طرز تهیه کوکو ذرت برای شام+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای 3 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 20 دقیقه کوکو ذرت یا فریتر ذرت یک نوع کوکوی…
طرز تهیه کوکو ذرت برای شام+ نکات و فوت‌وفن ها

مناسب برای

3 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

20 دقیقه

کوکو ذرت یا فریتر ذرت یک نوع کوکوی خوشمزه است که برای درست کردن آن از ترکیبات متفاوتی استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه کوکو ذرت به ۶ روش مختلف و همچنین همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این کوکو آشنا شوید.

نگاهی سریع به روش پخت

برای درست کردن این کوکو باید ذرت کنسرو شده را با شیر، فلفل دلمه خرد شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل سیاه، آرد و تخم مرغ در یک کاسه بریزید. مواد را خوب هم بزنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.

برای درست کردن این کوکو با مرغ می‌توانید مقداری مرغ پخته و ریش ریش شده به آن اضافه کنید. برای درست کردن این کوکو با هویج و پیازچه می‌توانید مقداری پیازچه خرد شده و هویج رنده شده در آن بریزید.

می‌توانید این کوکو را با پنیر پیتزا و کالباس و همچنین قارچ نیز آماده کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کوکو ذرت برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازذرت کنسرو شده۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارتخم مرغ۲ عددشیر۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارفلفل دلمه‌ای۱ عددپنیر پیتزا۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارنمک۱ قاشق چای‌خوریفلفل سیاه۱/۲ قاشق چای‌خوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مرحله اول: مواد کوکو را ترکیب کنید

برای شروع باید فلفل دلمه را بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در ادامه آن را همراه با آرد، تخم مرغ، شیر، پنیر پیتزا، نمک و فلفل سیاه در یک کاسه بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم: مواد کوکو را سرخ کنید

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. در ادامه همه مواد کوکو را در ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

مرحله سوم: کوکو را آماده کنید

زمانی که یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز برشته شود. در ادامه کوکوی ذرت را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید.  می‌توانید آن را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

پیشنهاد می‌شود این کوکوی خوشمزه را با گوجه فرنگی، خیارشور، کاهو و سبزی خوردن تازه سرو کنید.

کوکو ذرت بدون گوشت
برای درست کردن کوکوی ذرت از روش‌های متفاوتی استفاده می‌شود. در ادامه این بخش به محبوب‌ترین روش‌های پخت کوکو ذرت خانگی اشاره شده است.

کوکو ذرت و هویج با پیازچه

برای درست کردن این کوکو باید ذرت پخته شده را با هویج رنده شده و پیازچه خرد شده ترکیب کنید و در یک ظرف بریزید. در ادامه پنیر پیتزا، تخم مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری شیر به مواد کوکو اضافه کنید و سپس مواد را خوب هم بزنید.

در انتها کمی آرد به مایه کوکو اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد مواد کوکو را در روغن داغ سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو کلم برگ

کوکوی ذرت و قارچ

برای درست کردن این کوکو ابتدا باید قارچ را به صورت ریز خرد کنید و بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا آب اضافه آن تبخیر شود. در ادامه آن را با ذرت پخته شده، کالباس خرد شده، هویج خرد شده، مقداری آرد، ادویه و نمک ترکیب کنید.

سپس ۲ عدد تخم مرغ به مواد بزنید. مایه کوکو را خوب هم بزنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید. زمانی که یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

کوکو ذرت با پنیر پیتزا و کالباس

کوکو ذرت با پنیر پیتزا و کالباس

برای درست کردن این کوکوی ذرت خوشمزه باید قارچ‌ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در ماهیتابه تفت دهید تا آب اضافه آن کشیده شود. در ادامه فلفل دلمه خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و برای چند دقیقه تفت دهید و بعد شعله گاز را خاموش کنید.

بعد از این که مواد خنک شدند، آن‌ها را در یک کاسه بریزید و سپس تخم مرغ‌ها را همراه با ماست، نمک، سیر رنده شده، آویشن، ادویه پیتزا، پودر سیر و پودر پاپریکا به سایر مواد اضافه کنید.

در انتها کالباس خرد شده، قارچ و پنیر پیتزا را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و بعد این کوکو را در روغن داغ سرخ کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو لوبیا سبز

کوکو ذرت و سیب زمینی و مرغ

برای درست کردن کوکو ذرت و مرغ ابتدا باید مرغ را همراه با یک عدد پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه بپزید و سپس ریش ریش کنید. در ادامه سیب زمینی را به صورت نگینی ریز خرد و در روغن سرخ کنید.

حالا ذرت پخته شده را با سیب زمینی سرخ شده، مرغ ریش ریش شده، جعفری تازه خرد شده، تخم مرغ و مقداری زردچوبه، نمک و فلفل و کمی زرشک ترکیب کنید. مواد را خوب هم بزنید و در روغن داغ سرخ کنید تا کوکوی شما آماده شود.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کوکو ذرت

سس مخصوص کوکو ذرت

برای درست کردن سس مخصوص کوکو ذرت باید مقداری ماست را در یک کاسه بریزید و آن را با چنگال هم بزنید. در ادامه کمی سس کچاپ، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و شوید خشک به آن اضافه کنید.

سس را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را در کنار انواع کوکو ذرت سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه کوکو ذرت

در ادامه این بخش به چند نکته طلایی برای پخت کوکو ذرت اشاره شده است، با ما همراه باشید.

اگر به ذرت کنسروی دسترسی ندارید، می‌توانید خودتان در خانه ذرت را آبپز و از آن برای درست کردن کوکو استفاده کنید.بعد از سرخ کردن انواع کوکوی ذرت می‌توانید آن را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا چربی‌های اضافه آن خارج شوند.برای درست کردن کوکو ذرت رژیمی باید پنیر پیتزا را حذف کنید و آن را در فر قرار دهید یا با روغن کم آماده کنید.اگر دوست دارید کوکوی شما پف کند و ترد شود، بهتر است مقداری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.اضافه کردن مقداری سیر و پیازچه خرد شده طعم بی‌نظیری به این کوکو می‌بخشد.اگر مایه کوکوی شما شل شد، می‌توانید مقداری آرد گندم یا آرد سوخاری به آن اضافه کنید.برای درست کردن این کوکو با قارچ، بهتر است قارچ را بدون روغن روی حرارت تفت دهید تا آب اضافه آن تبخیر شود و سپس آن را با سایر مواد کوکو ترکیب کنید.برای مزه دار کردن این کوکو می‌توانید از مقداری پودر آویشن استفاده کنید.به منظور پخت این کوکو می‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کوکو ذرت و همه فوت‌وفن های درست کردن این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کوکو را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر