- 2025-06-14
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه کیک شاتوت بستنی؛ دسر خوشمزه تابستانی

مناسب برای
4-5 نفر
زمان آمادهسازی
6-7 ساعت
اگر به چشیدن طعمهای جدید و متفاوت علاقمندید یا به دنبال دسری خوشمزه و جذاب برای پذیرایی در مراسم و مهمانیهایتان هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این کیک بستنی شاتوت غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک بستنی شاتوت را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی این کیک بستنی جذاب، ابتدا پنیر خامهای، شکر و خامه را با همزن مخلوط کنید تا مایه پنیری یکنواخت شود. سپس شاتوتها را بشویید و پوره کنید و به مایه پنیری بیفزایید.
سپس لایهلایه بیسکویت و مواد آماده شده را در ظرف بچینید و برای چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا بیسکویتها نرم شوند. بعد از سرد شدن، دسر را برش دهید، همراه با بستنی سرو و در نهایت با شاتوت و نعنا تزیین کنید.
رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک بستنی شاتوت برای 5 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازبیسکویت پتی بور2 بستهبستنی وانیلی1 پیمانهخامه1/2 پیمانهپنیر ماسکارپونه1/2 پیمانهوانیل1 قاشق چایخوریشکر1-2 قاشق غذاخوریشاتوت1 پیمانه
مرحله اول: مایه پنیری را آماده کنید
پنیر خامهای را در کاسه مناسبی بریزید. شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با لیسک کمی مواد را هم بزنید.
خامه صبحانه را به ترکیب فوق اضافه کنید و با دور تند همزن برقی مواد را ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا بافت کاملاً یکدست و یکنواختی ایجاد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شارلوت شاتوت
مرحله دوم: شاتوت را آماده کنید
شاتوتها را در کاسه دیگری بریزید و با آب سرد به آرامی بشویید.
شاتوتهای شسته شده را با گوشتکوب برقی، دستی، مخلوط کن یا خردکن پوره و له کنید.
پوره شاتوت را به ترکیب مواد پنیری اضافه و با لیسک مواد را به آرامی با هم ترکیب کنید.
مرحله سوم: دسر را در ظرف سرو بچینید
یک لایه بیسکویت پتی بور در کف ظرف بچینید. مقداری از مواد پنیری شاتوت را روی آن بریزید و با لیسک سطح مواد را صاف کنید.
مجدد روی لایه پنیری بیسکویت بچینید و این مراحل را تا پایان یافتن مواد اولیه ادامه دهید.
مرحله چهارم: دسر را در یخچال بگذارید
روی دسر را با پلاستیک بپوشانید و آن را ۴-۶ ساعتی در یخچال بگذارید تا بیسکویتها رطوبت مواد خامهای را به خود جذب کنند.
مرحله پنجم: بستنی را اضافه کنید
پس از استراحت کردن دسر آن را از یخچال خارج کنید. دسر را به دلخواه برش بزنید و در ظرفهای سرو قرار دهید.
با کمک اسکوپ زن از بستنی وانیلی چند اسکوپ جدا کنید و روی کیک بگذارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای توت فرنگی و ریواس
مرحله ششم: دسر را تزیین و سرو کنید
با چند عدد شاتوت و برگ نعناع تازه روی دسر را تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک بستنی شاتوت
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت این دسر اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
استفاده از پنیر خامهای با کیفیت بالا باعث بافت لطیفتر و طعم دلچسبتر میشود.خامه صبحانه پرچرب را انتخاب کنید تا دسر کرمیتر و خوش طعمتر شود.در صورت تمایل میتوانید کمی سس شکلات یا سس شاتوت خانگی روی دسر بریزید تا جذابتر شود.با توجه میزان ترشی شاتوت متناسب با ذائقهتان شکر کمتر یا بیشتری به مایه پنیری اضافه کنید.برای داشتن طعمی متفاوتتر از بستنی شکلاتی یا بستنیهای میوهای میتوانید استفاده کنید.این کیک بستنی جذاب را با سایر میوههای فصل مانند توتفرنگی، تمشک، گیلاس و زردآلو میتوانید آماده کنید.شما میتوانید بیسکویت ساقه طلایی یا داجستیو را با بیسکویت پتی بور جایگزین کنید.وانیل طبیعی یا عصاره وانیل خالص عطروطعم عمیقتری به مایه پنیری میدهد.شکر دانه ریز را به کار ببرید تا بهتر و سریعتر در مایه حل شود.شاتوت رسیده و شیرین انتخاب کنید؛ میوههای نارس یا خیلی ترش طعم دسر را تحت تأثیر قرار میدهد.چند قطره آب لیموی تازه به پوره شاتوت اضافه کنید تا طعم میوه برجستهتر شود.قبل از ترکیب شاتوت با مایه پنیری، پوره را کمی از صافی عبور دهید تا هستههای آن مزاحم نشوند.بیسکویت پتی بور وانیلی یا کاکائویی را بسته به ذائقه انتخاب کنید.میتوانید کمی پودر بیسکویت بین لایهها بپاشید تا رطوبت اضافی جذب شود و بافت لایهای حفظ گردد.مایه پنیری و شاتوت را بیش از حد هم نزنید تا از بریدن مواد و شل شدن جلوگیری شود.لایههای نازکتر اما متعدد بیسکویت و کرم بزنید تا طعمها بهتر در هم ادغام شوند.اضافه کردن کمی رنده پوست لیمو به مایه پنیری طراوت خاصی به دسر میدهد.در صورت تمایل کمی عسل به پوره شاتوت اضافه کنید تا شیرینی طبیعی افزایش یابد.برای طعم پیچیدهتر، مقدار کمی دارچین یا جوز هندی به مایه پنیری اضافه کنید.دسر را حداقل ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا مزهها کاملاً ترکیب و بیسکویتها نرم شوند.قبل از سرو، دسر را کمی در دمای محیط بگذارید تا طعمها بهتر حس شوند.روی بستنی کمی پودر پسته یا بادام خرد شده بریزید تا بافت و طعم خاصی ایجاد شود.استفاده از برگ نعناع تازه برای تزیین علاوه بر زیبایی، رایحه خوشایندی هم به دسر میدهد.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و آسان بالا این دسر متفاوت و خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کیک بستنی شاتوت از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم دسر میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه