طرز تهیه پودینگ موز و گردو؛ آسان و سریع

مناسب برای 8 نفر زمان آماده‌سازی 3 ساعت زمان پخت 20 دقیقه پودینگ‌ها دسرهایی خوشمزه و پرطرفدار در میان کودکان…

مناسب برای

8 نفر

زمان آماده‌سازی

3 ساعت

زمان پخت

20 دقیقه

پودینگ‌ها دسرهایی خوشمزه و پرطرفدار در میان کودکان هستند. پودینگ موز و گردو یکی از پودینگ‌های سالم و پرخاصیت است که می‌تواند میان‌وعده‌ای مقوی و سالم برای کودکان باشد. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه پودینگ موز و گردو آشنا خواهیم شد. پس با ما همراه شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه، همه مواد به جز سس کارامل و مغزها را در یک ماهیتابه نسبتا بزرگ بریزید و با همزن دستی خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند، سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید.

وقتی کمی مواد غلیظ شدند، سس کارامل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا پودینگ به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف دلخواه بریزید و برای 3 ساعت در یخچال بگذارید.

مغزها در هنگام سرو روی پودینگ اضافه می‌شوند. در ادامه با طرز تهیه این پودینگ به صورت گام‌به‌گام آشنا می‌شویم.

مواد لازم برای پودینگ موز و گردو برای 8 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر5 فنجانآرد همه منظوره2 فنجانبیکینگ پودر1 قاشق چای‌خوریزرده تخم مرغ2 عددشکر قهوه‌ای1 فنجانسس کارمل¼ فنجانپودر دارچین½ قاشق غذاخوریجوز هندی2 قاشق چای‌خوریوانیل¼ قاشق چای‌خوریگردو خرد شده¾ فنجانموز رسیده و پوره شده2 عددفندق خرد شده¼ فنجان

مرحله اول: مواد را با هم ترکیب کنید

یک ماهیتابه متوسط را روی حرارت ملایم قرار دهید. در ماهیتابه پوره موز را به همراه شکر، آرد، بیکینگ‌پودر، تخم‌مرغ‌ها، دارچین، جوزهندی و وانیل و شیر مخلوط کنید.

این ترکیب را با همزن دستی به صورت پیوسته هم بزنید تا همواره بافتی یکنواخت پیدا کنند و روی حرارت کمی غلیظ شوند.

مرحله دوم: سس کارامل را اضافه کنید

وقتی مواد کمی غلیظ شدند، سس کارامل را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و به هم زدن با همزن دستی ادامه دهید.

سس کارامل را از روی حرارت بردارید و سپس گردو خرد شده را به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلمبیر انبه

مرحله سوم: پودینگ را در یخچال بگذارید

پودینگ را در ظرف سرو مورد نظر خود بریزید و آن را حداقل 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از این مدت زمان و درست قبل از سرو، فندق خرد شده را هم روی پودینگ اضافه کنید. پودینگ موز و گردوی شما آماده است.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پودینگ موز و گردو

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرم مانگو یوگورت

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه پودینگ موز و گردو

برای این که پودینگ موز و گردوی شما به بهترین شکل آماده شود، بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

می‌توانید در این پودینگ به جای 2 فنجان آرد گندم از 1 فنجان نشاسته ذرت استفاده کنید.در صورت تمایل می‌توانید به جای شکر از استویا یا عسل استفاده کنید تا پودینگ کم‌کالری‌تری داشته باشید.روی این پودینگ را می‌توانید با انواع مغزیجات تزئین کنید.می‌توانید از حلقه‌های نازک موز هم برای تزئین پودینگ موز و گردو استفاده کنید.می‌توانید در صورت تمایل برای تزئین روی این پودینگ از خامه همزده به همراه کمی سس کارامل هم استفاده کنید.

در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پودینگ موز و گردو آشنا شدیم. این پودینگ یک پودینگ خوشمزه و پرخاصیت است که آسان و سریع آماده می‌شود و می‌توانید آن را به عنوان دسر برای بعد از غذا یا میان وعده کودکانتان آماده کنید.

منبع: mysuburbankitchen.com

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

منبع خبر