طرز تهیه کرامبل شکلاتی گلابی؛ ساده و خوشمزه

مناسب برای 6 نفر زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 35 دقیقه کرامبل‌ها دسرهایی آسان و خوشمزه هستند که می‌توان…

مناسب برای

6 نفر

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

35 دقیقه

کرامبل‌ها دسرهایی آسان و خوشمزه هستند که می‌توان آن‌ها را با میوه‌های متنوعی آماده کرد. کرامبل گلابی و شکلات با عطر و طعمی بی‌نظیر یکی از بهترین انتخاب‌ها برای آماده کردن دسری ساده و خوشمزه است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کرامبل شکلاتی گلابی آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن کرامبل گلابی، فر را از پیش گرم کرده و ظرف مورد نظر برای پخت کرامبل را چرب کنید. گلابی‌ها را پوست بگیرید، هسته آن‌ها را جدا کنید و آن‌ها را خرد کنید.

روی کرامبل‌ها آب لیمو بریزید تا رنگشان ثابت بماند. گلابی را در ظرف بریزید، روی آن شکلات خرد شده اضافه کنید.

شکر، آرد و کره را با هم مخلوط کنید تا بافتی شبیه خرده نان پیدا کنند. این ترکیب را روی کرامبل بریزید و آن را در فر بپزید.

بعد از 35 دقیقه کرامبل آماده است و وقتی کمی از حرارت افتاد می‌توانید آن را سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای کرامبل شکلاتی گلابی برای 6 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازگلابی6 عددآب لیمو تازه2 قاشق غذاخوریشکلات تخته‌ای تلخ100 گرمآرد همه منظوره150 گرمپودر قند100 گرمکره80 گرم

مرحله اول: فر را گرم کنید

فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک ظرف مقاوم به دما با عمق کم را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: گلابی‌ها را آماده کنید

پوست گلابی‌ها را بگیرید، هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس گلابی‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید.

در یک کاسه متوسط گلابی‌های خرد شده را با آب لیمو مخلوط کنید تا رنگشان ثابت بماند.

گلابی‌های آغشته به آب لیمو رادر ظرفی که چرب کردید بریزید.

شکلات تلخ را خرد کنید و آن را روی گلابی‌ها بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل زردآلو

مرحله سوم: آرد را با کره مخلوط کنید

آرد را به همراه پودر قند در یک ظرف بریزید. کره را در حالی که کاملا سرد است به آرد اضافه کنید.

سپس آن را به کمک انگشتان خود با دیگر مواد مخلوط کنید. این کار را تا جایی انجام دهید که تقریبا مواد به صورت یکنواخت با یکدیگر مخلوط شوند.

توجه کنید که در نهایت بافتی خمیری به دست نمی‌آید بلکه مواد مانند خرده‌های نان، کرامبلی و خرد شده با هم ترکیب می‌شوند.

مرحله چهارم: کرامبل را بپزید

ترکیب آرد را به صورت یکنواخت روی گلابی‌ها بریزید. ظرف را در فر بگذارید و اجازه دهید 35 تا 40 دقیقه در فر بماند و بپزد.

وقتی روی کرامبل طلایی شد، آن را از فر بیرون بیاورید، اجازه دهید کمی از دما بیفتد، سپس آن را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کرامبل شکلاتی گلابی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل کیک سیب و گردو

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کرامبل شکلاتی گلابی

در ادامه با نکات و فوت‌وفن‌ هایی برای آماده کردن این کرامبل با طعم دلخواه آشنا خواهیم شد:

اگر ترکیب عطر دارچین و گلابی را دوست دارید، می‌توانید کمی هم پودر دارچین به این کرامبل اضافه کنید.بنا بر سلیقه خود می‌توانید نیمی از شکلات مورد استفاده را با شکلات سفید جایگزین کنید.اگر می‌خواهید این کرامبل مغذی‌تر باشد، می‌توانید کمی مغزیجات خرد شده هم به آن اضافه کنید.برای تزئین روی کرامبل می‌توانید از سس شکلات، خامه فرم گرفته یا پودر دارچین استفاده کنید.می‌توانید این کرامبل را با یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.در بعضی از دستورهای پخت به این کرامبل نصف قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل هم اضافه می‌شود.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کرامبل شکلاتی گلابی آشنا شدیم. عطر و طعم متفاوت و ترکیب بوی گلابی و شکلات در این کرامبل، آن را تبدیل به انتخابی مناسب برای میان‌وعده‌های پاییزی می‌کند.

منبع: delscookingtwist.com

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر