- 2024-12-01
- 3 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه ژله پرتقال با انار برای یلدا + نکات
ژله پرتقال با انار یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و جذاب پاییزی است که میتوانید آن را به راحتی در خانه برای شب یلدا آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه ژله پرتقال با انار را به صورت مرحله به مرحله به همراه تمام نکات مهمی که در زمان تهیه باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
انار را دانه کنید و کنار گذارید. ژله پرتقال را با آب جوش حل کنید و آب پرتقال طبیعی به آن اضافه کنید. قالبها را چرب کنید و ژله پرتقال را در آن بریزید و در یخچال بگذارید تا ۱-۲ ساعت ببندد. سپس ژله انار را با آب جوش و شیر آماده کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا نیمبند شود. دانههای انار را به ژله نیمبند اضافه کنید، به آرامی به هم زنید و روی لایه پرتقالی بریزید. بعد از ۳-۴ ساعت در یخچال، دسر را از قالب جدا کنید و با دانههای انار، اسلایس پرتقال و برگ نعنا تزیین کنید. رسپی این دسر را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم ژله پرتقال با انار
ژله پرتقال۱ بستهآب پرتقال تازه۱ پیمانهانار۱ عددآب جوش۲ پیمانهشیر۱ پیمانهژله انار۱ عددروغن مایعبه مقدار لازموانیل، گلاب و شکراختیاریبرگ نعناع، دانه انار و اسلایس پرتقالبرای تزیین
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل ژله پرتقال با انار
مدت زمان آماده سازی: ۴-۵ ساعتمناسب برای: ۴-۵ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی انار
انار را بشویید و دانه کنید. دانههای انار را درون کاسه مناسبی بریزید.
توجه داشته باشید بخشهای سفید پوسته انار به دانهها نچسبیده باشد؛ زیرا موجب تلخ شدن دسر شما میشود.
مرحله دوم: آماده سازی ژله پرتقال
در یک کاسه مناسب، ژله پرتقال را بریزید.
۱ لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و به خوبی به هم زنید تا دانههای ژله در آب حل شود و ترکیبی شفاف و یک دست حاصل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله انگور درشت با انگور تازه
مرحله سوم: افزودن آب پرتقال
آب پرتقال طبیعی را به ژله پرتقال اضافه کنید و مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: آماده سازی قالب
قالبهای سیلیکونی بهترین انتخاب برای تهیه انواع ژله و دسر هستند. میتوانید از قالبهای گرد یا اشکال خاص دیگر برای زیبایی بیشتر استفاده کنید.
بهتر است ابتدا با کمک یک براش و کمی روغن مایع قالب را چرب کنید. این کار در پایان موجب راحتتر جدا شدن ژله از قالب میشود.
ژله پرتقال را در قالب بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید.
۱-۲ ساعتی زمان دهید تا ژله پرتقال ببندد و شکل گیرد.
شما در تهیه این ژله میتوانید از قالبهای تک نفره هم استفاده کنید.
مرحله پنجم: آماده سازی ژله انار
ژله انار را نیز مانند ژله پرتقال آماده کنید.
آن را در کاسه بریزید و با ۱ لیوان آب جوش به خوبی ترکیب کنید تا دانه های ژله در اب به خوبی حل شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر سه لایه ژلهای
مرحله ششم: افزودن شیر و دانههای انار
شیر را به ترکیب فوق اضافه کنید و به هم زنید تا همه مواد یک دست شوند.
کاسه را در یخچال بگذارید و ۱۰-۱۵ دقیقهای زمان دهید تا مقدار کمی ژله نیم بند شود.
مرحله هفتم: افزودن دانههای انار
ژله نیمبند را از یخچال خارج کنید و دانههای انار را به آن اضافه کنید.
به آرامی به هم زنید تا دانههای انار به صورت یکنواخت در ژله حل شود. با این کار دانههای انار در نقاط مختلف لایه اناری پخش می شوند.
سپس مواد را با کمک قاشق و آرام، آرام روی لایه پرتقالی بریزید.
مرحله هشتم: استراحت دادن به ژله
قالب را به یخچال منتقل کنید و ۳-۴ ساعتی زمان دهید تا ژله به خوبی ببندد و شکل گیرد.
برای اطمینان از اینکه ژله به خوبی بسته شده، میتوانید چند ساعت قبل از سرو، قالب را بررسی کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله خرمالو
مرحله نهم: تزیین و سرو ژله
پس از گذشت زمان اعلام شده قالب را از یخچال خارج کنید.
چند دقیقهای آن را در دمای محیط قرار دهید. اگر قالبتان به راحتی جدا نمیشود، کمی روی لبههای قالب را با دستمال مرطوب کرده و یا از زیر قالب کمی آب گرم بریزید.
با کمک یک چاقو به آرامی لبههای ژله را از قالب جداسازی سپس ژله را در ظرف سرو برگردانید.
با دانههای انار، اسلایس پرتقال و برگ نعناع تازه دسر جذاب یلدایتان را تزیین کنید.
نکات طلایی برای خوشمزهتر شدن ژله پرتقال و انار
در ادامه به چند نکته مهم برای خوشمزهتر شدن ژله پرتقال با انار اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
اگر میخواهید طعم پرتقال در ژله شما کاملاً طبیعی و تازه باشد، حتماً از آب پرتقال تازه استفاده کنید.اگر تمایل دارید که ژله شیرینتر باشد میتوانید مقداری شکر به ترکیب ژلهها اضافه کنید.برای داشتن دسر با طعمهای متفاوتتر، میتوانید کمی وانیل یا عرقیاتی مثل گلاب را هم اضافه کنید. (در صورت اضافه کردن هر گونه مایع دیگر به ژله از مقدار آب یا شیر مواد کم کنید.)قالبهای سیلیکونی برای جدا کردن ژله بسیار مناسب هستند و باعث میشود که ژله به راحتی از قالب جدا شود.قبل از اضافه کردن انار به ژله، دانههای انار را با دقت جدا کنید و پوست آنها را کاملاً از مواد دیگر جدا کنید تا از طعم تلخ پوست جلوگیری شود.به ژله زمان کافی برای سفت شدن بدهید. این کار باعث میشود که ژله با بافتی بهتر و شکل شکیلتری آماده شود.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و آسان فوق این دسر جذاب پاییزی را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید. شما میتوانید با کمی خلاقیت و سلیقه با مواد فوق ژلههای با ظاهر متفاوت و جذاب تهیه کنید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه