طرز تهیه کوکو سیب درختی+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
کوکو سیب درختی، یک کوکو با طعم شیرین و متفاوت است که عطر و طعم پاییزی دارد. اگر از دوستداران امتحان کردن طعمهای جدید هستید، این کوکو انتخاب خوبی برای شما است. با ما در ادامه این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه کوکو سیب درختی آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن کوکو سیب درختی، سیب را پوست بگیرید و رنده کنید، سپس آب آن را بگیرید. دیگر مواد کوکو را در یک کاسه خوب با هم مخلوط کنید. سیبهای رنده شده را به کاسه اضافه کنید.
در یک ماهیتابه نچسب کمی روغن بریزید و وقتی که روغن داغ شد مواد را در آن بریزید و بگذارید یک طرف کوکو سرخ شود، سپس طرف دیگر آن را هم سرخ کنید و کوکو را با کمی عسل تزئین و سرو کنید.
در ادامه با طرز تهیه این کوکو به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای کوکو سیب درختی برای 2 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازسیب درختی3 عددتخم مرغ3 عدددارچین½ قاشق چایخوریشکر2 قاشق غذاخوریعسل2 قاشق غذاخورینمک و فلفلبه میزان لازمزعفران غلیظ دم شدهبه میزان لازمروغنبه میزان لازم
مرحله اول: سیبها را آماده کنید
پوست سیبها را بگیرید، سپس هسته سیبها را جدا کرده و آنها را رنده کنید.
بعد از رنده کردن سیبها، ۲/۳ آب سیبهای رنده شده را بگیرید.
مرحله دوم: مواد کوکو را آماده کنید
در یک کاسه بزرگ تخممرغها را خوب با چنگال هم بزنید.
سپس به تخممرغها، دارچین، زعفران غلیظ دم شده، نمک و فلفل و شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
وقتی یکدست شدند به مواد سیبهای رنده شده و آب گرفته را هم اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو ویرمونی گیلانی
مرحله سوم: کوکو را بپزید
در یک ماهیتابه نچسب کمی روغن بریزید و کف ماهیتابه را به طور کامل به کمک روغن چرب کنید.
وقتی روغن داغ شد، مواد کوکو را در ماهیتابه بریزید.
وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را پشت و رو کنید تا سمت دیگر آن هم خوب بپزد.
مرحله چهارم: کوکو را سرو کنید
کوکوی شما آماده است، روی آن کمی عسل بریزید و آن را سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی هفت پیکر تبریز
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کوکو سیب درختی
در هنگام پخت کوکو سیب درختی به نکات زیر توجه داشته باشید، زیرا به شما کمک میکند تا بتواند این کوکو را بنابر ذائقه خود آماده کنید:
اگر مواد کوکو خیلی شل بود، میتوانید کمی پودر نشاسته به کوکو اضافه کنید.این کوکو را میتوانید در فر یا آون تستر هم بپزید.طعم کوکو سیب درختی که در این مطلب آموزش داده شد شیرین است. در صورت تمایل میتوانید دو برابر میزان سیب مورد استفاده، سیبزمینی رنده شده و آب گرفته هم به کوکو اضافه کنید تا طعم آشناتر و متعادلتری داشته باشد.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کوکو سیب درختی آشنا شدیم. این کوکو طعمی بین دسر و کوکو دارد. اگر اهل ماجراجویی و امتحان طعمهای جدید هستید، حتما این کوکو را امتحان کنید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه