- 2025-10-27
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای سنتی
طرز تهیه کباب تابهای مرغ ترش+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
2 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
40 دقیقه
کباب تابهای مرغ ترش یکی از کبابهای خوشمزهای است که با سس انار آماده میشود. این کباب تابهای را میتوانید به سرعت و به آسانی در منزل آماده کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه کباب تابهای مرغ ترش آشنا خواهیم شد. پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن کباب تابهای مرغ ترش، گوشت مرغ را به همراه پیاز و ادویهها چرخ کنید. آن را در ماهیتابه باز کنید و به صورت نواری تقسیم بندی کنید. کباب تابهای را با روغن سرخ کنید. روی آن کره بگذارید.
سس را با ترکیب رب انار، رب گوجه، زعفران، آب جوش و نمک و فلفل آماده کرده و روی کباب بریزید. بعد از این کبابها 20 دقیقه با سس پختند حرارت را خاموش کرده و کباب تابهای مرغ ترش را سرو کنید.
در ادامه با طرز تهیه این کباب تابهای به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای کباب تابهای مرغ ترش برای 2 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازران مرغ500 گرمپیاز1 عددکره50 گرمرب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوریزعفران غلیظ دم کرده2 قاشق غذاخوریآب جوش1 لیوانرب انار غلیظ۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل و زردچوبهبه میزان کافیروغنبه میزان لازم
مرحله اول: گوشت مرغ را چرخ کنید
گوشت مرغ را به همراه پیاز و نمک و فلفل در چرخ گوشت بریزید.
میتوانید به جای چرخ گوشت، مرغ را در غذاساز هم بریزید و به هم زدن آن ادامه دهید تا کاملا یکدست و منسجم شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ایزمیلی کباب
مرحله دوم: کباب تابه را بپزید
کباب تابه را در یک ماهیتابه نچسب بریزید و در آن کباب را باز کنید.
سپس درست مانند کباب تابهای، مواد را برش دهید تا به صورت نواری در بیایند و علاوه بر این روی هر نوار کباب شیار درست کنید.
به ماهیتابه کمی روغن اضافه کنید و سپس آن را روی حرارت بگذارید تا بپزد.
حرارت را زیاد کنید تا هم کباب زود بپزد هم زیاد آب نیندازد و هم سفت نشود.
مرحله سوم: کره را اضافه کنید
وقتی کمی کباب تابه پخت، کره را چند تکه کنید و روی کبابها بگذارید.
کبابها را برگردانید تا به هم نچسبند و ۴ طرف آنها را خوب سرخ کنید.
مرحله چهارم: سس را آماده کنید
در یک شیرجوش آب جوشیده را با رب، رب انار، ادویهها و زعفران دم شده ترکیب کنید تا کاملا یکدست شوند.
بعد از این که کباب تابهایها پختند این سس را روی آنها بریزید.
بگذارید ۲۰ دقیقه کباب تابهایها در این سس بمانند و بپزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کباب ترش با مغز بادمجان
مرحله پنجم: کباب تابهای را سرو کنید
کباب تابهای را در ظرف مورد نظر خود بریزید و آن را به همراه نان یا برنج کته سرو کنید. نوش جان.

نکات و فوتوفن های طرز تهیه کباب تابهای مرغ ترش
برای آماده کردن کباب تابهای مرغ ترش با بهترین طعم، نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:
به جای استفاده از ران مرغ میتوانید از مخلوط سینه و ران استفاده کنید اما به هیچ عنوان تنها از سینه استفاده نکنید زیرا کباب تابهای را خشک میکند.میتوانید از ۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده مرغ هم برای آماده کردن این کباب تابهای استفاده کنید.کره و زعفران قابل حذف از این رسپی هستند اما بهتر است حتما آنها را به مواد اضافه کنید؛ زیرا تاثیر بسیار خوبی در بهبود عطر و طعم کباب تابهای دارند.در صورت تمایل میتوانید علاوه بر پیاز به مرغها در هنگام چرخ کردن یک حبه سیر هم اضافه کنید.اگر از رب انار رقیق یا سس انار استفاده میکنید باید مقدار آن را کمی بیشتر کنید.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه کباب تابهای مرغ ترش آشنا شدیم. این کباب تابهای به آسانی و به سرعت آماده میشود و انتخابی مناسب برای دوستداران طعم کباب ترش یا حتی کودکان بدغذا است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.

ارسال دیدگاه