- 2024-12-01
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا + نکات و فوت و فن
چیز کیک انار، با تلفیق طعم بینظیر انار و پنیر خامهای، یکی از محبوبترین دسرها به خصوص در شب یلدا است. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا + نکات و فوت و فنهای آن را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
بیسکویتهای پودر شده را با کره مخلوط کرده، در قالب بریزید و درون یخچال قرار دهید. پنیر خامهای، پودر قند، خامه، وانیل و ژلاتین حل شده را با هم مخلوط کرده و درون قالب بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از سفت شدن لایه پنیری، دانههای انار و ژله انار را روی آن بریزید. در نهایت، قالب را در یخچال بگذارید تا چیز کیک آماده شود. برای آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک انار، ادامه مطلب را دنبال کنید.
مواد لازم چیز کیک انار
پودر قند۵ قاشق غذاخوریپودر ژله انار۲ بستهبیسکویت پتی بور۱ بستهخامه صبحانه۲۰۰ گرمپنیر خامهای هم دمای محیط۲۰۰ گرمآب۱/۲ فنجانکره۱۰۰ گرمپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریوانیل۱/۲ قاشق چایخوریانار دون شدهبه مقدار لازمآب جوشبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل چیز کیک انار
زمان آمادهسازی: ۴ الی ۵ ساعتمناسب برای: ۸ الی ۱۰ نفر
مرحله اول: آماده کردن بیسکویتها
ابتدا بیسکویتها را پودر کنید. میتوانید برای این کار، بیسکویتها را در یک نایلون ریخته و با گوشتکوب یا وردنه خرد و پودر کنید. همچنین میتوانید از غذاساز نیز برای پودر کردن بیسکویتها کمک بگیرید.
مرحله دوم: مخلوط کردن بیسکویت و کره
کره را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ذوب شود. سپس، بیسکویتهای پودر شده را به کره اضافه کرده و با هم مخلوط کنید تا یک ترکیب خمیری شکل به دست آید.
بیشتر بخوانید: سالمترین و راحتترین دسر پاییزی با کدو حلوایی
مرحله سوم: ریختن مخلوط کره و بیسکویت درون قالب
کف یک قالب کمربندی را با نایلون فریزر بپوشانید. سپس مخلوط کره و بیسکویت را درون قالب ریخته و با پشت قاشق یا پشت لیوان به خوبی فشرده کنید. قالب را به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه بیسکویتی کاملا سفت شود.
اگر قالب کمربندی در دسترس ندارید، میتوانید از هر قالب یا ظرف دیگری استفاده کنید. برای این کار، کف ظرف را با سلفون بپوشانید، به طوری که لبههای سلفون از ظرف بیرون زده باشد. سپس، مخلوط بیسکویت و کره را درون ظرف بریزید.
مرحله چهارم: درست کردن لایه پنیری
پودر قند و پنیر خامهای را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس خامه صبحانه و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
در ادامه، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا کاملا حل شود. وقتی ژلاتین به دمای محیط رسید، آن را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کرده و هم بزنید.
مرحله پنجم: ریختن مواد پنیری درون قالب
مواد پنیری را روی بیسکویتها بریزید و با استفاده از پشت قاشق یا لیسک، سطح آن را صاف کنید. سپس، قالب را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه پنیری سفت شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شکلات با پوست پرتقال
مرحله ششم: آماده کردن ژله
پودر ژله را با مقدار آب جوشی که روی بستهبندی آن مشخص شده است، مخلوط کنید تا ژله کاملا حل شود. پس از آن، اجازه دهید تا ژله کمی خنک شود.
مرحله هفتم: ریختن دانه انار و ژله درون قالب
پس از آنکه لایه پنیری سفت شد، قالب را از یخچال بیرون آورید. دانههای انار را روی لایه پنیری پخش کنید. سپس، چند قاشق از ژله را روی به آرامی دانههای انار بریزید. قالب را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد. پس از این مدت، بقیه ژله انار را درون قالب بریزید. در نهایت، قالب را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود.
مرحله هشتم: سرو کردن چیز کیک انار
پس از چند ساعت، چیز کیک انار را از یخچال خارج کرده و با استفاده از یک چاقو کنارههای چیز کیک را از دیواره قالب جدا نمایید. اگر از قالب کمربندی استفاده کردهاید، کمربند آن را باز کرده و چیز کیک را در ظرف سرو قرار دهید.
در صورتی که از قالب کمربندی استفاده نکردهاید، پس از آزاد کردن کنارهها، لبههای سلفون را گرفته و با دقت چیز کیک را از قالب خارج کرده و درون یک سینی قرار دهید. سپس، با کمک یک کفگیر، چیز کیک را از سلفون جدا کرده و در ظرف سرو قرار داده و با دانههای انار تزیین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی انار؛ دسر جذاب یلدایی
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه چیز کیک انار
برخی از نکات مهمی که باید هنگام درست کردن و برش زدن چیز کیک انار رعایت کنید، عبارتند از:
بهتر است پیش از برش زدن چیز کیک، آن را حدود ۱۵ دقیقه در دمای محیط قرار دهید. این کار باعث میشود لایه بیسکویتی هنگام برش خوردن خرد نشود.اگر ژلاتین را در حالی که داغ است به مواد پنیری اضافه کنید، حالت دون دون پیدا میکند. از طرف دیگر، اگر ژلاتین را بیش از حد سرد کنید، سفت شده و به خوبی با بقیه مواد ترکیب نمیشود. پس حتما ژلاتین را به دمای محیط برسانید.پنیر ماسکارپونه بهترین گزینه برای تهیه چیز کیک انار محسوب میشود. اما اگر از پنیر دیگری استفاده میکنید، بهتر است پنیری را انتخاب کنید که کمترین میزان شوری را داشته باشد.به جای خامه صبحانه میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید. اگر از خامه قنادی استفاده میکنید، بهتر است مقدار پودر قند را کاهش دهید یا به طور کامل حذف کنید.در صورت تمایل میتوانید مقداری رنگ خوراکی قرمز به مواد پنیری اضافه کنید تا چیز کیک انار شما جذابتر شود.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه چیز کیک انار را به شما آموزش دادیم. اگر میخواهید در شب یلدا، مهمانانتان را با یک دسر خاص و متفاوت سورپرایز کنید، حتما این چیز کیک را درست کنید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.
ارسال دیدگاه