طرز تهیه کیک هویج و انبه؛ خوشمزه و مجلسی برای عصرانه

مناسب برای 12 نفر زمان آماده‌سازی 45 دقیقه زمان پخت 45 دقیقه کیک هویج یکی از کیک‌های پرطرفدار برای عصرانه…

مناسب برای

12 نفر

زمان آماده‌سازی

45 دقیقه

زمان پخت

45 دقیقه

کیک هویج یکی از کیک‌های پرطرفدار برای عصرانه است؛ اگر شما از طرفداران طعم کیک هویج هستید، شاید وقت آن رسیده باشد که کیک هویج و انبه را هم امتحان کنید. این کیک طعمی استوایی و خاص دارد که آن را تبدیل به انتخابی مناسب برای عصرانه می‌کند. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه کیک هویج و انبه آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن کیک هویج و انبه، روغن مایع را به همراه سس سیب و شکر به خوبی با همزن برقی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها و آب انبه را هم اضافه کنید.

مواد خشک را در یک ظرف دیگر با هم مخلوط کنید و آن‌ها را در 2 مرحله به مواد تر اضافه کنید. آناناس خرد شده، هویج رنده شده و گردو خرد شده را هم به مواد کیک اضافه کنید و کیک را درون قالب‌های آردپاشی شده بریزید.

بعد از 45 دقیقه کیک در فر می‌پزد. در این زمان روکش کیک را آماده کرده و روی آن بمالید. در نهایت می‌توانید روی کیک را با گردوی خرد شده و پودر نارگیل تزئین کنید.

در ادامه با طرز تهیه کیک هویج و انبه به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کیک هویج و انبه برای 12 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازروغن مایع⅔ فنجانسس سیب½ فنجانشکر1 فنجانتخم مرغ4 عددآب انبه¾ فنجانآرد2 فنجانبیکینگ پودر2 قاشق چای‌خوریجوش شیرین1 و ½ قاشق چای‌خوریپودر دارچین2 قاشق چای‌خورینمک1 قاشق چای‌خوریهویج رنده شده2 فنجانکمپوت آناناس220 گرمگردوی خرد شده½ فنجانمارگارین½ فنجانپودر قند4 فنجانوانیل1 و ½ قاشق چای‌خوریشیر2 قاشق غذاخوریگردوی خرد شده و پودر نارگیلبه میزان لازم برای تزئین

مرحله اول: فر را گرم کنید

فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید و بگذارید گرم شود.

در یک کاسه روغن، سس سیب و شکر را بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله دوم: تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید

تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد کیک اضافه کنید و به هم زدن مواد ادامه دهید.

بعد از تخم‌مرغ‌ها، آب انبه را هم به مواد کیک اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک گلابی

مرحله سوم: مواد خشک را ترکیب کنید

در یک کاسه دیگر مواد خشک شامل آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، پودر دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.

مواد خشک را در 2 مرحله با مواد تر ترکیب کنید. در این مرحله از همزن برقی استفاده نکنید و مواد را با همزن دستی و در یک جهت با هم ترکیب کنید.

مرحله چهارم: هویج را اضافه کنید

آب کمپوت آناناس را بگیرید و آن را خرد کنید. سپس آناناس را به همراه هویج رنده شده و گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم: قالب‌ را آرد پاشی کنید

قالب را چرب کرده و سپس آردپاشی کنید. مواد کیک را در قالب بریزید و در فر بگذارید تا بپزد. این کار 45 دقیقه زمان لازم دارد.

قبل از پایان مدت پخت، بخش میانی کیک را به کمک یک خلال دندان تست کنید.

وقتی بعد از فرو کردن خلال دندان داخل کیک، خلال دندان تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما کاملا مغزپخت شده است.

مرحله ششم: بگذارید کیک خنک شود

بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون بیاورید و 15 دقیقه صبر کنید تا کیک کمی خنک شود.

سپس دیواره‌های کیک را به کمک چاقو از قالب جدا کرده و کیک را از قالب بیرون بیاورید.

بعد بگذارید 15 دقیقه دیگر کیک بیرون بماند و کاملا از حرارت بیفتد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک انجیر خانگی

مرحله هفتم: روکش کیک را آماده کنید

مارگارین را با پودر قند، شیر و وانیل داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید.

وقتی مواد روکش کیک کاملا یکدست شد، کیک را روی یک استند کیک قرار داده و روکش را روی سطح و کناره‌های کیک بمالید.

به کمک لیسک یا پشت قاشق، روکش را صاف کنید.

مرحله هشتم: کیک را تزئین کنید

روی کیک کمی گردو خرد شده و پودر نارگیل بپاشید و کیک را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

کیک هویج و انبه شما آماده است. نوش جان!

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک هویج و انبه

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک هویج و انبه

در هنگام پخت کیک هویج و انبه حتما نکات زیر را در نظر داشته باشید:

به جای شیر لبنی می‌توانید از شیر سویا یا شیر بادام استفاده کنید.اگر بعد از اضافه کردن مواد خشک کیک، آن را با همزن برقی هم بزنید، کیک شما سفت می‌شود و پف آن می‌خوابد.می‌توانید در صورت تمایل از روکش کیک هویج و انبه صرف نظر کنید.برای تزئین روی کیک می‌توانید کمی آب انبه را هم بجوشانید تا غلیظ شود و آن را هم به شکل دلخواه روی روکش کیک بریزید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کیک هویج و انبه آشنا شدیم. این کیک، انتخابی خوشمزه با طعمی استوایی برای عصرانه است.

منبع: putonyourcakepants.com

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر