طرز تهیه کیک زردآلو تابه‌ای؛ آسان در سه سوت

مناسب برای 6 تا 8 نفر زمان آماده‌سازی 15 دقیقه زمان پخت 45 دقیقه کیک زردآلو یکی از کیک‌های خوشمزه‌ای…
طرز تهیه کیک زردآلو تابه‌ای؛ آسان در سه سوت

مناسب برای

6 تا 8 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

زمان پخت

45 دقیقه

کیک زردآلو یکی از کیک‌های خوشمزه‌ای است که هم می‌توانید آن را به عنوان یک عصرانه معمولی برای خانواده خود آماده کنید و هم می‌توان آن را به همراه بستنی و خامه به عنوان یک دسر مجلسی سرو کرد.

اگر شما هم از دوستداران این میوه خوشمزه هستید با ما در ادامه این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه کیک زردآلو تابه‌ای آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن کیک زردآلو، زردآلوها را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و هسته آن‌ها را خارج کنید. در یک ماهیتابه که برای پختن کیک در نظر گفته‌اید، شکر را کاراملی کنید و به آن کره را اضافه کنید.

سپس زردآلوهای نصف شده را در ماهیتابه بچینید و بگذارید 5 دقیقه با در بسته بماند و بپزد. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر و روغن را هم به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب و در یک جهت هم بزنید. مواد کیک را در ماهیتابه بریزید و بگذارید با شعله پخش کن و حرارت ملایم بپزد. هنگامی که کیک خوب پخت آن را برگردانید و اجازه دهید 5 دقیقه طرف دیگر آن هم بپزد.

در ادامه با طرز تهیه این کیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد؛ پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیک زردآلو تابه‌ای برای 8 نفر

 

مواد لازممقدار مورد نیاززردآلو 10 عددشکر 2 قاشق غذاخوری و ½ پیمانهکره 50 گرمتخم مرغ 2 عددوانیل ½ قاشق مرباخوریآرد سفید 1 و نیم پیمانهبکینگ پودر ½ قاشق غذاخوریشیر ½ پیمانهروغن مایع ¼ پیمانه

مرحله اول: زردآلوها را آماده کنید

زردآلوها را خوب بشویید سپس آن‌ها را از وسط نصف کرده و هسته زردآلوها را خارج کنید. مهم است که در این مرحله به سراغ زردآلوهای خیلی رسیده نروید که در هنگام نصف کردن له نشوند.

مرحله دوم: شکر را کاراملی کنید

2 قاشق غذاخوری از شکر را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید و هم بزنید تا حالتی کاراملی به خود بگیرد. وقتی شکر بافتی قهوه‌ای رنگ و کاراملی پیدا کرد به آن کره را اضافه کنید.

مرحله سوم: زردآلوها را در ماهیتابه بچینید

زردآلوهایی که از وسط نصف کرده‌اید را داخل ماهیتابه بچینید. این چینش باید به شکلی باشد که سمتی از زردآلوها که برش خورده‌اند به طرف کف ماهیتابه باشد. در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید زردآلوها 5 دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک قیسی (زردآلوی خشک)

مرحله چهارم: خمیر کیک را آماده کنید

در هنگامی که منتظر هستید تا زردآلوها کمی بپزند می‌توانید شروع به آماده کردن خمیر کیک کنید. برای این کار، تخم مرغ‌ها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن برقی خوب هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که مایه کیک کرم رنگ و کشدار شود.

مرحله پنجم: روغن مایع و شیر را اضافه کنید

روغن مایع و شیر را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با دیگر مواد ترکیب کنید. آرد و بکینگ پودر را الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید. در این مرحله مواد کیک را با همزن و تنها در یک جهت هم بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که مواد یکدست شوند.

مرحله ششم: مواد را روی زردآلوها بریزید

مواد را در ماهیتابه روی زردآلوها بریزید. زیر ماهیتابه شعله‌پخش کن بگذارید و اجازه دهید کیک با در بسته و دم‌کنی، روی حرارت ملایم، نیم ساعت بماند و بپزد.

مرحله هفتم: کیک را برگردانید

بعد از نیم ساعت به کمک یک سیخ چوبی میزان پختن کیک را بررسی کنید. اگر کیک به خوبی پخته است، آن را پشت‌ورو کنید و اجازه دهید طرف دیگر آن نیز 5 دقیقه دیگر روی حرارت بماند و بپزد.

بعد از این مدت، کیک شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های آماده کردن کیک زردآلو تابه‌ای

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل زردآلو

نکات و فوت‌وفن‌ های آماده کردن کیک زردآلو تابه‌ای

در ادامه با نکات و جایگزین‌هایی آشنا می‌شویم که به کمک آن‌ها می‌توانید کیک زردآلویی را با بهترین کیفیت آماده کنید:

اگر بعد از اضافه کردن آرد و بکینگ پودر، مواد کیک را در یک جهت هم نزنید، کیک شما پف نخواهد کرد.می‌توانید در صورت تمایل هر برش از کیک را با یک اسکوپ بستنی وانیلی، خامه زده شده یا مربای زردآلو سرو کنید.برای پخت این کیک از یک ماهیتابه نچسب استفاده کنید. هرچند با وجود نچسب بودن ماهیتابه باز هم بهتر است دیواره‌های آن را هم کمی چرب کنید تا کیک به آن نچسبد.در هنگام انتخاب زردآلوها، به سراغ زردآلوهایی بروید که کمی کال‌تر هستند. زردآلوهای خیلی رسیده در طول پخت کیک کاملا له می‌شوند و بافت آن‌ها در کیک احساس نمی‌شود.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه کیک زردآلو تابه‌ای آشنا شدیم. این کیک را می‌توان به آسانی و در زمانی کم آماده کرد.

در صورتی که این کیک را برای عصرانه‌های خانوادگی خود آماده می‌کنید می‌توانید آن را به تنهایی سرو کنید و در غیر این صورت، با افزودن بستنی، خامه یا مربا به آن می‌توانید کیک زردآلو را مانند یک دسر مجلسی سرو کنید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

بیا تو صدا