- 2025-05-15
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
طرز تهیه کیک هویج کافی شاپی، پوک، نرم و خوشمزه

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهریآنلاین، کیک هویج یکی از انواع کیکهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه میشود. یکی از متداولترین دستورهای پخت کیک هویج تهیه این کیک خوشمزه به همراه مغز گردو و دارچین است که طعم بسیار خوشایندی به این کیک میدهد.
برای تهیه کیک هویج و گردو و دارچین با پف زیاد باید طبق مراحل زیر پیش بروید:
مواد اولیه
آرد ۲۸۰ گرم (۲ پیمانه+۱.۴ پیمانه)
شکر ۳۲۰ گرم (۱ پیمانه+ ۱.۲ پیمانه+۱قاشق غذاخوری)
نمک نوک قاشق چایی خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
دارچین یک قاشق چایی خوری
تخم مرغ ۴ عدد
روغن مایع ۳۰۰ میلی لیتر (۱و ۱.۳ پیمانه)
هویج ۲۵۰ گرم
گردو خورد شده ۱.۲ پیمانه
کرم پنیری
پنیر خامهای ۴۰۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
خامه صبحانه ۷۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه بشکانید و با اسانس وانیل و شکر با همزن برقی ۵ دقیقه بزنید تا پف کند و کرمی رنگ شود. حالا نوبت اضافه کردن روغن زیتون بدون بوست. در ادامه آرد را با نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر مخلوط و روی مواد الک کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
هویج را با رنده ریز رنده کنید و اگر خیلی آبدار بود آب هویج را بگیرید و به خمیر اضافه کنید. در ادامه دارچین و گردو را هم اضافه کنید و همزن دستی بزنید تا یکدست شود. مایع کیک را بهتر است در یک قالب ۲۳ سانتی بریزید. البته قبل از ریختن قبل کف و دیوارههای ظرف قالب را چرب کنید و کمربندی آن را محکم ببندید تا مواد به بیرون نریزد. کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و مایع کیک را داخل آن بریزید.
شما میتوانید از ۳ قالب ۱۸ یا دو قالب ۲۰ برای این کار استفاده کنید یا میتوانید از قالب ۲۵ سانتی استفاده کنید در عوض ارتفاع کیک تان کمتر میشود.
فر را از قبل روشن کنید تا داغ شود. کیک را در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید. البته حتما خودتان چک کنید شما بسته به نوع قالب تایم پخت تفاوت است. برای اینکه ببینید کیک پخته یا نه، یک خلال دندان را آرام وسط کیک فرو کنید و خارج کنید اگر کیک به خلال دندان نچسبد و راحت از کیک بیرون بیاید یعنی کیک ما پخته است.
وقتی که کیک پخت آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید در مای محیط کمی خنک شود و بعد آن را برش بزنید. میتوانید کیک را از یک روز قبل بپزید و سلفون بکشید و داخل یخچال بگذارید و روز بعد روی آن را خامه کشی کنید. البته میتوانید روی آن را خامه کشی هم نکنید، پودر قند بپاشید و تزیین کنید.
طرز تهیه خامه کرمی برای رو و لایه میانی کیک
برای خامه کشی ابتدا کیک را به ۲ لایه تقسیم میکنیم. برای تهیه خامه کیک، ۴۰۰ گرم پنیر خامهای ماسکارپونه بدون نمک یا فیلادلفیا (شما از هر پنیرخامهای که بدون نمک باشد میتوانید استفاده کنید) را با همزن برقی یکدست و با یک پیمانه پودر قند مخلوط میکنیم و با همزن برقی میزنیم.
سپس ۷۰ گرم خامه صبحانه اضافه میکنیم و بعد از اینکه با همزن یکدست کردیم تکههای کرهای که نه خیلی سفت و شکننده است و نه خیلی شل و آبکی، را به مایع اضافه میکنیم و با همزن میزنیم. کره را حتما تکه تکه و بعد اضافه کنید، چون موجب میشود کرم کاملا حالت خامهای و پفکی پیدا کند و ماسیده نشود. این مایع کرمی برای انواع کیکهای خامهای کاربرد دارد و میتوانید برای سایر کیکها هم از همین دستور استفاده کنید.
حالا کرم آماده را روی لایه اول با قیف میریزیم و با پالت خامه کشی میکنیم و لایه بعدی را آرام روی لایه اول میگذاریم و حالا دور تا دور کیک را خامه کشی و دور آن را با گردو تزیین میکنیم. امیدوارم این کیک لطیف و لذیذ را درست کنید و از طعم متفاوت و بی نظیر آن لذت ببرید.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه