- 2024-12-17
- 7 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه ژله انار با بستنی+ نکات؛ مناسب شب یلدا
ژله انار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین طعمها در ژله است. ترکیب طعم ژله انار با بستنی طعمی منحصربهفرد و متفاوت دارد. این دسر زیبا را میتوانید به راحتی با مواد اولیه ساده و در دسترسی در خانه و برای مناسبتهای مختلف مانند شب یلدا آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه ژله انار با بستنی را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
ابتدا ژله انار را با آب جوش به روش بن ماری ترکیب کنید. ژله را به شکل دلخواه در قالب بریزید و در یخچال بگذارید. سپس ژله آلوئهورا حل شده در آب جوش را کم کم به بستنی ذوب شده اضافه کنید. پس از بستن لایه اول، لایه بستنی را روی ژله انار بریزید.
قالب را در یخچال بگذارید تا لایه های دسر کاملاً ببندد. سپس با دانههای انار،برگ نعنا و خلال پسته دسر جذابتان را تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات بیشتر در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ژله انار با بستنی
ژله انار۱ بستهژله آلوئهورا۱ بستهآب جوش۱ و ۱/۲ پیمانهبستنی وانیلی۱ پیمانهانار۱ عددبرگ نعناع تازهبه دلخواهخلال پستهبه دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه ژله انار با بستنی
مدت زمان آمادهسازی: ۳-۴ ساعتمناسب برای: ۵-۶ نفردرجه سختی: متوسط
مرحله اول: آمادهسازی ژله انار
ژله انار را در کاسه مناسبی بریزید و ١ پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
کاسه حاوی پودر ژله را روی بخار کتری قرار دهید و به روش بن ماری مدام ترکیب فوق را به هم زنید تا مایع زلال و شفافی حاصل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس انار
مرحله دوم: آمادهسازی قالب
اگر از قالبهای پلاستیکی یا سیلیکونی مخصوص ژله استفاده میکنید بهتر است با کمک یک براش و کمی روغن مایع کف و دیوارههای قالب را به خوبی چرب کنید.
این کار کمک میکند تا دسر راحتتر از قالب جدا شود.
شما میتوانید از قالبهای تک نفره شیشهای نیز برای آمادهسازی این دسر استفاده کنید.
برای زیبایی بیشتر دسر از یک کاسه بزرگتر کمک بگیرید و مقداری برنج یا هر نوع حبوبات دیگری که در دسترس دارید در کاسه بزرگتر بریزید.
قالبهای دسر را به صورت کج در برنج و حبوبات فرو کنید. ترکیب ژله انار و آب را در قالبها بریزید و قالب را با همان ظرف بزرگتر در یخچال قرار دهید.
۱ تا ۲ ساعت به آن زمان دهید تا لایه ژله کاملاً ببندد و سفت شود.
مرحله سوم: آمادهسازی ژله آلوئهورا
ژله آلوئهورا را در کاسه دیگری بریزید. ١/٢ پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید و به خوبی به هم زنید تا دانههای پودر ژله در آب جوش کاملاً حل شود.
مانند مرحله قبل کاسه را روی بخار کتری قرار دهید و به روش بن ماری مدام به هم زنید تا مایع شفاف و زلالی حاصل شود.
مرحله چهارم: آمادهسازی بستنی
بستنی وانیلی را درون کاسه بزرگتری بریزید. چند دقیقهای به آن زمان دهید تا در دمای محیط کمی ذوب شود.
سپس با کمک قاشق بستنی را هم زنید تا یکدست و یکنواخت شود. مخلوط ژله آلوئهورا را کم کم به بستنی اضافه و مدام به هم زنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله انار یاقوتی
مرحله پنجم: افزودن لایه بستنی به دسر
ترکیب بستنی و ژله آلوئهورا را به آرامی روی ژله انار بریزید و ظرف را به همان شکل کج به همراه ظرف زیرین درون یخچال بگذارید.
۱ تا ۲ ساعت دیگر زمان دهید تا لایه بستنی سفت شود. پس از گذشت زمان اعلام شده دسر را از یخچال خارج کنید.
اگر دسر را در قالب ژله یا قالبهای سیلیکونی درست کردهاید چند دقیقهای زمان دهید تا ژله در قالب بماند.
سپس با کمک چاقوی تیزی لبههای دسر را از قالب جدا سازید و دسر را به آرامی در ظرف سرو برگردانید.
انار را دانه کنید و دسر جذابتان را با دانههای انار و برگ نعناع تازه یا خلال پسته تزیین کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه ژله انار با بستنی
در ادامه به چند نکته مهم برای بهتر شدن ژله انار با بستنی اشاره خواهیم کرد، با ما همراه باشید.
به جای ژله آلوئهورا از پودر ژلاتین و آب میتوانید استفاده کنید.این دسر را با توجه به وقت و سلیقه خودتان به شکلهای مختلفی و حتی با لایههای بیشتری از موادی که به شما آموزش دادیم میتوانید درست کنید.در زمان ترکیب کردن ژله آلوئهورا با بستنی کمی زمان بدهید تا ژله آلوئهورا از حرارت بیفتد، سپس آن را به بستنی اضافه کنید.آمادهسازی ژلهها به روش بنماری موجب شفاف و شیشهای شدن ژله شما میشود.شما میتوانید از بستنی با هر طعم دیگری در این دسر استفاده کنید.بستنی را با خامه یا ماست شیرین میتوانید جایگزین کنید.برای داشتن دسری رنگارنگتر و جذابتر از رنگهای مختلف پودر ژله میتوانید استفاده کنید.در زمان آمادهسازی این دسر صبر و حوصله داشته باشید و زمان دهید تا لایه اول به خوبی ببندد. سپس لایه دوم را به آن اضافه کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و آسان فوق این دسر زیبا را برای شب یلدا آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر در طرز تهیه این دسر زیبا از ترفندهای دیگری استفاده میکنید خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه