- 2025-10-28
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک ماسالاتی؛ یک کیک پاییزی با طعمهای هندی
مناسب برای
8 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
35 دقیقه
چای ماسالا یکی از نوشیدنیهای پرطرفدار پاییزی است. اگر شما هم از طرفداران این چای و عطر بینظیر آن در روزهای پاییزی هستید، حتما طعم کیک ماسالاتی را هم دوست خواهید داشت. با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه کیک ماسالاتی آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن کیک ماسالاتی ابتدا مواد تر را با همزن برقی مخلوط کرده تا پفدار شوند. سپس مواد خشک را الک کنید و آن را کم کم به مواد تر اضافه کنید.
مواد را با همزن دستی هم بزنید و در مرحله آخر باتر میلک را هم به آنها اضافه کنید. مایه کیک را در قالبی که از قبل چرب کردهاید بریزید و آن را در فر با دمای 180 درجه بپزید.
در ادامه با طرز تهیه این کیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کیک ماسالاتی برای 8 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ3 عددشکر300 گرمروغن مایع115 گرموانیل¼ قاشق چایخوریآرد300 گرمبیکینگ پودر2 و ½ قاشق چایخوریادویه ماسالا1 قاشق چایخوریباتر میلک250 گرم
مرحله اول: فر را گرم کنید
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. همزمان قالب را چرب کرده و آردپاشی کنید، سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله دوم: تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید
تخم مرغ را با وانیل مخلوط کرده و با همزن برقی خوب هم بزنید. شکر را هم به آن اضافه کنید تا حجیم و پفکی شود.
وقتی مواد کاملا کرم رنگ شدند، روغن را کم کم به مواد کیک اضافه کرده و به همزدن با همزن برقی ادامه دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک موز و گردو
مرحله سوم: مواد خشک را ترکیب کنید
آرد، بیکینگپودر و ادویه ماسالا را الک کنید. این مواد را کم کم به مواد تر اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود.
در نهایت باتر میلک را هم به مواد اضافه کنید و مجدد با همزن دستی هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: کیک را بپزید
مواد کیک را داخل قالب چرب و آردپاشی شده بریزید. قالب را برای 35 دقیقه در طبقه متوسط فر بگذارید تا بپزد.
بعد از این مدت پخت کیک را به کمک یک خلال دندان تست کنید و سپس قالب را بیرون بیاورید.
وقتی کیک کمی خنک شد کنارههای آن را با چاقو آزاد کرده و سپس کیک را از قالب خارج کنید. کیک ماسالاتی شما آماده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک سیب و دارچین
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک ماسالاتی
برای آماده کردن کیک ماسالاتی لازم است به نکات زیر توجه کنید:
توجه کنید که در 20 دقیقه اول پخت نباید در فر را باز کنید، زیرا پف کیک میخوابد.برای تست پخت کیک، خلال دندان را در وسط کیک فرو ببرید و اگر کاملا پخته بود، کیک را از فر بیرون بیاورید.برای این که پف کیک نخوابد میتوانید بعد از 35 دقیقه حرارت را خاموش کنید و کمی لای در فر را باز بگذارید تا کیک کم کم همدمای محیط شود.اگر باتر میلک ندارید، میتوانید آن را با ترکیب 250 گرم شیر و 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید آماده کنید.ادویه ماسالاتی از ترکیب 2 قاشق غذاخوری پودر دارچین، 1 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل، 1 قاشق چایخوری پودر هل سبز، ½ قاشق چایخوری جوز هندی و ½ قاشق چایخوری بادیان ستارهای به دست میآید.میتوانید روی این کیک را با پودر قند تزئین کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کیک ماسالاتی آشنا شدیم. این کیک عطر و طعمی پاییزی، خوشمزه و به سبک و سیاق دسرهای هندی دارد.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.

ارسال دیدگاه