- 2025-05-03
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه کمپوت هندوانه+ نکات و فوتوفن ها

مناسب برای
8 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
هندوانه میوهای خوشطعم و آبدار است که معمولا در فصل تابستان بیشترین مصرف را دارد. کمپوت هندوانه، بافتی لطیف و طعمی شیرین دارد و یک انتخاب عالی برای دسر، تزئین کیک یا حتی یک میان وعده سالم برای روزهای گرم تابستانی است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه کمپوت هندوانه به ۴ روش متفاوت و همه فوتوفن های درست کردن این کمپوت آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این کمپوت باید آب و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بجوشانید. در ادامه چوب دارچین یا میخک و وانیل را اضافه کنید. زمانی که شربت غلیظ شد، تکههای هندوانه را اضافه کنید.
در ادامه آب لیمو ترش را اضافه کنید و کمپوت را از روی حرارت بردارید. میتوانید این کمپوت را بدون شکر، بدون پخت و به روش فریزری نیز آماده کنید.
رسپی این کمپوت خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کمپوت هندوانه با شکر برای ۸ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازهندوانه رسیده و شیرین۱ عدد متوسطشکر۱ پیمانهآب لیموترش تازه۲ قاشق غذاخوریوانیل (اختیاری)۱ قاشق چایخوریآب۲ پیمانهچوب دارچین یا میخک (اختیاری)به مقدار لازم
مرحله اول: هندوانه را خرد کنید
برای شروع هندوانه را به خوبی بشویید تا آلودگیهای احتمالی از سطح پوست آن پاک شود.
در ادامه آن را از وسط نصف کنید و پوست سبز و لایهی سفید هندوانه را به طور کامل جدا کنید و فقط بخش قرمز و شیرین میوه را نگه دارید.
قسمت قرمز را به قطعات مکعبی یک اندازه (حدود ۲ سانتیمتری) برش بزنید تا هنگام پخت شکل خود را حفظ کنند و له نشوند.
مرحله دوم: شربت را آماده کنید
در یک قابلمهی مناسب، آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید شکر در آب کاملا حل شود و مایع کمی غلیظ شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت توت فرنگی
مرحله سوم: چاشنیها را اضافه کنید
زمانی که شربت شروع به قل زدن کرد، میتوانید چوب دارچین یا میخک و وانیل را به آن اضافه کنید تا کمپوت شما خوش عطر و طعم تر شود.
مرحله چهارم: تکههای هندوانه را به شربت اضافه کنید
شربت را حدود ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا قوام بیاید و غلیظ شود، سپس قطعات مکعبی هندوانه را به آرامی داخل شربت بریزید.
مرحله پنجم: کمپوت را آماده کنید
حرارت را کم کنید تا هندوانه به آرامی بپزد و له نشود. حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان دهید تا هندوانه نرم شود. مراقب باشید هندوانه زیاد نپزد و تبدیل به پوره نشود.
مرحله ششم: آب لیمو ترش را اضافه کنید
در این مرحله باید آب لیموترش تازه را به قابلمه اضافه کنید. این کار هم طعم کمپوت را متعادل میکند و هم موجب ماندگاری بیشتر آن میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت کیوی
مرحله هفتم: کمپوت را در شیشه بریزید
پس از اینکه کمپوت آماده شد، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی از حرارت بیفتد.
سپس کمپوت را به آرامی داخل شیشههای استریل شده بریزید.
درب شیشهها را محکم ببندید و اجازه دهید در دمای اتاق کاملا خنک شوند. بعد از خنک شدن، کمپوتها را در یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه کمپوت هندوانه به روشهای دیگر
در این بخش میتوانید با روشهای مختلف درست کردن کمپوت هندوانه آشنا شوید.
کمپوت هندوانه بدون شکر: در این روش باید هندوانه را به روش قبل برش دهید و در قابلمه بریزید. هندوانه را همراه با کمی آب و چاشنیهای مختلف برای ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید.کمپوت هندوانه با روش فریزری: در این روش باید هندوانه را با شکر یا بدون شکر در قابلمه بریزید و برای ۵ دقیقه بجوشانید. در انتها کمپوت را در فریزر قرار دهید.کمپوت هندوانه بدون پخت: در این روش باید برشهای هندوانه را در یک شیشه تمیز بریزید و بعد شکر، چاشنیها و آب جوش را اضافه کنید. درب شیشه را محکم ببندید و آن را به صورت برعکس روی کابینت قرار دهید.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کمپوت هندوانه
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن کمپوت هندوانه اشاره شده است، با ما همراه باشید.
مقدار شکری که به این کمپوت اضافه میکنید، اختیاری است و میتوانید بنا به ذائقه خودتان آن را کم یا زیاد کنید.برای درست کردن این کمپوت نباید از هندوانههای خیلی رسیده و له شده استفاده کنید، چون حین پخت وا میروند. بهتر است از هندوانهای که کمی سفتتر و آبدارتر است استفاده کنید.اندازهی قطعات هندوانه باید یکدست باشد تا همه آنها به یک اندازه بپزند.پخت بیش از حد باعث میشود هندوانه له شود و کمپوت ظاهر زیبایی نداشته باشد.آب لیمو نه تنها طعم ترشی دلپذیری به کمپوت میدهد، بلکه به حفظ رنگ روشن و جلوگیری از کپکزدگی کمک میکند.برای نگهداری این کمپوت باید از شیشههای کاملا تمیز و خشک استفاده کنید. این کار عمر کمپوت را طولانیتر میکند و از رشد باکتری جلوگیری میکند.برای درست کردن کنسرو هندوانه میتوانید از طعمدهندههای دیگر هم استفاده کنید. اضافه کردن مقداری زنجبیل تازه، پوست لیموترش رنده شده یا چند برگ نعناع به شربت کمپوت هندوانه طعم بهتری میبخشد.کمپوت بدون شکر باید زودتر مصرف شود یا در یخچال نگهداری شود، چون به دلیل نبود شکر ماندگاری آن کمتر است.در صورت تمایل، میتوانید تکههای هندوانه را همراه با میوههای دیگری مثل توتفرنگی یا آناناس هم کمپوت کنید.اگر کمپوتتان کمی آبکی شد، میتوانید قبل از سرو کردن، چند دقیقه آن را روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.برای عطر بیشتر کنسرو هندوانه میتوانید از ترکیب دارچین، وانیل و چند دانه هل در شربت این کمپوت استفاده کنید.کمپوت فریزری را میتوانید تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کنید.همیشه کمپوتهای خانگی را در ظرفهای کاملا تمیز و دربدار نگهداری کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند.میتوانید از این کمپوت خوشمزه به تنهایی یا برای تزیین انواع بستنی، ژله، کیک، اسموتی و سالاد استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری گلاب برای مزه دار کردن این کمپوت استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کمپوت هندوانه و همه فوتوفن های درست کردن این کمپوت اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کمپوت را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
بیا تو صدا
ارسال دیدگاه