طرز تهیه کرامبل آلبالو+ نکات و فوت‌و‌فن ها

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 30 دقیقه زمان پخت 45 دقیقه کرامبل‌ها دسته‌ای از دسرها به شمار می‌آیند که…

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

30 دقیقه

زمان پخت

45 دقیقه

کرامبل‌ها دسته‌ای از دسرها به شمار می‌آیند که به خاطر بافت شکننده و ترد رویشان شهرت دارند. کرامبل را می‌توان به کمک میوه‌های مختلفی آماده کرد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کرامبل آلبالو آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن کرامبل ابتدا مواد کیک را آماده کنید؛ به این صورت که تخم مرغ، وانیل، شکر، روغن مایع و کره آب شده را با همزن برقی به قدری هم بزنید تا مایعی کشدار حاصل شود.

آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و از الک رد کنید، سپس آن را به مواد کیک اضافه کرده و با همزن دستی هم بزنید. مواد کیک را داخل یک قالب که با کاغذ روغنی پوشانده شده بریزید.

هسته آلبالوها را بگیرید و آن‌ها را با یک قاشق نشاسته ترکیب کنید. آلبالوها را روی مواد کیک بچینید. مواد کرامبل را با دست ترکیب کنید تا شبیه خرده‌های نان شوند. سپس آن‌ها را روی همه مواد بریزید و بگذارید کرامبل در فر بپزد.

در ادامه با طرز تهیه این کرامبل به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کرامبل آلبالو برای 4 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازتخم مرغ3 عددشکر120 گرمآرد150 گرمآلبالو350 گرمکره آب شده60 گرمروغن مایع20 گرمبیکینگ پودر1 قاشق چای‌خوریوانیل½ قاشق چای‌خورینمک¼ قاشق چای‌خورینشاسته ذرت1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای کرامبل

مواد لازممقدار مورد نیازآرد50 گرمشکر30 گرمکره سرد40 گرم

مرحله اول: تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید

تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و سپس آن‌ها را با همزن برقی خوب هم بزنید.

وانیل و شکر را هم به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و مجددا این ترکیب را با همزن برقی خوب هم بزنید.

مرحله دوم: روغن را اضافه کنید

کره ذوب شده و روغن را هم کم کم به تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و به همزدن با همزن برقی ادامه دهید تا مایعی کشدار حاصل شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای گیلاس

مرحله سوم: مواد خشک را ترکیب کنید

آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و از الک رد کنید.

سپس این مواد را کم کم به مواد تر، یعنی همان مواد تخم‌مرغ اضافه کنید و با هم زن دستی به آرامی هم بزنید.

مرحله چهارم: مواد را داخل قالب بریزید

داخل قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مواد کیکی را در قالب بریزید.

مرحله پنجم: آلبالوها را آماده کنید

هسته آلبالوها را بگیرید، سپس آن‌ها را داخل یک کاسه ریخته و با 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ترکیب کنید. این ترکیب را خوب هم بزنید و سپس آلبالوها را روی مواد کیک خود بچینید.

مرحله ششم: کرامبل را آماده کنید

آرد، شکر و کره سرد را با دست ورز داده و با هم مخلوط کنید تا بافتی شبیه خرده‌های نان پیدا کند. این مواد کرامبل را روی مواد کیک و آلبالو‌ها بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل کیک سیب و گردو

مرحله هفتم: کرامبل را بپزید

کرامبل آلبالو را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید، به مدت 45 دقیقه بپزید. کرامبل آلبالو شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کرامبل آلبالو

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کرامبل آلبالو

در ادامه به چند نکته مهم برای درست کردن کرامبل آلبالو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای این که کرامبل آلبالو که بافتی شکننده دارد، خرد نشود، بعد از بیرون آوردن آن از فر، صبر کنید تا خنک شود و سپس آن را تقسیم کنید.می‌توانید در این کرامبل از آلبالوی یخ زده هم استفاده کنید اما پیش از استفاده از آن داخل کیک باید آن را کاملا یخ زدایی کنید تا آب اضافی آن وارد کرامبل نشود.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کرامبل آلبالو آشنا شدیم. این کرامبل انتخاب خوبی هم برای صرف در کنار چای و قهوه به عنوان عصرانه است و هم می‌توان آن را به عنوان دسری برای پذیرایی از مهمان آماده کرد.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر