- 2025-08-26
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه کمپوت خربزه برای ماندگاری بیشتر
مناسب برای
4 شیشه متوسط
زمان آمادهسازی
20 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
درست کردن کمپوت خربزه، یک راهکار ساده برای افزایش ماندگاری این میوه پرخاصیت است. با این روش میتوانید در تمام فصول سال از طعم خربزه لذت ببرید و از آن برای مزه دار کردن دسر یا به عنوان میان وعده استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه کمپوت خربزه برای ماندگاری بیشتر و همه فوتوفنهای درست کردن این کمپوت آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن این کمپوت، باید خربزه را بشویید، پوست و تخمههای آن را جدا و به صورت مکعبی خرد کنید. شکر و آب را حل کنید و روی حرارت قرار دهید.
در صورت تمایل چاشنیهایی مانند دارچین، هل و وانیل را در شربت بریزید و در پایان کمی آبلیمو برای ماندگاری بیشتر به آن اضافه کنید.
تکههای خربزه را برای چند دقیقه در شربت بجوشانید و مراقب باشید له نشوند. در ادامه کمپوت را همراه با شربت در شیشههای شسته و خشک بریزید، درب شیشهها را محکم ببندید و آنها در قابلمه آب جوش قرار دهید تا کمپوتها آماده شوند.
رسپی این کمپوت خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای کمپوت خربزه
مواد لازممقدار مورد نیازخربزه رسیده و شیرین1 کیلوگرمشکر500 گرمآب1 لیترآبلیمو1 قاشق غذاخوریچوب دارچین1 عددهل (اختیاری)2 عددوانیل (اختیاری)1/2 قاشق چایخوری
مرحله اول: خربزه را خرد کنید
برای شروع باید خربزه را به خوبی بشویید تا آلودگیهای سطحی آن از بین برود.
پوست خربزه را با دقت بگیرید و آن را به دو نیم تقسیم کنید.
در ادامه بعد از جدا کردن تخمههای خربزه باید آن را به صورت مکعبی خرد کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت آلو سیاه خانگی
مرحله دوم: شربت را آماده کنید
آب را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
در ادامه شکر را به آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود.
مرحله سوم: چاشنیها را اضافه کنید
اضافه کردن چاشنی به کمپوت خربزه اختیاری است. برای مزه دار کردن این کمپوت میتوانید مقداری چوب دارچین، هل و وانیل به آن اضافه کنید.
چند دقیقه صبر کنید تا همه مواد بجوشند و در مرحله نهایی آبلیمو را در شربت بریزید.
اضافه کردن آبلیمو به افزایش ماندگاری کمپوت کمک میکند.
مرحله چهارم: کمپوت را آماده کنید
در این مرحله باید تکههای خربزه را در قابلمه بریزید و برای حدود 5 دقیقه بجوشانید.
در این مرحله مراقب باشید که خربزهها له نشوند. سپس شعله گاز را خاموش کنید.
مرحله پنجم: کمپوت را در شیشه بریزید
صبر کنید تا کمپوت کمی از حرارت بیفتد. شیشههای مورد نظرتان را بشویید و به طور کامل خشک کنید.
در ادامه کمپوت را همراه با آب آن در شیشهها بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کمپوت انجیر خانگی
مرحله ششم: شیشهها را بجوشانید
درب شیشهها را محکم ببندید. در یک قابلمه بزرگ مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
صبر کنید تا آب بجوشد و بعد شیشهها را در قابلمه قرار دهید و برای 10 دقیقه بجوشانید.
این کار به افزایش ماندگاری کمپوت خربزه کمک میکند.
بعد از این که کمپوتها آماده شدند، آنها را در مکانی خشک و خنک قرار دهید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه کمپوت خربزه برای ماندگاری بیشتر
در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن کمپوت خربزه برای ماندگاری بیشتر اشاره شده است، با ما همراه باشید.
اضافه کردن اسید سیتریک به کمپوت موجب افزایش ماندگاری آن میشود.برای درست کردن این کمپوت بهتر است از خربزههای رسیده و شیرین استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشید.میزان شکری که به این کمپوت اضافه میکنید، به ذائقه شما بستگی دارد. اگر خربزه شیرین است، میتوانید مقدار شکر را کاهش دهید.بعد از آماده شدن کمپوت، حتما شیشه کمپوت را در آب بجوشانید.برای افزایش ماندگاری این کمپوت بهتر است آن را در یخچال قرار دهید.برای درست کردن این کمپوت باید از شیشههای کاملا خشک و تمیز استفاده کنید.اضافه کردن آبلیمو موجب افزایش ماندگاری کمپوت و جلوگیری از کپک زدن آن میشود.در صورت تمایل میتوانید برای برش دادن خربزهای قالبهای کوچک نیز استفاده کنید.برای افزایش ماندگاری این کمپوت میتوانید آن را در فریزر قرار دهید.در زمان پخت کمپوت به هیچ عنوان درب قابلمه را روی آن قرار ندهید.برای درست کردن کمپوت خربزه بدون شکر میتوانید خربزهها را خرد کنید و همراه با آب جوشیده و چاشنیهای مختلف برای 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس کمپوت را به روشی که گفته شد در شیشه بریزید.در طرز تهیه کمپوت خربزه بدون پخت باید برشهای خربزه را در شیشه بریزید و بعد آب جوش و شکر را مخلوط کنید و همراه با چاشنیها در شیشه بریزید. شیشه را برعکس روی کابینت قرار دهید تا کمپوت آماده شود.میتوانید این کمپوت را به تنهایی یا برای مزه دار کردن انواع دسر استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید از مقداری زعفران و گلاب برای خوش عطر و طعم تر شدن کمپوت استفاده کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه کمپوت خربزه برای ماندگاری بیشتر و همه فوتوفن های درست کردن آن اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این کمپوت را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه