طرز تهیه چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز؛ خوشمزه و حرفه‌ای

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 10 دقیقه چای ماسالا یک نوشیدنی خوشمزه و پرادویه با طبع گرم است که…
طرز تهیه چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز؛ خوشمزه و حرفه‌ای

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

چای ماسالا یک نوشیدنی خوشمزه و پرادویه با طبع گرم است که پیشینه آن به هندوستان باز می‌گردد. برای درست کردن این چای می‌توانید از دستگاه اسپرسو ساز استفاده کنید. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز به ۳ روش مختلف و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این نوشیدنی آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این نوشیدنی ابتدا باید ترکیب هل، چوب دارچین، میخک، پودر زنجبیل، جوز هندی و فلفل سیاه را در آسیاب بریزید و ادویه‌ها را پودر کنید. در ادامه ادویه‌ها را با آب بجوشانید و بعد آب به دست آمده را صاف کرده و با چای دم کرده ترکیب کنید.

در ادامه فوم شیر را با دستگاه اسپرسو ساز آماده و به نوشیدنی اضافه کنید. برای درست کردن این نوشیدنی می‌توانید پودر آماده چای ماسالا را در اسپرسو ساز بریزید و بعد از آماده شدن نوشیدنی آن را با شیر ترکیب کنید.

روش بعدی برای درست کردن این نوشیدنی استفاده از نازل بخار دستگاه اسپرسو ساز است. رسپی این نوشیدنی خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز برای ۲ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازآب۱ فنجانشیر پرچرب۱ فنجانچای سیاهبه مقدار لازمهل ۱ یا ۲ عددچوب دارچین۱ عدد کوچکمیخک۲ تا ۳ عددپودر زنجبیل۱/۴ قاشق چای‌خوریجوز هندیبه مقدار کمدانه فلفل سیاه۲ تا ۳ عددشکر یا عسلبه مقدار لازم

مرحله اول: ادویه‌ها را پودر کنید

برای شروع باید همه ادویه‌ها را در آسیاب بریزید و خوب پودر کنید تا کاملا یکدست شوند.

هر چقدر ادویه‌های چای ماسالا بهتر پودر شوند، چای ماسالای شما باکیفیت‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا با شیر خشک

مرحله دوم: ادویه‌ها را با آب بجوشانید

مقداری آب در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد از این که آب شروع به جوشیدن کرد، ادویه‌های پودر شده را اضافه کنید.

اجازه دهید ادویه‌ها برای ۵ تا ۷ دقیقه در آب بجوشند و عطر آن‌ها بلند شود.

مرحله سوم: چای را دم کنید

چای سیاه را در قوری بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید. سپس قوری را برای ۱۰ دقیقه روی بخار کتری بگذارید تا چای دم بکشد.

برای دم کردن چای می‌توانید از دستگاه اسپرسو ساز نیز استفاده کنید.

در این روش باید چای را در پرتافیلتر دستگاه بریزید و درست مثل زمانی که اسپرسو آماده می‌کنید، چای را دم کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله چهارم: فوم شیر را آماده کنید

با استفاده از نازل بخار اسپرسو ساز شیر را بخاردهی کنید.

اگر اسپرسو ساز شما به سیستم بخاردهی مجهز نیست، می‌توانید از روش‌های دیگری مثل همزن برقی، مخلوط کن و همزن دستی یا فرنچ پرس برای درست کردن فوم شیر استفاده کنید.

مرحله پنجم: مواد چای ماسالا را ترکیب کنید

ادویه‌ها را از صافی رد کرده و آب آن‌ها را جدا کنید. در ادامه آب صاف شده ادویه‌ها را با چای دم کرده و فوم شیر ترکیب کنید.

برای مزه دار کردن این نوشیدنی می‌توانید مقداری شکر یا عسل نیز به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای ماسالا با شیر و قهوه

مرحله ششم: نوشیدنی را سرو کنید

بعد از این که نوشیدنی آماده شد، آن را در فنجان بریزید و با کمی هل و پودر دارچین تزیین کنید.

نوشیدنی خوش طعم شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

چای ماسالا با پودر فوری و دستگاه اسپرسو ساز

برای درست کردن چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. در ادامه به برخی از محبوب‌ترین روش‌های درست کردن این نوشیدنی با دستگاه اسپرسو ساز اشاره شده است.

چای ماسالا با پودر فوری و دستگاه اسپرسو ساز

در این روش باید در قسمت پرتافیلتر دستگاه اسپرسو ساز مقداری پودر ماسالای فوری بریزید و به کمک تمپر آن را به خوبی فشرده کنید. پرتافیلتر را در جای مخصوص خود قرار دهید و بعد دکمه استارت دستگاه را فشار دهید.

در این مرحله آب داغ از میان پودر چای ماسالا عبور می‌کند و از خروجی دستگاه بیرون می‌ریزد. حالا می‌توانید مقداری شیر به این چای اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا نوشیدنی شما آماده شود.

چای ماسالا با نازل بخار دستگاه اسپرسو ساز

در این روش باید اسپرسو ساز را روشن کنید تا شروع بخار روشن شود. دستگاه را روی درجه بخار تنظیم کنید. ۲ پیمانه پودر چای ماسالا در پیچر یا پارچ شیر بریزید و در ادامه شیر را اضافه کنید.

به خاطر داشته باشید که نوشیدنی بعد از آماده شدن حجیم می‌شود، بنابراین تنها نصف پارچ را پر کنید. نازل بخار را در پیچر فرو ببرید و مدام ظرف را بچرخانید تا بدنه پارچ داغ شود. زمانی که حجم شیر ۲ برابر شد، یعنی آماده است و می‌توانید نوشیدنی را سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز اشاره شده است، با ما همراه باشید.

برای درست کردن این نوشیدنی می‌توانید به جای شیر گاو از شیرهای گیاهی نیز استفاده کنید.استفاده از دستگاه اسپرسو ساز یک راهکار ساده برای درست کردن چای ماسالا است که به شما کمک می‌کند در کمترین زمان یک نوشیدنی خوش طعم و باکیفیت داشته باشید.برای مزه دار کردن این نوشیدنی می‌توانید به جای شکر و عسل از سیروپ وانیل یا کارامل استفاده کنید.چای ماسالا باید به صورت داغ میل شود و بعد از سرد شدن کیفیت خود را از دست می‌دهد.اضافه کردن شیر یا آب به این نوشیدنی اختیاری است و می‌توانید بنا به سلیقه خودتان این نوشیدنی را آماده کنید.بهتر است شیر را به دستگاه اسپرسو ساز اضافه نکنید، زیرا این کار موجب ایجاد رسوب در مجرای دستگاه می‌شود.بعد از آماده کردن چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز حتما دستگاه را به خوبی تمیز کنید.برای درست کردن این نوشیدنی با پودر آماده حتما چای ماسالا را از فروشگاه‌های معتبر یا برندهای شناخته شده خریداری کنید.برای آماده کردن این نوشیدنی در دستگاه اسپرسو ساز باید همه ادویه‌ها کاملا پودر شده و یکدست باشند.در صورتی که فشردگی پودر ماسالا در دستگاه زیاد باشد، آب به راحتی از میان آن عبور نمی‌کند و دستگاه با مشکل مواجه می‌شود.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه چای ماسالا با دستگاه اسپرسو ساز و همه فوت‌وفن های درست کردن این نوشیدنی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این چای را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر