- 2025-01-05
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، کیک و شیرینی
طرز تهیه کوکی پرتقالی+ نکات و فوتوفن ها
زمان آماده سازی
65 دقیقه
کوکی پرتقالی یکی از محبوبترین و جذابترین کوکیهای فصل سرما است که به روشهای متنوعی آماده میشود و طعم و عطر بسیار شگفتانگیزی دارد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کوکی پرتقالی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این کوکی ابتدا آرد سفید، بیکینگپودر و نمک را الک کرده و در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. تخممرغ و زست پرتقال رنده شده را به مخلوط کره اضافه کرده و خوب هم بزنید تا پف کند.
مواد خشک را به آرامی به خمیر اضافه و ترکیب کنید. خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. پس از آن، خمیر را به صورت گلولههای کوچک شکل داده و با فاصله مناسب در سینی فر قرار دهید.
کوکیها را در فر بپزید تا لبههایشان طلایی شود. بعد از پخت، اجازه دهید کوکیها کمی خنک شوند و سپس روی توری خنککننده قرار دهید. در انتها، میتوانید کوکیها را با شکلات دلخواه تزیین و سرو کنید. رسپی این کوکی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کوکی پرتقالی
مواد لازممقدار مورد نیازآرد سفید۲ پیمانهپودر قند۱ پیمانهکره نرم شده۲۰۰ گرمتخم مرغ۱ عددپرتقال۱ عددبیکینگ پودر۱ قاشق چایخورینمک۱/۲ قاشق چایخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه کوکی پرتقالی
مدت زمان آمادهسازی: ۲۰-۲۵ دقیقهمدت زمان استراحت: ۳۰-۴۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۱۲-۱۵ دقیقهدرجه سختی: آسان
مرحله اول: مواد خشک را ترکیب و الک کنید
آرد سفید، بیکینگپودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا مواد خشک به خوبی ترکیب شوند.
ترکیب مواد خشک را یکبار از الک رد کنید تا ناخالصیهای آرد گرفته شود. این الک کردن بافت نهایی کوکی شما را نرم و لطیف میکند.
مرحله دوم: کره و پودر قند را با هم ترکیب کنید
کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند ترکیب کنید. سپس با دور تند همزن برقی ۵-۷ دقیقهای هم زنید تا دانههای پودر قند در کره کاملاً حل شوند.
در این بازه زمانی بهتر است چندین بار کاسه را دورگیری کنید تا تمام ذرات کره به خوبی هم زده شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه پرتقالی
مرحله سوم: تخممرغ و زست پرتقال را اضافه کنید
با کمک زستر یا رنده کوچکی قسمت نارنجی پوست پرتقال را رنده کنید.
زست پرتقال و تخممرغ را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و با دور تند همزن برقی ۴-۵ دقیقه دیگر مواد را هم زنید تا تخممرغ کاملاً پف کند.
مرحله چهارم: مواد خشک را اضافه کنید
ترکیب مواد خشک را کم کم به مایه کوکی اضافه کنید و به آرامی با لیسک مواد را با هم ترکیب کنید تا خمیر نرم و لطیفی شکل گیرد.
خمیر کوکی نیاز به ورز دادن ندارد. همین که خمیر جمع شد و بافت نرم و لطیفی به خود گرفت کافی است.
مرحله پنجم: خمیر را در یخچال قرار دهید
خمیر را در کیسه فریزر گذارید و سطح آن را کمی صاف کنید.
به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه خمیر را در یخچال استراحت دهید.
مرحله ششم: سینی فر را آماده کنید
کف سینی فر را با کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز بپوشانید.
فر برقی یا گازتان را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه گذارید، زمان دهید تا فر به خوبی گرم شود.
مرحله هفتم: خمیر کوکی را شکل دهید
پس از استراحت کردن خمیر را از یخچال خارج کنید و از خمیر گلولههای کوچکی با دست جدا کنید و در سینی کنار هم قرار دهید.
فاصله بین هر گلوله خمیر را حداقل ۲ سانتیمتر حفظ کنید تا در هنگام پخت به هم نچسبند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک باقلوا پرتقالی
مرحله هشتم: کوکیها را بپزید
سینی کوکیها را در فر قرار دهید و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که لبههای کوکیها کمی طلایی شوند، بپزید.
مرحله نهم: کوکیها را خنک و تزیین کنید
پس از پخت، سینی را از فر خارج کنید و کوکیها را به مدت ۵ دقیقه در همان سینی بگذارید تا کمی خنک شوند.
سپس آنها را به توری خنککننده منتقل کنید تا کاملاً سرد شوند.
به دلخواه میتوانید کوکیها را با شکلات بن ماری سفید یا قهوهای تزیین و سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کوکی پرتقالی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن کوکی پرتقالی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
فقط قسمت نارنجی پوست پرتقال را رنده کنید و قسمت سفید آن را جدا کنید تا از تلخی جلوگیری شود.خمیر کوکی را بیش از حد هم نزنید تا کوکیها نرم و دلپذیر شوند.سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید تا حرارت به طور یکنواخت به کوکیها برسد.اجازه دهید کوکیها کاملاً خنک شوند تا ساختار آنها محکم شود و به راحتی از سینی جدا شوند.برای تنوع بیشتر، میتوانید از مغزهای بادام، گردو یا شکلاتهای چیپسی استفاده کنید.کوکیهای پرتقالی را در ظرف دربدار و خشک نگهداری کنید تا تازگی و طعم آنها حفظ شود.بسته به ذائقه خود، میزان شکر را تنظیم کنید. میتوانید از شیرینکنندههای طبیعی مانند عسل استفاده کنید.افزودن چند قطره عصاره پرتقال به خمیر میتواند طعم کوکیها را بهبود بخشد.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این کوکی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه کوکی پرتقالی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه