طرز تهیه کباب با برگ مو؛ طعمی خانگی و متفاوت

مناسب برای 3 نفر زمان آماده‌سازی 2 ساعت زمان پخت 30 دقیقه برگ مو طعم بسیار لذیذ و خوشمزه‌ای دارد…
طرز تهیه کباب با برگ مو؛ طعمی خانگی و متفاوت

مناسب برای

3 نفر

زمان آماده‌سازی

2 ساعت

زمان پخت

30 دقیقه

برگ مو طعم بسیار لذیذ و خوشمزه‌ای دارد اما آیا می‌دانید که تنها کاربرد این برگ در تهیه دلمه نیست؟ می‌توانید با پیچیدن کباب دور برگ مو، به آن عطر و طعم بی‌نظیری بدهید. اگر شما هم از دوستداران طعم برگ مو هستید، با ما در این مطلب از مجله اکالا همراه باشید تا با طرز تهیه کباب با برگ مو آشنا شویم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن کباب با برگ مو، کافی است گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته مخلوط کنید و بگذارید در یخچال بماند و خودش را بگیرد. برگ مو را در آب سرد خیس کنید تا مقاومت آن نسبت به دما افزایش پیدا کند.

گوشت را در سه لایه برگ مو بپیچید و روی حرارت ملایم کباب کنید، سپس آن را با نان و یا برنج سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه این کباب با جزئیات و به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه کباب با برگ مو

مواد لازممقدار مورد نیازگوشت چرخ کردهنیم کیلوپیاز2 عدد بزرگنمک و فلفل سیاهبه میزان لازمبرگ مو۲۰۰ گرم

مرحله اول: پیاز را رنده کنید

پیازها را رنده کنید و آب آن‌ها را بگیرید. سپس پیاز را با گوشت چرخ کرده ترکیب کرده، ادویه‌جات را اضافه کنید و مانند مایه کباب تابه‌ای ورز دهید.

روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند و کباب خودش را بگیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه برگ مو

مرحله دوم: برگ‌ها را بخیسانید

برگ مو را بشورید و سپس آن را در یک ظرف بزرگ آب سرد خیس کنید. بگذارید برگ‌ها یک ساعت در آب بمانند و خوب خیس بخورند. این کار مقاومت برگ‌ها را نسبت به دما افزایش می‌دهد.

مرحله سوم: کباب را بپیچید

تکه‌ای از ترکیب گوشت را برداشته داخل دست شکل دهید و در یک لایه برگ مو بپیچید. می‌توانید برگ مو را مانند مدل رول کردن دلمه بپیچید. بهتر است هر تکه گوشت را خیلی ضخیم نگیرید تا خوب مغز پخت شود.

بعد از پیچیدن لایه اول برگ مو، هر کباب را با دو برگ دیگر هم بپیچید؛ طوری که هر تکه گوشت بین 3 لایه برگ مو قرار گیرد.

مرحله چهارم: گوشت را کباب کنید

گوشت‌های پیچیده در برگ مو را در یک توری کباب‌پزی بچینید و سپس روی حرارت ملایم منقل بگیرید. بگذارید دو طرف گوشت کاملا روی حرارت ملایم بماند و خوب بپزد. نگران سوختن لایه رویی برگ‌ها نباشید و بگذارید خوب مغزپخت شود.

بیشتر بخوانید: روش‌های نگهداری برگ مو برای مدت طولانی با حفظ ظاهر

مرحله پنجم: کباب را سرو کنید

معمولا برگ رویی کباب می‌سوزد. آن را جدا کنید و کباب را با لایه‌های باقی مانده برگ مو، در کنار سبزی خوردن، کته یا نان سرو کنید. نوش جان

نکات و فوت‌وفن‌های طرز تهیه برگ مو

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه برگ مو

با رعایت نکات زیر می‌توانید کباب برگ مو را به بهترین شکل ممکن آماده کرده و از طعم بی‌نظیر آن بهره ببرید:

در صورت تمایل می‌توانید این کباب را در فر نیز بپزید.اگر دوست دارید کباب شما چرب‌تر باشد، می‌توانید کمی هم دنبه چرخ شده به مواد کباب اضافه کنید.برای مواد داخل این کباب می‌توانید از ترکیب پیاز و چرخ کرده مرغ، قارچ و یا حتی ترکیب سویا و پیاز هم استفاده کنید.دلیل پیچیدن کباب در 3 لایه برگ این است که در صورت سوختن لایه رویی بتوانید آن را به راحتی جدا کرده و کباب را با لایه‌های برگ زیری سرو کنید.می‌توانید به ادویه‌جات داخل کباب کمی هم پودر سیر اضافه کنید. در صورت علاقه به طعم تند، می‌توان فلفل چیلی ساطوری شده را هم به مواد کباب اضافه کرد.

در این مطلب از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه کباب با برگ مو آشنا شدیم. این کباب را می‌توان با گوشت‌های متنوع آماده کرد؛ چه از گوشت مرغ استفاده کنید و چه از گوشت قرمز، طعم این کباب با توجه به انتقال طعم برگ مو به آن بی‌نظیر است.

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر

بیا تو صدا