- 2025-02-04
- 6 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه چیزکیک قلبی ولنتاین؛ جذاب و خوشمزه
مناسب برای
3-4 نفر
زمان آمادهسازی
6-7 ساعت
زمان پخت
10-12 دقیقه
چیزکیک یکی از خوشمزهترین و جذابترین دسرهایی است که به روشهای مختلفی آماده میشود. اگر برای جشن ولنتاین به دنبال ایدهای جذاب، زیبا و در عین حال آسان هستید این چیزکیک قلبی انتخاب بسیار مناسبی برای شماست. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه چیزکیک قلبی ولنتاین را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده سازی چیزکیک قلبی ولنتاین، ابتدا بیسکویتهای پتی بور را خرد و با کره مخلوط کنید تا پایه بیسکویتی آماده شود. سپس لایه پنیری را با خامه، پنیر ماسکارپونه و پودر قند درست کنید و روی کراست بریزید.
بعد از چند ساعت استراحت در یخچال، لایه نهایی که ترکیبی از توت فرنگی، ژلاتین و نشاسته است را اضافه کنید و مجدداً در یخچال قرار دهید تا آماده شود. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای پایه بیسکویتی (کراست) برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازکره۵۰ گرمبیسکویت پتی بور۱ بسته ۱۲۵ گرمی
مواد لازم برای لایه پنیری
مواد لازممقدار مورد نیازپنیر ماسکارپونه۱۰۰ گرمخامه صبحانه۱۰۰ گرموانیل۱/۴ قاشق چایخوریپودر قند۳ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوریآب سرد۱/۳ پیمانه
مواد لازم برای لایه توت فرنگی
مواد لازممقدار مورد نیازنشاسته ذرت۱ قاشق سوپخوریشکر۱ قاشق سوپخوریآب ۱ پیمانهژله توت فرنگی۱ بستهتوت فرنگی۲۵۰ گرم
مرحله اول: پایه چیزکیک را آماده کنید
بیسکویتهای پتی بور را داخل غذاساز، میکسر یا خرد کن بریزید و به خوبی پودر کنید.
اگر دستگاههای فوق را در دسترس ندارید میتوانید بیسکویتها را در زیپ کیپ بریزید و با کمک گوشتکوب کاملاً خرد کنید تا به پودر یکدستی تبدیل شوند. پودر بیسکویت را در کاسه بزرگی بریزید.
کره هم دمای محیط را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید.
کره ذوب شده را به پودر بیسکویت اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید تا ترکیبی شبیه به خرده نان به دست آید.
ترکیب فوق را داخل قالب قلبی شکل کمربندی بریزید و با قاشق کاملاً فشار دهید تا صاف و یکنواخت شود.
قالب را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کراست سفت شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله سورپرایز قلبی
مرحله دوم: پودر ژلاتین را آماده کنید
پودر ژلاتین را در کاسه کوچکی بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید.
چند دقیقهای زمان دهید تا پودر ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند، سپس کاسه را روی بخار آب بگذارید تا دانههای ژلاتین کاملاً در آب حل شوند و ترکیب شفاف و زلالی به دست آید.
مرحله سوم: لایه پنیری را آماده کنید
در یک کاسه بزرگ پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه، وانیل و پودر قند را بریزید و با همزن برقی مواد را به خوبی هم بزنید تا کرمی و یکدست شود.
سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا ژلاتین کاملاً با مواد ترکیب شود.
فیلینگ را روی کراست بیسکویتی بریزید و دوباره قالب را برای ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله چهارم: لایه توت فرنگی را آماده کنید
توت فرنگیها را بشویید و خرد کنید. آنها را داخل قابلمه مناسبی بریزید.
شکر، آب و نشاسته ذرت را به توت فرنگیها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
مواد را هم بزنید تا توت فرنگیها نرم شوند و مخلوط کمی غلیظ شود.
در این مرحله، پودر ژله را با ½ پیمانه آب سرد ترکیب کنید.
ترکیب فوق را روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری ژله در آب حل شود، سپس آن را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به خوبی همه مواد را با هم ترکیب کنید.
سپس حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا مایه خنک شود.
وقتی مایه کمی از دما افتاد، آن را روی لایه پنیری بریزید و مجدداً قالب را برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی مخملی برای ولنتاین
مرحله پنجم: چیزکیک قلبی را سرو کنید
پس از چند ساعت که چیزکیک کاملاً بسته شد، قالب را از یخچال خارج کنید.
برای جدا کردن چیزکیک از قالب، میتوانید چاقوی تیزی را خیس کنید و دور تا دور چیزکیک بکشید، سپس به آرامی قالب را باز کنید.
چیزکیک را روی ظرف مورد نظر قرار دهید و در صورت تمایل، روی آن را با توت فرنگی تازه یا شکلات تزیین کنید.
ژله قلبی تک نفره
اگر قالب قلبی کمربندی سایز بزرگ در دسترس ندارید. مواد را طبق روش بالا آماده کنید. کراست را در ظرف مستطیل شکلی بریزید و سایر لایهها را روی آن بریزید. پس از سفت شدن کامل دسر، با کمک کاترهای شیرینیپزی به شکل قلب چیز کیک را قالب بزنید و در ظرف سرو بچینید.
یکی دیگر از روشهای آماده سازی ژله قلب تک نفره این است که از قالبهای شفاف یک بار مصرف طرح قلب خریداری کنید و مواد را طبق روش بالا آماده و به صورت لایهای در قالبها بریزید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه چیزکیک قلبی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت چیزکیک قلبی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
بیسکویتها را کاملاً پودر کنید تا پایه چیزکیک منسجمتر شود.از کره آب شده ولرم استفاده کنید تا کراست به خوبی حالت بگیرد.به جای بیسکویت پتی بور، میتوانید از بیسکویت شکلاتی یا دایجستیو استفاده کنید.اگر دوست دارید لایه توت فرنگی براقتر باشد، یک قاشق عسل به آن اضافه کنید.به جای توت فرنگی، میتوانید از ترکیب تمشک و زغال اخته هم استفاده کنید.روی چیزکیک را با شکلات ذوب شده یا پودر پسته تزیین کنید تا جذابتر شود.پنیر ماسکارپونه و خامه را از قبل در دمای محیط قرار دهید تا با سایر مواد بهتر ترکیب شوند.همیشه ژلاتین را به روش بنماری حل کنید تا گلوله نشود.مواد فیلینگ را زیاد هم نزنید تا بافت آن لطیف بماند.بعد از اضافه کردن ژلاتین به فیلینگ، سریع هم بزنید تا به صورت یکنواخت پخش شود.لایه توت فرنگی را قبل از ریختن روی چیزکیک کمی خنک کنید.در صورت تمایل، کمی شکلات سفید ذوب شده را داخل فیلینگ بریزید تا طعم خاصتری داشته باشد.برای لایه رویه چیزکیک از ژله توت فرنگی، ژله انار یا آلبالو به تنهایی میتوانید استفاده کنید.برای پایه کراست از انواع کیکهای خانگی نیز میتوانید استفاده کنید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این چیزکیک خوشمزه را برای ولنتاین آماده و در کنار پارتنرتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه چیزکیک قلبی از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه