طرز تهیه پیتزا با نان باگت؛ پیتزا فوری و متفاوت

مناسب برای 10 نفر زمان آماده‌سازی 15 دقیقه زمان پخت 15-20 دقیقه درست کردن خمیر پیتزا، با بافتی ترد و…
طرز تهیه پیتزا با نان باگت؛ پیتزا فوری و متفاوت

مناسب برای

10 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

زمان پخت

15-20 دقیقه

درست کردن خمیر پیتزا، با بافتی ترد و لطیف که به آسانی از ظرف جدا شود و طعم بی‌نظیری داشته باشد، اغلب زمان‌بر و چالش‌برانگیز است. اما نگران نباشید! در این مطلب از مجله اکالا، راهکاری سریع و آسان برای داشتن پیتزاهای خانگی با نانی متفاوت ارائه می‌دهیم. با صرف زمانی کمتر از نیم ساعت، می‌توانید تعداد زیادی پیتزا با نان باگت و در ابعاد دلخواه درست کنید. برای آموزش گام به گام این روش جذاب، با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن پیتزا با نان باگت، ابتدا نان‌های باگت را از وسط نصف کرده و با وردنه صاف کنید، سپس در سینی فر بچینید. سطح نان‌ها را با سس دلخواه بپوشانید و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی آن پخش کنید.

مواد پیتزا را روی پنیر بچینید و مجدداً یک لایه نازک پنیر و ادویه‌های دلخواه اضافه کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا مواد بپزند و پنیر آب شود.

رسپی این پیتزای سریع و خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای پیتزا با نان باگت برای ۱۰ نفر

مواد لازممقدار مورد نیاز نان همبرگر۵ ‌عددقارچ۱۰۰ گرمفلفل دلمه۱ عددنخود فرنگی۵۰ گرمپنیر پیتزا۱۰۰ گرمهویج۱ عددفلفل‌ سبز۱ عددسوسیس یا ژامبونبه مقدار دلخواهگوجه گیلاسی به دلخواهنمک، فلفل قرمز، کنجد، سیاه‌دانه، آویشن و رزماری به دلخواهسس کچاپ یا سس تند به مقدار لازم

مرحله اول: نان‌های باگت را آماده کنید

نان‌های باگت را از وسط نصف کنید و با وردنه یا فشار دست چند بار روی آن‌ها بکشید تا سطحی صاف و بافتی منسجم و محکم پیدا کنند.

دقت کنید تمام سطح نان یکدست شود.

نان‌ها را درون سینی فر در کنار هم بچینید. نیاز به چرب کردن ته سینی نیست چون نان‌ها از قبل پخته شده‌اند و اصلا نمی‌چسبند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا کالزونه به روش ایتالیایی

مرحله دوم: سطح نان‌ها را با سس بپوشانید

سطح نان‌ها را با سس کچاپ یا فلفلی کاملاً بپوشانید.

برای این کار، ابتدا سس را به صورت دورانی روی نان بریزید و سپس آن را به طور یکنواخت پخش کنید؛ این کار طعم بی‌نظیری به پیتزای شما می‌بخشد، پس تمام سطح نان را با سس دلخواه طعم‌دار کنید.

انتخاب نوع سس در این مرحله کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید از هر سسی که دوست دارید استفاده کنید.

حتی در صورت عدم دسترسی به سس آماده، می‌توانید با ترکیب کمی رب‌گوجه فرنگی، سیر رنده شده، روغن زیتون و آب، یک سس خانگی خوشمزه درست کنید.

مرحله سوم: مواد پیتزا را روی نان‌ها بچینید

روی نان‌های طعم‌دار شده، یک لایه نازک پنیر پیتزا پخش کنید.

سپس مواد دلخواه پیتزا (قارچ، فلفل دلمه، سوسیس یا ژامبون، هویج، فلفل سبز و…) را شسته، خرد کرده و به ترتیب روی پنیر بچینید. مراقب باشید مواد از لبه‌های نان بیرون نریزند.

مواد استفاده شده روی پیتزا برای شما کاملا قابل تغییر است.

مرحله چهارم: ادویه‌ها و پنیر پیتزا را اضافه کنید

روی مواد، یک لایه نازک دیگر پنیر پیتزا بریزید و سپس آویشن، رزماری، کنجد، سیاه‌دانه و نمک را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه همبرگر خانگی

مرحله پنجم: پیتزاها را بپزید

سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی‌گراد و با تنظیمات حرارت از بالا و پایین به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا مواد پیتزا کمی بپزند و پنیر آب شود.

در این مدت، نان ساندویچی طعم و تردی مطلوبی به خود خواهد گرفت. به همین راحتی پیتزای شما آماده است. نوش جان. 

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پیتزا با نان باگت

طرز تهیه پیتزا با نان باگت در تابه

اگر فر در دسترس ندارید، نگران نباشید. کافیست یک تابه نچسب مناسب را کمی چرب کنید و پیتزا را درون آن قرار دهید. با حرارت بسیار ملایم و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان، پیتزای لذیذ شما آماده خواهد شد. برای آب شدن کامل پنیر، در دو دقیقه پایانی درب تابه را بگذارید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه پیتزا با نان باگت

در ادامه به چند نکته مهم برای خوشمزه‌تر شدن پیتزا با نان باگت اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا، طرز تهیه پیتزا با نان باگت را برایتان شرح دادیم. اگر شما نیز این پیتزای سریع و خوشمزه را در منزل درست کرده‌اید، خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر علاقه‌مندان به اشتراک بگذارید.

شراره هستم و اینجا سعی دارم با قلمم، شما را به دنیای گردشگری، مد و فشن، آشپزی و… ببرم. پس اگر به دنبال ایده‌های جدید و سبک زندگی متفاوت هستید، اینجا دقیقا جای شماست.

منبع خبر

بیا تو صدا