در لیوانهای بلند سرو بریزید و با اسلایس هندوانه، برگ نعنا یا حتی چند دانه انار تزیین کنید. با این روش نیز نوشیدنی خنک، طبیعی و خوشعطر برای روزهای گرم تابستان خواهید داشت.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آگوا فرسکای هندوانه
نکات و فوتوفن های طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن یخ در بهشت هندوانه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
از هندوانهی کاملاً رسیده و شیرین استفاده کنید تا نیازی به افزودن شکر اضافی نباشد.قبل از آماده سازی این یخ در بهشت بهتر است هندوانه را چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و نوشیدنی نهایی طراوت بیشتری داشته باشد.کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال در مرحله نهایی به نوشیدنی اضافه کنید تا عطر خاصی بگیرد.هستههای ریز سفید را هم تا حد ممکن جدا کنید تا بافت نوشیدنی یکدستتر شود.میتوانید بخشی از هندوانه را فریز کنید و به جای یخ استفاده کنید تا طعم نوشیدنی شما رقیق نشود.برای تنوع، میتوانید برگ ریحان تازه جایگزین نعنا کنید.هندوانه را مکعبی خرد کنید تا راحتتر و سریعتر پوره شود.برای تقویت طعم هندوانه میتوانید از کمی آب لیموی تازه استفاده کنید.از یخ قالبی ریز یا خرد شده استفاده کنید تا بهتر ترکیب شود و بافت برفیتری ایجاد کند.چند تکه یخ را کنار بگذارید و در لیوان بریزید تا نوشیدنی دیرتر آب شود.استفاده از یخهای قالبی شفاف با برگ نعنا یا گلخوراکی داخلشان نوشیدنی را لوکستر میکند.لیوانها را در فریزر خنک کنید تا نوشیدنی دیرتر آب شود.میتوانید روی نوشیدنی را با پودر گل محمدی خشک یا اسلایس نازک لیمو نیز تزیین کنید.برای خوشطعمتر شدن یخ در بهشت هندوانه میتوانید میوههایی مثل توتفرنگی، طالبی، آناناس، انبه، گیلاس، آلبالو، پرتقال، هلو، تمشک، بلوبری و موز را به ترکیب اضافه کنید. این میوهها طعم شیرین و معطر هندوانه را کامل میکنند و نوشیدنی را رنگارنگتر و مغذیتر میکنند.برای آماده سازی این یخ در بهشت میتوانید از هندوانه زرد یا آناناسی نیز استفاده کنید.میتوانید ترکیب را با کمی سودا یا آب گازدار مخلوط کنید تا حس نوشابهای و گازدار پیدا کند.نوشیدنی را بلافاصله بعد از مخلوط کردن سرو کنید تا بافت یخدار حفظ شود.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این نوشیدنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه یخ در بهشت هندوانه از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه