- 2024-12-07
- 5 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک سه شیر قهوه + نکات و فوتوفن ها
کیک سه شیر قهوه، یکی از انواع کیکهای بسیار محبوب و جذاب کافهای است. این کیک با ترکیب شیرهای مختلف طعمی بسیار منحصر به فرد و بافتی نرم و لطیف دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک سه شیر قهوه را به صورت مرحله به مرحله و به همراه تمام نکات مهمی که برای خوشمزهتر شدن آن باید بدانید، به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم و قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. تخممرغها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کرمی شود، سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را به آرامی اضافه کنید و مایه کیک را در قالب بریزید. کیک را در دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه حدود ۴۰-۴۵ دقیقه بپزید و پس از خنک شدن، آن را از قالب جدا کنید. برای تهیه سس، شیر، شیر عسل، خامه و نسکافه را ترکیب کنید و روی کیک بریزید. در پایان، خامه فرم گرفته را با مخلوط نسکافه فوری، آب و شکر ترکیب کنید و روی کیک زنید. با مقداری پودر قهوه و شکلات خرد شده کیک را تزیین کنید. سپس آن را حداقل ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید. رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم کیک سه شیر قهوه
تخم مرغ۴ عددشکر۱/۲ پیمانهوانیل۱ قاشق چایخوریآرد۱ پیمانهبیکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
مواد لازم سس کیک سه شیر
شیر۲ پیمانهخامه صبحانه۲۴۰ گرمشیر عسل۲/۳ پیمانهپودر نسکافه۱-۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم خامه نسکافهای
پودر نسکافه۳ قاشق غذاخوریشکر۳ قاشق غذاخوریآب۳ قاشق غذاخوریخامه قنادی۳۰۰ گرم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه کیک سه شیر قهوه
زمان آمادهسازی: ۴۵-۵۰ دقیقه پخت کیک و ۳-۴ ساعت استراحت در یخچالمناسب برای: ۶-۸ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی فر
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید تا هنگام پخت کیک، دمای مناسب را داشته باشد.
گرم کردن فر پیش از پخت تاثیر بسیار زیادی در بافت کیک شما دارد.
قالب کیک را با کمک براش و کمی روغن مایع چرب کنید یا ته قالب را کاغذ روغنی بیندازید.
مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ، شکر و وانیل
تخممرغهای به دمای محیط رسیده، شکر و وانیل را در یک کاسه مناسب بریزید.
با همزن برقی حدود ۵ تا ۷ دقیقه مواد را با دورتند به هم زنید تا مواد شما کرمی و کشدار شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هویج خانگی
مرحله سوم: افزودن آرد و بیکینگ پودر
آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و ۲ تا ۳ بار الک کنید.
الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آن و لطیف شدن بافت کیکتان میشود.
مواد خشک را کمکم به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و به آرامی با لیسک مواد را به هم زنید تا مایه کیک یکدست شود و حالت پفدار خود را حفظ کند.
مرحله چهارم: پخت کیک
مایه آمادهشده را به آرامی در قالب بریزید و در طبقه وسط فر گذارید.
با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک را بپزید.
برای اطمینان از پخت، یک خلال دندان در وسط کیک فرو کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد، کیک شما آماده است.
پس از پخت کیک را در همان قالب گذارید و ۵-۸ دقیقهای زمان دهید تا کمی خنک شود. سپس آن را به آرامی از قالب جدا کنید.
کیک را در ظرف سرو مناسب لبه داری گذارید.
مرحله پنجم: تهیه سس کیک
در یک کاسه، شیر، شیر عسل، خامه صبحانه و پودر نسکافه را بریزید و با ویسک کوچکی به خوبی به هم زنید تا مواد شما بافت یکدست و یکنواختی به خود گیرد.
حال با کمک چنگال سوراخهایی روی سطح کیک ایجاد کنید و سس را به آرامی روی کیک بریزید تا مایه کاملاً جذب کیک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک پرتقالی
مرحله ششم: آمادهسازی خامه
پودر نسکافه و شکر را با آب حل کنید.
خامه قنادی فرم گرفته را به آن اضافه کنید و با دور کند همزن به هم زنید تا مواد کاملا یکدست و یکنواخت شوند.
مرحله هفتم: تزیین و استراحت کیک
خامه فرم گرفته را روی کیک پخش کنید و با پشت قاشق به آن شکل دهید.
میتوانید خامه را در قیف با ماسوره دلخواهتان نیز بریزید و روی کیک پایپ کنید.
برای زیبایی بیشتر، روی کیک را با پودر قهوه یا دانههای قهوه تزیین کنید.
کیک را حداقل ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خوبی در آن نفوذ کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک انار
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک سه شیر قهوه
در طرز تهیه کیک سه شیر قهوه به نکات مهم زیر توجه کنید.
میتوانید از شکلات رندهشده برای تزیین استفاده کنید.سس را کمکم روی کیک بریزید و اجازه دهید کاملاً جذب شود.برای شیرینتر شدن کیک، مقدار شیر عسل را به دلخواه افزایش دهید.قبل از ریختن سس و زدن خامه روی کیک، آن را کاملاً خنک کنید.حتماً آرد و بیکینگ پودر را الک کنید تا بافت کیک نرم و سبک شود.هنگام اضافه کردن آرد، مواد را به آرامی و با حرکت دورانی مخلوط کنید تا پف کیک نخوابد.قالب کیک را بهدرستی چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید تا کیک به قالب نچسبد.کیک را حداقل چند ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعمها بهتر ترکیب شوند.خامه را به صورت یکدست و آرام روی کیک پخش کنید تا ظاهر کیک زیبا باشد.قبل از سرو، کیک را به مدت چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا بافت آن نرمتر شود.در صورت تمایل، کمی دارچین به خامه یا سس اضافه کنید تا طعم خاصتری به کیک بدهید.اگر طعم قهوه قویتر میخواهید، از اسپرسوی تازه استفاده کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این کیک سه شیر قهوه جذاب را آماده کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه این کیک جذاب از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزه تر شدن و بهتر شدن بافت کیک میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه