- 2025-05-05
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه کیک توت سیاه؛ کیک بهاری با طعمی بینظیر

مناسب برای
4-5 نفر
زمان آمادهسازی
70-80 دقیقه
زمان پخت
30-40 دقیقه
کیک توت سیاه یکی از جذابترین و خوشمزهترین کیکهایی است که میتوانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. اگر علاقمند به طعمهای جدید و متفاوت هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این کیک جذاب غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کیک توت سیاه را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی کیک توت سیاه، ابتدا کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا پفدار و روشن شود. سپس تخممرغها را اضافه و خوب هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و شیر را به آرامی به مایه کیک اضافه و ترکیب کنید تا مایهای یکدست حاصل شود.
توتهای شسته شده را در خمیر بریزید و به آرامی مخلوط کنید. مایه کیک را در قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده بپزید. در نهایت، میتوانید روی کیک را با شکلات چیپسی یا پودر قند تزیین و سرو کنید.
رسپی این کیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کیک توت سیاه برای ۵ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازکره نرم شده۱/۲ پیمانهشکر۱ پیمانهتخم مرغ۲ عددآرد سفید۲ پیمانهبیکینگ پودر۲ قاشق چایخورینمک۱/۲ قاشق چایخوریشیر۱/۲ پیمانهتوت سیاه تازه۱ پیمانهشکلات چیپسی یا پودر قند (برای تزیین)به مقدار دلخواه
مرحله اول: کره و شکر را ترکیب کنید
کره هم دمای محیط را در کاسه بزرگی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
با دور تند همزن برقی مواد را ۵-۸ دقیقهای هم بزنید تا بافتی کشدار و پفکی حاصل شود.
این مرحله روی بافت نهایی کیک بسیار تأثیرگذار است، پس آن را با حوصله انجام دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی با توت فرنگی تازه
مرحله دوم: فر و قالب را آماده کنید
فر گازی یا برقیتان را روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.
کف و دیوارههای قالب را با کمک براش و کمی روغن به خوبی چرب کنید تا پس از پخت کیک به راحتی از قالب جدا شود.
مرحله سوم: تخم مرغ، وانیل و شیر را اضافه کنید
تخممرغهای هم دمای محیط را به همراه وانیل یکییکی به محتوای درون کاسه اضافه کنید و مواد را با دور تند همزن ۴-۵ دقیقهای دیگری هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
شیر را به محتوای درون کاسه بیفزاید و در حد مخلوط شدن مواد را با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید
در یک ظرف جداگانه، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و الک کنید.
مخلوط مواد خشک را در چند مرحله به مواد اضافه و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله پنجم: توتها را اضافه کنید
توتهای سیاه را به آرامی بشویید و در آبکش بریزید. اجازه دهید توتها کاملاً خشک شوند.
پس از گرفته شدن آب اضافی، توتها را در کاسه بریزید و کمی آرد سفید به آنها اضافه کنید تا در خمیر تهنشین نشوند.
سپس توتها را به آرامی به خمیر اضافه و با لیسک هم بزنید تا له نشوند و در همه جای خمیر پخش شوند.
همچنین در این مرحله میتوانید توت را با کمک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی پوره و له کنید و به مایه کیک بیفزایید.
مرحله ششم: کیک را بپزید
خمیر را داخل قالب بریزید و در صورت تمایل با چیپس شکلات یا چند عدد توت دیگر تزیین کنید.
قالب را به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک بپزد.
پس از پخت، با خلال دندان تست کنید. اگر تمیز بیرون آمد، پخت کامل شده است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگی شکلاتی
مرحله هفتم: کیک را تزیین و سرو کنید
پس از خارج کردن قالب از فر، زمان دهید تا کیک خنک شود. سپس کیک را به آرامی از قالب خارج کنید و در ظرف سرو بگذارید.
به دلخواه با کمی پودر قند،خامه فرم گرفته یا توت سیاه کیک را تزیین و سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کیک توت سیاه
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
قالب را بیش از دو سوم پر نکنید تا در هنگام پخت، مواد سرریز نشود.هنگام اضافه کردن توتها، فشار زیادی وارد نکنید تا له نشوند.توتها را حتماً خشک کنید تا رطوبت اضافی وارد خمیر نشود.تخممرغها باید همدما با محیط باشند تا بهتر با مواد ترکیب شوند.افزودن آرد در چند مرحله باعث جلوگیری از گلوله شدن مواد میشود.هم زدن بیشازحد پس از افزودن آرد باعث سفت شدن بافت کیک میشود.استفاده از شیر پرچرب باعث لطافت بیشتر خمیر میشود.اگر دوست دارید کیک طعم شکلاتی داشته باشد، میتوانید کمی پودر کاکائو هم به آرد اضافه کنید.زدن کره و شکر به مدت کافی باعث میشود بافت کیک پوکتر و نرمتر شود.میتوانید کمی وانیل یا پوست لیمو رنده شده برای عطر بیشتر به خمیر اضافه کنید.استفاده از قالبهای کاپکیک هم برای سرو تک نفره بسیار مناسب است.این کیک را میتوان با کرم پنیری یا گاناش شکلاتی نیز سرو کرد.پودر قند را فقط زمانی اضافه کنید که کیک کاملاً خنک شده باشد.
امیدواریم این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کیک خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کیک توت سیاه از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه