طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان؛ غذای جدید برای ناهار

مناسب برای 4 نفر زمان آماده‌سازی 1 ساعت زمان پخت 2 ساعت و نیم کباب ترش یکی از غذاهای خوشمزه…
طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان؛ غذای جدید برای ناهار

مناسب برای

4 نفر

زمان آماده‌سازی

1 ساعت

زمان پخت

2 ساعت و نیم

کباب ترش یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توان آن را به شکل‌های مختلف آماده کرد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان آشنا خواهیم شد که ترکیبی بی‌نظیر با طعم متفاوت و خوشمزه را به وجود می‌آورد؛ پس با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. گوشت چرخ کرده مرغ را با ادویه و پیاز رنده شده مخلوط کرده و در یخچال بگذارید تا یک ساعت استراحت کند و طعم‌ها با هم ترکیب شوند. بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید.

گوشت مرغ را روی پلاستیک پهن کرده و بادمجان‌ها را در میان گوشت مرغ بگذارید.

کباب‌های مرغ با مغز بادمجان را در روغن سرخ کنید. در یک ماهیتابه دیگر پیاز را با زردچوبه تفت داده سپس رب انار و رب گوجه را اضافه کنید تا رنگ رب باز شود. سپس کباب‌های سرخ شده را در سس بگذارید و هویج خرد شده را اضافه کنید.

اجازه دهید کباب و سس با هم بپزند تا به غلظت کافی برسند. در نهایت غذا را با زرشک و مغز پسته سرخ شده تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه این غذا به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کباب ترش با مغز بادمجان برای ۴ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازگوشت چرخ کرده مرغنیم کیلوبادمجان۴ عدد قلمیپیاز۲ عددنمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبهبه میزان لازمرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریرب انار۲ قاشق غذاخوریآبجوش۲ پیمانههویج۲ عددزرشک و خلال پستهبه میزان کافیروغنبه میزان لازمشکر۱ قاشق غذاخوریگلاب۲ قاشق غذاخوری

گام اول؛ تلخی بادمجان‌ها را بگیرید

بادمجان‌ها را پوست بکنید. روی سطح بادمجان‌ها چند سوراخ با چاقو یا چنگال ایجاد کنید، سپس بادمجان‌ها را در آب نمک بیندازید و بگذارید نیم ساعت بماند تا تلخی آن گرفته شود.

گام دوم؛ مایه کباب را آماده کنید

یکی از دو پیاز را رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. سپس پیاز رنده شده را به همراه ادویه‌ها با گوشت چرخ کرده مرغ مخلوط کنید.

سپس مایه کباب را در یک ظرف بریزید و روی آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید تا یک ساعت در یخچال بماند و استراحت کند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ گوجه‌ سبز

گام سوم؛ بادمجان‌ها را سرخ کنید

بادمجان‌ها را در یک ماهیتابه با در بسته و حرارت ملایم سرخ کنید. توجه کنید که همه اطراف بادمجان باید کاملا سرخ شود.

گام چهارم؛ کباب را رول کنید

¼ گوشت مرغ را روی یک پلاستیک فریزر باز شده پهن کنید، سپس یکی از بادمجان‌ها را در میان آن بگذارید و گوشت مرغ را به کمک پلاستیک دور بادمجان بپیچید تا یک کباب استوانه‌ای بزرگ داشته باشید. مهم است که روی سطح کباب هیچ ترکی نباشد.

۴ کباب دیگر را هم به همین ترتیب رول کنید.

گام پنجم؛ کباب‌ها را سرخ کنید

کباب‌های را در روغن کم سرخ کنید. توجه کنید که همه اطراف کباب باید طلایی شود.

گام ششم؛ سس کباب را آماده کنید

پیاز دوم را به صورت نگینی ریز خرد کنید سپس با روغن کمی تفت دهید تا پیاز کاراملی شود. سپس زردچوبه و رب انار و رب گوجه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ رب باز شود.

سپس ۲ پیمانه آبجوش را به مواد اضافه کنید. در این مرحله هویجی که حلقه حلقه کرده‌اید را هم به سس اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت در پوست هندوانه

گام هفتم؛ بگذارید سس جا بیفتد

کباب‌ها را داخل سس بچینید و درب ماهیتابه را بگذارید تا سس با حرارت کم و در بسته بپزد و جا بیفتد. هنگامی که سس به غلظتی مانند غلظت خورشت رسید، حرارت را خاموش کنید.

گام هشتم؛ زرشک و خلال پسته را سرخ کنید

زرشک و خلال پسته را با یک قاشق شکر، دو قاشق گلاب و کمی روغن تفت دهید. وقتی کباب‌ها را در ظرف مورد نظر چیدید، می‌توانید با کمک زرشک و خلال پسته آن را به خوبی تزئین کنید.

این غذا را می‌توانید به همراه برنج کته سرو کنید.

کباب ترش با مغز بادمجان

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم کباب ترش با مغز بادمجان اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

به جای گوشت چرخ کرده مرغ می‌توانید از ترکیب ران و سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید و خودتان آن را چرخ کنید.برای این که کباب مرغ شما عطر و طعم بهتری بگیرد، می‌توانید به آن یک فلفل دلمه‌ای قرمز پوره شده یا نگینی ریز خرد شده و همین‌طور جعفری خرد شده بزنید.شیرین بودن هویج، ترشی آب سس شما را کنترل می‌کند. با این حال در صورت تمایل می‌توانید هویج را حذف کنید و به جای آن یک قاشق شکر به سس اضافه کنید. اگر دوست دارید سس شما طعم کاملا ترشی داشته باشد، می‌توانید شکر را هم حذف کنید.می‌توانید در صورت تمایل به سس مرغ، یک قاشق غذاخوری زعفران دم شده را هم به خورشت اضافه کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان آشنا شدیم. این غذا یک خوراک خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید برای مهمانی‌ها و مجالس خود آماده کنید. شما چه فوت‌وفن‌ها و نکات دیگری را برای پخت کباب ترش با مغز بادمجان سراغ دارید؟ این نکات را در بخش نظرات با ما و دیگر خوانندگان مجله اکالا در میان بگذارید.

 

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

بیا تو صدا