- 2024-12-18
- 7 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج برای شام+ نکات و فوتوفن ها
پیتزای مرغ و اسفناج یکی از سالمترین و متفاوتترین انواع پیتزا است که میتوانید به راحتی آن را در خانه آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج و همه فوتوفن های درست کردن این پیتزا آشنا شوید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای درست کردن این پیتزای خوشمزه با نان پیتا ابتدا باید مرغ را با ادویههای مورد نظر بپزید و بعد ریش ریش کنید. اسفناجها را بشویید و آب پز کنید. ترکیب مرغ و اسفناج آب پز را در روغن تفت دهید. در یک ماهیتابه دیگر قارچ را سرخ کنید. حالا قالب مورد نظر را چرب کنید و بعد یک لایه نان در آن قرار دهید.
مقداری سس و بعد کمی پنیر روی لایه نان بریزید. ترکیب مرغ، اسفناج و قارچ را اضافه کنید. دوباره این مراحل را تکرار کنید و قالب را در فر قرار دهید تا آماده شود. برای درست کردن این پیتزا با نان پیتزا میتوانید مواد را روی نان بریزید و آماده کنید. برای خواندن جزئیات رسپی این پیتزا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پیتزای مرغ و اسفناج
مواد لازممقدار مورد نیازپنیر پیتزابه مقدار لازمنان پیتابه مقدار لازمسینه مرغ۳۰۰ گرمنمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشنبه مقدار لازماسفناج خرد شده۱ لیوان فرانسوی دستهدارقارچ۲۰۰ گرمسس بشامل یا سس دلخواهبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج با نان پیتا
مدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقهمدت زمان پخت: ۶۰ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
مرحله اول: مرغ را بپزید
برای شروع باید مرغ را همراه با مقداری آب و ادویه دلخواه در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید مرغ برای حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بپزد و بعد آن را از قابلمه خارج و ریش ریش کنید.
مرحله دوم: اسفناجها را بخارپز کنید
اسفناجها را بشویید و به صورت متوسط خرد کنید. در ادامه آنها را با مقدار کمی آب در قابلمه بریزید. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید اسفناجها بپزند و نرم شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیده مرغ و اسفناج
مرحله سوم: مرغ و اسفناج را تفت دهید
مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد مرغهای ریش ریش شده و اسفناج پخته شده را اضافه کنید. مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن به مواد بزنید و آنها را برای چند دقیقه تفت دهید تا به خوبی مزه دار شوند.
مرحله چهارم: قارچها را سرخ کنید
قارچها را بشویید و به صورت ورقهای خرد کنید. مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. حالا قارچها را در ماهیتابه بریزید و مدام هم بزنید تا آب میان بافتی آنها تبخیر شود و کمی طلایی شوند.
مرحله پنجم: مواد پیتزا را در قالب بریزید
کف یک قالب کمربندی را با روغن چرب کنید. یک عدد نان پیتا در کف قالب قرار دهید و بعد مقداری سس بشامل یا هر سسی که دوست دارید را روی نان بریزید و خوب پخش کنید. حالا کمی پنیر پیتزا روی نان بریزید و مقداری از ترکیب مرغ و قارچ را نیز اضافه کنید.
دوباره روی مواد را با پنیر بپوشانید و یک لایه نان روی آن قرار دهید. به ترتیب سس، پنیر پیتزا، ترکیب مرغ و اسفناج و پنیر را اضافه کنید و همه لایهها را به همین شکل درست کنید و در قالب بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل
مرحله ششم: پیتزا را بپزید
بعد از آماده کردن مواد پیتزا باید فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا فر داغ شود. سپس قالب را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا پیتزای شما آماده شود.
در ۵ دقیقه نهایی پخت پیتزا بهتر است گریل فر را روشن کنید تا روی پیتزا برشته شود. در نهایت پیتزا را از فر خارج کنید و از قالب درآورید و در ظرف مناسب سرو کنید.
پیتزای مرغ و اسفناج با نان پیتزا
برای درست کردن این پیتزا با نان مخصوص پیتزا باید ترکیب مرغ و اسفناج را مثل روش قبل آماده کنید. روی نان پیتزا مقداری سس قرمز بریزید و بعد ترکیب مرغ، اسفناج و قارچ را اضافه کنید. روی پیتزا را با پنیر بپوشانید. حالا پیتزا را در فر بگذارید تا آماده شود.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم پیتزای مرغ و اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
برای درست کردن این پیتزا میتوانید از سبزیجات دیگر مثل ذرت و فلفل دلمهای خرد شده نیز استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید به جای آب پز کردن مرغ، آن را به تکههای کوچک خرد و در روغن سرخ کنید.برای مزهدار کردن این پیتزا میتوانید از ادویههای مختلفی مثل پودر سیر، پودر پاپریکا، پودر آویشن و فلفل قرمز استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید بعد از پخت مرغ آن را با مقداری رب گوجه فرنگی سرخ کنید.اضافه کردن یک عدد پیاز به این پیتزا طعم بهتری میبخشد. میتوانید پیاز را همراه با مرغ و اسفناج تفت دهید و بعد در پیتزا بریزید.برای درست کردن این پیتزا بهتر است از سینه یا فیله مرغ استفاده کنید.برای پخت این پیتزا میتوانید به جای سس بشامل از سس قرمز، سس هالوپینو و هر سسی که دوست دارید استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید خودتان در خانه خمیر پیتزا را آماده کنید. برای درست کردن خمیر پیتزا باید خمیرمایه را با مقداری شکر و آب ولرم ترکیب و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا پف کند. در ادامه تخم مرغ، مقداری شیر، روغن و آرد را به آن اضافه کنید تا خمیر شما آماده شود. خمیر را در ظرف مناسب بریزید و برای ۲ ساعت روی آن را بپوشانید تا آماده شود.میتوانید این پیتزا را در ماهیتابه نیز آماده کنید.برای کشدار شدن پنیر پیتزا بهتر است از ۲ ساعت قبل آن را از فریزر خارج کنید تا نرم شود.
در این مقاله از بخش سبک زندگی اکالا به طرز تهیه پیتزای مرغ و اسفناج و همه فوتوفن های درست کردن این پیتزا اشاره شد. پیشنهاد میشود این پیتزای خوشمزه را در خانه آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید. اگر تجربه درست کردن پیتزای مرغ و اسفناج را دارید، حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه