طرز تهیه چیپس سیب خانگی+ ترد و طعم‌دار

میوه خشک یا چیپس‌های میوه‌ای یکی از خوراکی‌های خوشمزه و مفیدی است که بسیار مناسب کودکان است. این خوراکی مغذی…
طرز تهیه چیپس سیب خانگی+ ترد و طعم‌دار

میوه خشک یا چیپس‌های میوه‌ای یکی از خوراکی‌های خوشمزه و مفیدی است که بسیار مناسب کودکان است. این خوراکی مغذی را می‌توانید با میوه‌های مختلفی درست کنید و به عنوان میان وعده‌ میل کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه چیپس سیب خانگی را به همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن چیپس سیب باید ابتدا سیب‌ها را به صورت نازک و حلقه‌ای برش بزنید. سپس برای چند دقیقه در ترکیب آب و آبلیمو آنها را بخیسانید. بعد از خشک کردن، سیب‌ها را در ترکیبی از دارچین و شکر بغلطانید. روی سینی فر بچینید و سینی را در فر قرار دهید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این میان وعده خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.

مواد لازم برای چیپس سیب

سیب ۲ تا ۳ عدددارچینبه میزان دلخواهشکربه میزان دلخواهآبلیمو۱ قاشق غذاخوری

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه چیپس سیب

مدت زمان آماده سازی: ۲۰ تا ۲۵ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: سیب را آماده کنید

ابتدا سیب‌ها را به خوبی بشویید و بدون اینکه آنها را پوست بگیرید، با کمک یک چاقو اره‌ای بزرگ آنها را به ضخامت ۲ تا ۳ میلی‌متر به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

همچنین می‌توانید برای حلقه کردن سیب‌ها از دستگاه‌های غذاساز یا رنده‌های مخصوص استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس پرتقال مجلسی

مرحله دوم: سیب‌ها را بخیسانید

برای اینکه در فرآیند خشک کردن، سیب‌ها قهوه‌ای نشوند و تغییر رنگ ندهند، یک کاسه بزرگ را از آب سرد پر کنید و به آن آبلیمو اضافه کنید. سپس حلقه‌های سیب را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در این ترکیب بخیسانید.

مرحله سوم: سیب‌ها را خشک کنید

بعد از اینکه سیب‌ها به اندازه کافی خیس خورد، آنها را آبکش کنید و همه حلقه‌ها را روی یک دستمال کاغذی بچینید تا آب اضافی آنها گرفته شود. به کمک یک دستمال دیگر روی سیب‌ها را کمی فشار دهید تا آب اضافی در آنها نماند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه موس انار یلدایی؛ طعمی خاص برای شب چله

مرحله چهارم:سیب‌ها را طعم‌دار کنید

در یک کاسه کوچک مقداری شکر و دارچین را با هم ترکیب کنید. سپس به میزان دلخواه آنها را روی حلقه‌های سیب بپاشید تا طعم‌دار شوند.

مرحله پنجم: سیب را در فر بگذارید

یک کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. حلقه‌های سیب را به صورت مرتب و با کمی فاصله کنار هم بچینید به طوری که با هم همپوشانی نداشته باشند.

سینی را در فر قرار دهید و درجه را روی ۹۰ تا ۱۱۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اجازه دهید برای یک ساعت سیب‌ها در فر بمانند. بعد از یک ساعت سینی را از فر خارج کنید و حلقه‌های سیب را برگردانید تا طرف دیگر آن هم حرارت ببیند. مجدد برای ۱ ساعت سینی را در فر قرار دهید.

طرز تهیه چیپس سیب خانگی

نکات و فوت‌و‌فن درست کردن چیپس سیب خانگی

در ادامه به نکاتی برای خوشمزه‌تر و باکیفیت‌تر شدن چیپس سیب خانگی اشاره می‌شود که بهتر آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.

سیب گلابی یا سیب سبز انتخاب بهتری برای درست کردن چیپس سیب هستند.سعی کنید همه برش‌های سیب یک اندازه باشد تا به یک میزان خشک شوند.برای اینکه از تغییر نکردن رنگ سیب‌ها حین پخت مطمئن شوید، می‌توانید کمی نمک به ترکیب آبلیمو و آب اضافه کنید.برای ثابت نگه داشتن رنگ سیب‌ها می‌توانید آنها را در آب در حال جوش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید.اضافه کردن دارچین و شکر سلیقه‌ای است، بنابراین در صورت تمایل می‌توانید آنها را حذف کنید.برای داشتن طعم‌ شیرین‌تر می‌توانید از عسل و برای طعم شور از نمک استفاده کنید.می‌توانید سیب‌ها را در دستگاه میوه خشک‌کن هم خشک کنید. برای این کار سیب‌ها باید برای ۶ تا ۸ ساعت در درجه ۵۵ تا ۶۵ درجه سانتی‌گراد بمانند تا خشک شوند.می‌توانید سیب‌ها را روی شوفاژ یا بخاری هم خشک کنید. برای این کار یک پارچه تمیز روی شوفاژ یا بخاری پهن کنید و حلقه‌های سیب را روی آن بچینید تا خشک شوند.بهتر است زمان خشک کردن سیب‌ها در فر، در آن را کمی باز بگذارید تا رطوبتی که بخار می‌شود، خارج شود و چیپس‌ها تردتر شوند.حلقه‌های سیب را حتما در یک لایه بچینید، چیدن حلقه‌ها روی هم باعث می‌شود تا خشک نشوند.می‌توانید برای داشتن طعم قوی‌تر، به ترکیب دارچین و شکر، زنجبیل هم اضافه کنید.چیپس سیب را می‌توانید در ظرف‌های درب بسته برای ۲ هفته در دمای اتاق نگهداری کنید.چیپس سیب را می‌توانید برای مدت زمان طولانی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه چیپس سیب خانگی را همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما آموزش دادیم. اگر به دنبال یک میان وعده سالم و خوشمزه هستید، حتما چیپس سیب را با این دستور تهیه در خانه درست کنید و از طعم بی‌نظیر و بافت ترد آن لذت ببرید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

منبع خبر