طرز تهیه کدو حلوایی کاراملی؛ دسر خوشمزه پاییزی

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت ۴۵ دقیقه می‌توان از کدو حلوایی برای آماده کردن انواع…

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

۴۵ دقیقه

می‌توان از کدو حلوایی برای آماده کردن انواع دسر و شیرینی پاییزی استفاده کرد. یکی از آسان‌ترین، خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین دسرهایی که می‌توانید با کدو حلوایی آماده کنید، کدو حلوایی کاراملی است. در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کدو حلوایی کاراملی آشنا خواهیم شد. پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه، کدو حلوایی را پوست گرفته و به برش‌های ضخیم تقسیم کنید. در ماهیتابه‌ای نچسب شیره و پودر دارچین و هل بریزید و برش‌های کدو را بچینید.

روی کدو قطعات کره قرار دهید و آب و گلاب اضافه کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را ببندید تا کدوها نرم شوند. سپس برش‌ها را برگردانید تا دو طرف آن‌ها کاراملی شود.

در ادامه با طرز تهیه کدو حلوایی کاراملی به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کدو حلوایی کاراملی برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازکدو حلوایی۴۰۰ گرمگلاب۲ قاشق غذاخوریآب۱/۲ لیوانکره۳۰ گرمشیره انگور یا خرما۴ قاشق غذاخوریپودر دارچین۱ قاشق چای‌خوریپودر هل۱ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: کدو حلوایی را آماده کنید

پوست کدو حلوایی را بگیرید و تخم‌های آن را تخلیه کنید. کدو را ببرید تا تبدیل به برش‌های نسبتا بزرگ و ضخیم شود.

مرحله دوم: کدو را در ماهیتابه بچینید

یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت بگذارید و کف آن 2 قاشق از شیره را به صورت نواری بریزید و روی آن نصف پودر دارچین و هل را بپاشید.

روی آن برش‌های کدو حلوایی را بچینید. روی کدو حلوایی، باقی مانده شیره و پودر دارچین و هل را بپاشید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کدو حلوایی زعفرانی

مرحله سوم: کره را روی کدوها بگذارید

کره را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید و این قطعات را روی کدو حلوایی بچینید.

آب و گلاب را روی کدو حلوایی‌ها بریزید و سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و در آن را بگذارید.

مرحله چهارم: دو طرف کدو حلوایی را کاراملی کنید

بعد از این که کدوها نیم ساعت پختند و آبشان را کشیدند، آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاراملی شود.

بعد از این که کدوها کاراملی شدند حرارت را خاموش کرده و کدوها را در ظرف مناسب سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کدو حلوایی کاراملی

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر کدو حلوایی مخملی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کدو حلوایی کاراملی

برای آماده کردن دسر کدو حلوایی کاراملی می‌توانید از نکات و جایگزین‌های زیر استفاده کنید:

بنا بر تجربه من می‌توانید به جای شیره از شکر قهوه‌ای استفاده کنید. در صورت استفاده از شکر قهوه‌ای کدوها را روی حرارت بسیار ملایم بپزید تا شکرها نسوزند.می‌توانید به جای گلاب از کمی وانیل استفاده کنید.کره به این دسر عطر و طعم بسیار خوبی می‌دهد، پس آن را به هیچ عنوان از این دستورپخت حذف نکنید.می‌توانید روی این دسر را با خلال بادام، خلال پسته و گل محمدی تزئین کنید.میزان شیره مورد استفاده را با توجه به میزان شیرینی کدو حلوایی مورد استفاده خود تنظیم کنید.می‌توانید در زمان سرو کمی شیره اضافی برای تزئین روی کدو حلوایی‌ها بریزید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کدو حلوایی کاراملی آشنا شدیم. این دسر یک انتخاب خوب، خوشمزه و سالم است، خصوصا اگر طعم کدو حلوایی را در حالت عادی دوست نداشته باشید.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر