- 2025-06-08
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
طرز تهیه کُبه برنج عربی؛ یک کریسپی جذاب و خوشمزه

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از همشهری آنلاین، لایه بیرونی کُبه از برنج و سیب زمینی یا بلغور تهیه میشود و داخل آن مواد گوشتی و پر از ادویه است. امروز قصد داریم طرز تهیه این خوشمزه جذاب را به شما آموزش دهیم. کبه حتما باید داغ داغ و تازه تازه مصرف شود تا کریسپی و جذاب باشد. منظور از کریسپی همان حالت ترد و سوخاری بودن است.
طرز تهیه کُبه برنج عربی؛ یک کریسپی جذاب و خوشمزه
مواد لازم
.برنج ۲ پیمانه
.آب ۴ پیمانه
.سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
.زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
.نمک ۱ قاشق چای خوری
.پیاز ۱ عدد
.گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
.ادویه کاری ۱ قاشق چای خوری
.فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
.پاپریکای دودی ۱ قاشق چای خوری
.زیره سبز ۱.۳ قاشق چای خوری
.رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذا خوری
.زرشک ۲ قاشق غذا خوری
.گشنیز تازه ۲ قاشق غذا خوری
.جعفری خشک ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
دو پیمانه برنجی که از دو ساعت قبل خیس کردیم را داخل قابلمه میریزیم و چهار پیمانه آب به آن اضافه میکنیم. یک عدد سیب زمینی بزرگ را خرد میکنیم و اضافه میکنیم. نصف قاشق چای خوری زردچوبه و کمی نمک میزنیم و درب آن را میگذاریم تا به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد و دم بکشد. در واقع برنج باید شفته شود.
در فاصلهای که برنج آماده میشود یک عدد پیاز را نگینی خرد میکنیم و تفت میدهیم و زمانی که طلایی شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. در ادامه یک قاشق چای خوری ادویه کاری، نصف قاشق چای خوری زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکای دودی، زیره و کمی نمک اضافه میکنیم و تفت میدهیم. یک دقیقه بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم. بعد از یک دقیقه زرشک، گشنیز تازه خرده شده و جعفری خشک هم اضافه و مواد را با هم تفت میدهیم.
وقتی برنج و سیب زمینی پخت و شفته شد آنها را با گوشت کوب خوب له میکنیم. حالا به اندازه یک نارنگی متوسط مواد را بر میداریم و در دستمان گرد میکنیم، داخل خمیر را گود میکنیم و یک قاشق از مواد گوشتی را میریزیم و خمیر برنجی را روی هم میآوریم تا مواد گوشتی کاملا پوشانده شوند و دیده نشوند. حسابی با دست خیس همه ترکها را میگیریم تا با دست باز نشود. روغن سرخ کردنی را داخل یک قابلمه گود میریزیم و با حرارت خیلی بالا کبهها را سرخ میکنیم.
بعد از سرخ شدن کبهها را روی دستمال کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافه آن خارج شود. نوش جان.
نکته طلایی
حتما وقتی میخواهید ترکهای روی کبه را بگیرید کنار دست خود یک کاسه آب بگذارید چرا که وقتی با دست خیس کبه را حالت میدهیم ترکهای روی آن از بین میرود. نکته مهم بعدی این است که کبهها حتما باید در روغن غوطه ور باشند و روغن کاملا داغ باشد تا کبهها داخل روغن وا نروند. دقت کنید هنگام سرخ کردن قابلمه را پر از کبه نکنید، چون حرارت روغن پایی میآید و کار خراب میشود.
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه