طرز تهیه چیز کیک کیوی (عصرانه‌ای دلچسب با نکات)

چیز کیک کیوی یکی از دسرهای بسیار جذاب و خوشمزه با ترکیب طعم ترش و شیرین کیوی است که می‌توانید…
طرز تهیه چیز کیک کیوی (عصرانه‌ای دلچسب با نکات)

چیز کیک کیوی یکی از دسرهای بسیار جذاب و خوشمزه با ترکیب طعم ترش و شیرین کیوی است که می‌توانید آن را به روش‌های بسیار متنوعی آماده کنید. این چیز کیک با رنگ و ظاهر جذابی که دارد زیبایی خیره‌کننده‌ای به میز پذیرایی شما می‌دهد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه چیز کیک کیوی را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

ابتدا بیسکویت‌ها را خرد و با کره ذوب شده و فندق آسیاب شده مخلوط کنید. سپس کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و این مخلوط را در قالب بریزید و فشرده کنید. قالب را یخچال گذارید تا سفت شود.

پنیر لبنه را با پودر شکر و خامه هم زنید، ژلاتین بن ماری شده و وانیل را به آن اضافه کنید. مخلوط پنیری را روی پایه کیک بریزید و چند ساعتی در یخچال گذارید.

سپس، ژله کیوی را آماده کنید و به همراه کیوی‌های خرد شده روی لایه پنیری بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد. در نهایت، چیز کیک را از قالب خارج کنید و با برگ نعنا تزیین و سرو کنید. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای چیز کیک کیوی برای ۶ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازبیسکویت پتی بور۲ بستهفندق۱/۲ پیمانهکره۱۰۰ گرمپنیر لبنه۲۵۰ گرمخامه صبحانه۲۵۰ گرمپودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوریوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریژله کیوی۱ بستهآب جوش۱ پیمانهکیوی۱-۲ عدد

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

طرز تهیه چیز کیک کیوی

مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰-۱۲ دقیقهمدت زمان استراحت: ۳-۴ ساعتمناسب برای: ۵-۶ نفردرجه سختی: آسان

مرحله اول: بیسکویت را آماده کنید

بیسکویت‌ها را درون غذاساز یا خردکن بریزید و به‌ خوبی پودر و له کنید.

اگر غذاساز در دسترس ندارید می‌توانید بیسکویت‌ها را در زیپ کیپ بریزید و با گوشتکوب آن‌ها را له و پودر کنید.

پودر بیسکویت را در کاسه مناسبی بریزید.

مرحله دوم: کره و فندق را اضافه کنید

کره را ذوب کنید و به پودر بیسکویت درون کاسه اضافه کنید.

مغزهای فندق را با کمک خرد کن یا چاقو خرد کنید و به ترکیب فوق اضافه کنید. به خوبی همه مواد را هم زنید تا مواد بافت یکدستی به خود گیرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین کیوی

مرحله سوم: قالب را آماده کنید

کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید تا پس از آماده سازی پایه کیک به راحتی از قالب خارج شود.

ترکیب پودر بیسکویت، پودر فندق و کره را در قالب بریزید. سپس با پشت قاشق یا ته لیوان مواد را فشرده و صاف کنید.

قالب را در یخچال به مدت ۳۰-۶۰ دقیقه قرار دهید تا پایه کیک سفت و آماده شود.

مرحله چهارم: پنیر لبنه، پودر شکر و خامه را با هم ترکیب کنید

در یک کاسه بزرگ، پنیر لبنه را با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن چند دقیقه‌ای هم زنید تا پودر شکر در پنیر حل شود.

سپس خامه را به محتوای درون کاسه اضافه کنید و مجدداً کمی هم زنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله پنجم: پودر ژلاتین را آماده کنید

پودر ژلاتین را در کاسه کوچکی بریزید و با کمی آب ترکیب کنید.

زمان دهید تا پودر ژلاتین کمی نرم شود و پف کند. سپس آن را روی بخار آب گذارید تا به روش بن ماری کاملاً شفاف شود.

کمی زمان دهید تا پودر ژلاتین خنک شود. سپس آن را به مایه پنیری اضافه کنید و چند دقیقه دیگر هم زنید تا مواد کاملاً یک دست شوند.

در همین مرحله وانیل را نیز به مخلوط اضافه و ترکیب کنید.

مرحله ششم: چیز کیک را در یخچال گذارید

قالب پایه چیز کیک را از یخچال خارج کنید و مایه پنیری را روی آن بریزید. سطح روی مواد را کمی صاف کنید و قالب را در یخچال گذارید.

۲-۳ ساعتی زمان دهید تا مایه پنیری ببندد.

مرحله هفتم: ژله کیوی را آماده کنید

پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید. سپس کاسه را روی بخار کتری قرار دهید تا پودر ژله کاملاً در آب حل و شفاف شود.

سپس ظرف را کنار گذارید تا ژله به دمای محیط برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کیوی

مرحله هشتم: کیوی‌ها را آماده کنید

کیوی‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

با کمک چاقو کیوی‌ها را به صورت نگینی یا حلقه‌ای خرد کنید.

مرحله نهم: چیز کیک را در یخچال استراحت دهید

کیوی‌های خرد شده را به ترکیب ژله خنک شده اضافه کنید.

چیز کیک را از یخچال خارج کنید و ترکیب ژله و میوه‌های خرد شده را به آرامی و با کمک قاشق روی لایه پنیری بریزید.

مجدد قالب چیز کیک را برای ۱-۲ ساعتی در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد.

پس از سفت شدن ژله، کیک را به آرامی از قالب کمربندی خارج کنید و در ظرف سرو گذارید.

چیز کیک جذاب شما آماده میل کردن است. می‌توانید آن را با چند برگ نعناع تازه تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه چیز کیک کیوی

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه چیز کیک کیوی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن چیز کیک کیوی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

پنیر لبنه را قبل از مخلوط کردن با شکر، در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود تا به راحتی بتوانید آن را با شکر ترکیب کنید.بهتر است از کیوی شیرین و رسیده در این دسر استفاده کنید.قالب‌های کمربندی کمک می‌کنند چیزکیک به راحتی از قالب خارج شود.ژله‌های کم‌قند یا بدون شکر می‌توانند چیزکیک را سالم‌تر کنند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این دسر خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه چیز کیک کیوی از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر