- 2025-07-27
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- اخبار مهم
طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی با گوشت بوقلمون / مجلسی و خوشمزه
به گزارش اقتصادآنلاین، کباب کوبیده مرغ از غذاهای خوش طعم و ساده ایرانی است که اگر به هر دلیلی مصرف گوشت قرمز برایتان محدود است، میتواند گزینهای عالی باشد. در چنین شرایطی، تهیه کباب تابهای با گوشت بوقلمون انتخاب مناسبی است، بهویژه زمانی که هوس کباب تابهای کردهاید.
مواد اولیه:
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
زنجبیل: ¼ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ¼ قاشق چایخوری
سینه بوقلمون چرخکرده: ۱ کیلوگرم
دنبه: ۲۰۰ گرم
جعفری: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
جوز هندی: ¼ قاشق چایخوری
زعفران دمکرده: ۱ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری: ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را به چهار قسمت تقسیم کرده و سینههای بدون استخوان بوقلمون را خرد کنید. سپس پیاز، سیر، تکههای بوقلمون، دنبه و کره را داخل غذاساز بریزید و همه مواد را آنقدر چرخ کنید تا به شکل یک خمیر یکدست درآید. اضافهکردن دنبه و کره برای رفع خشکی گوشت بوقلمون ضروری است.
پس از چرخ شدن مواد، نمک، زنجبیل، فلفل سیاه، زردچوبه، جوز هندی، کمی زعفران دمکرده و آرد سوخاری را اضافه کرده و خمیر را بهخوبی ورز دهید.
سپس جعفری و فلفل دلمهای خردشده را اضافه کرده و دوباره ورز دهید. توجه داشته باشید که آب اضافی سبزیجات را حتماً گرفته باشید. البته افزودن جعفری و فلفل دلمهای کاملاً اختیاری است.
چند عدد نایلون روی میز کار پهن کرده و خمیر را به قطعات ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید. هر قطعه را روی نایلون به شکل کبابی پهن و باریک درآورید. این کبابها را میتوان فریز کرد و در زمان نیاز از آنها استفاده کرد.
برای آمادهسازی، کبابها را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کنند و مواد خوب به خورد هم بروند و گوشت کمی خودش را جمع کند. سپس آنها را روی چدن یا گریل بپزید.
همچنین میتوانید کبابها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید، یا حتی در روغن و کره سرخ کنید.
حتماً این کباب خوشمزه و نرم را امتحان کرده و همراه با برنج زعفرانی و گوجهفرنگی کبابی نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه