طرز تهیه چای دارچین+ بهترین زمان مصرف
چای دارچین یک نوشیدنی پرخاصیت و مفید است که میتوان آن را به سرعت و سهولت آماده کرد. برای درست کردن این چای تنها به چوب دارچین و آب جوش نیاز دارید. در این مقاله از مجله اکالا با طرز تهیه چای دارچین با طعمهای مختلف آشنا خواهیم شد و بهترین زمان مصرف آن را خواهیم شناخت.
نگاهی سریع به طرز تهیه
ابتدا آب را به جوش آورید. سپس چوب دارچین را با آب سرد بشویید و به آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید این ترکیب به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. شما میتوانید این چای را در طعمهای مختلف با زنجبیل، میخک، چای سبز و… هم درست کنید. رسپی این چای پرطرفدار را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای چای دارچین
مواد لازممقدار مورد نیازآب جوش۱ لیوانچوب دارچین۱ عدد متوسط
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه چای دارچین ساده
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰ تا ۱۵ دقیقهمناسب برای: ۲ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: آب را بجوشانید
در مرحله اول لازم است که آب جوشانده شود. در طول مدتی که برای جوشیدن آب صبر میکنید بهتر است که چوب دارچین را با آب سرد آبکشی کنید که گرد و خاکی روی آن باقی نماند.
مرحله دوم: چای دارچین را دم کنید
بعد از جوشیدن آب، یک چوب دارچین را با یک لیوان آب جوش در قوری مخلوط کنید. بگذارید چای ۱۰ دقیقه در قوری در بسته بماند و بهخوبی دم بکشد.
مرحله سوم: چای شما آماده است
بعد از طی شدن ۱۰ دقیقه چای شما آماده است و میتوانید آن را سرو کنید. بهتر است برای این که چای شما بهترین عطر، طعم و خاصیت را داشته باشد تا نیم ساعت بعد از دم کشیدن چای آن را مصرف کنید.
چای دارچین با ۵ طعم متفاوت
از دارچین در دمنوشها و چایهای مختلفی استفاده میشود. با این حال برخی از ترکیبها با چای دارچین بسیار رایجتر هستند. در ادامه با طعمهای مختلف چای دارچین آشنا خواهیم شد.
۱- چای سیاه و دارچین
برای دم کردن چای سیاه و دارچین تنها کافی است یک عدد چای کیسهای سیاه یا یک قاشق چایخوری چای سیاه را همراه با چوب دارچین با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید ده دقیقه دم بکشد. بنا بر سلیقه خود میتوانید برای طعم و عطر بهتر، به این ترکیب گل محمدی یا هل هم اضافه کنید.
۲- چای دارچین و میخک
برای دم کردن چای دارچین و میخک لازم است یک قاشق چایخوری چای سیاه و یک عدد میخک پودر شده را به همراه چوب دارچین با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه دم بکشد. این چای خصوصا برای زنان بسیار مفید است.
۳- چای دارچین و زنجبیل
طرز تهیه این چای درست مانند چای دارچین است، تنها در آن باید همراه با چوب دارچین ۱۸ گرم زنجبیل خرد شده را هم بعد از آبکشی با آب سرد اضافه کنید. همچنین میتوانید ۱ عدد لیمو ترش به آب جوش اضافه کنید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. این چای برای بهبود عملکرد دستگاه گوارشی بسیار مفید است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای زنجبیل
۴- چای سبز و دارچین
ترکیب چای سبز و دارچین یکی از ترکیبهای پرطرفدار است. برای دم کردن این چای ۱ یا ۲ عدد چای سبز کیسهای یا یک قاشق غذاخوری پر چای سبز را با چوب دارچین مخلوط کنید. اگر از چای سبز استفاده میکنید بهتر است پیش از دم کردن این چای آن را با آب سرد آبکشی کنید.
با توجه به این که هم دارچین و هم چای سبز در کاهش وزن موثر هستند، این ترکیب برای کسانی است که قصد لاغری دارند ایدهآل است. توصیه میکنیم برای جلوگیری از افت فشار بعد از نوشیدن این چای، آن را با یک قاشق عسل مصرف کنید.
بعد از دم کشیدن چای و قبل از مصرف آن، عسل را اضافه کنید زیرا حرارت دیدن عسل میتواند باعث از بین رفتن خواص مفید این ماده غذایی شود.
۵-چای پوست لیموی تازه و دارچین
این چای یکی از چایهای مفید خصوصا در هنگام سرماخوردگی است. برای آماده کردن چای لیموی تازه و دارچین، پوست یک لیموی تازه را چند تکه کنید و به آب جوش و دارچین اضافه کنید.
برای جلوگیری از تلخ شدن، پوست لیمو را ۵ دقیقه بعد از دم گذاشتن چای از قوری خارج کنید. این ترکیب برای کاهش وزن مفید است. اگر قصد دارید آن را برای کاهش وزن استفاده کنید، میتوانید به آن چای سبز هم اضافه کنید.
بهترین زمان مصرف چای دارچین
بهترین زمان مصرف چای دارچین به شرح زیر است:
بهترین زمان مصرف چای دارچین برای این که این چای عطر و طعم خود را به بهترین شکل حفظ کند، نیم ساعت بعد از دم کردن آن است.اگر چای دارچین را با چای سیاه آماده میکنید بهتر است بین مصرف آن با وعدههای غذایی، حداقل یک ساعت فاصله ایجاد کنید.اگر چای دارچین را به منظور کاهش وزن مصرف میکنید بهتر است آن را نیم ساعت قبل از مصرف غذا بنوشید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چای یربا ماته
نکات و فوتوفن های طرز تهیه چای دارچین
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم چای دارچین اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
میتوانید این چای را با انواع شیرین کننده مانند عسل یا شکر مصرف کنید.قبل از مصرف چای دارچین از این که به دارچین آلرژی ندارید مطمئن شوید.در مصرف چای دارچین زیادهروی نکنید زیرا دارچین باعث رقت خون میشود و مصرف زیاد آن میتواند مضراتی به همراه داشته باشد.در صورتی که از چای خشک و دیگر افزودنیها در چای دارچین استفاده میکنید بهتر است آنها را پیش از دم کردن چای با آب سرد آبکشی کنید.برای درست کردن چای دارچین بهتر است از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید. استفاده از پودر دارچین میتواند باعث کدر شدن رنگ چای شما و تلخی طعم آن شود.
در این مقاله از بخش آشپزی اکالا طرز تهیه چای دارچین را با یکدیگر مرور کردیم. میتوانید این چای را در عصرهای زمستانی آماده کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید.
شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایدههای جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.
ارسال دیدگاه