- 2025-04-15
- 5 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک گوجه سبز+ نکات کلیدی خوشمزهتر شدن

مناسب برای
5-6 نفر
زمان آمادهسازی
60-70 دقیقه
زمان پخت
40-45 دقیقه
اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید، این آموزش مناسب شماست. طعم ترش گوجه سبز در کنار شیرینی کیک ترکیبی بسیار هیجان انگیز و منحصر به فرد دارد که شما را شگفت زده میکند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک گوجه سبز را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی کیک گوجه سبز، ابتدا تخممرغها را با شکر حسابی هم بزنید تا پوک و کرمی شوند. سپس روغن و شیر را اضافه کنید. آرد و بیکینگپودر را الک کنید و به تدریج به مایه کیک بیفزایید.
در نهایت، گوجهسبزهای خرد شده را در کمی آرد بغلتانید و در مایه کیک بریزید. مایه کیک را در قالب از پیش آماده شده بریزید و در فر بپزید. پس از پخت و خنک شدن آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید.
رسپی این کیک متفاوت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک گوجه سبز برای ۶ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ۳ عددشکر ۱ پیمانهروغن مایع۱/۲ پیمانهماست۱/۲ پیمانهآرد۱ و نیم پیمانهبیکینگ پودر۱ قاشق چایخوریوانیل۱/۲ قاشق چایخوریگوجه سبز۲ پیمانهدارچین (اختیاری)۱/۲ قاشق چایخوریپودر قند یا شکر قهوهای (برای تزیین)به میزان دلخواه
مرحله اول: فر و قالب را آماده کنید
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. گرم کردن فر پیش از شروع فرایند پخت تاثیر بسیار مثبتی در بافت و کیفیت کیک شما دارد.
کف و دیوارههای قالب را با کمک براش و کمی روغن به خوبی چرب کنید. این کار کمک میکند پس از پخت، کیک به راحتی از قالب جدا شود.
مرحله دوم: تخممرغ و شکر را با هم ترکیب کنید
تخممرغهای هم دمای محیط را در کاسه مناسبی بشکنید.
شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی ۷-۸ دقیقه مواد را هم بزنید تا حجیم و کرمرنگ شوند.
این مرحله برای سبک و پفدار شدن کیک بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی با توت فرنگی تازه
مرحله سوم: روغن مایع، وانیل و ماست را اضافه کنید
روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن برقی چند ثانیه هم بزنید.
سپس ماست را به ترکیب درون کاسه بیفزایید و چند ثانیه دیگر مواد را هم بزنید تا یک دست شوند.
مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید
آرد، بیکینگپودر و در صورت تمایل دارچین را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید. مواد خشک را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی هم بزنید.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله پنجم: گوجه سبز را اضافه کنید
گوجه سبزها را پس از شستن و گرفتن هسته، دو نیم کنید. آنها را در کاسه کوچکی بریزید و ۱ قاشق آرد سفید به آنها اضافه کنید.
به خوبی هم بزنید تا تمام قسمتهای گوجه سبز با آرد پوشانده شود.
سپس گوجه سبزها را به مایه کیک اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مرحله ششم: کیک را بپزید
مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن چند عدد گوجه سبز برای تزیین قرار دهید.
قالب را در فر بگذارید و به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه کیک را بپزید.
بعد از گذشت زمان اعلام شده با خلالدندان کیک را تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کیک پخته است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیزکیک پسته به روش قنادی
مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید
پس از پخت، اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک گوجه سبز
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک گوجه سبز اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
میتوانید مقدار کمی پوست لیمو یا پرتقال رنده شده برای طعم تازهتر به مایه کیک اضافه کنید.از قالب سیلیکونی یا تفلون نچسب استفاده کنید تا راحتتر کیک را جدا کنید.برای پف بهتر کیک، حتماً آرد را دو بار الک کنید.استفاده از دارچین یا هل طعم دلنشینی به کیک میدهد.تخممرغها را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا بهتر کف کنند.همزدن زیاد مایه کیک باعث سفت شدن بافت آن میشود.اگر دوست دارید کیکتان شیرینتر باشد، میتوانید ¼ پیمانه شکر بیشتر استفاده کنید.اجازه دهید کیک کاملاً خنک شود، بعد برش بزنید تا خرد نشود.روی کیک میتوانید کمی پرک بادام یا گردوی خرد شده هم بریزید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کیک گوجه سبز از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه