- 2025-09-20
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه پنکیک هلو؛ آسان و سریع برای صبحانه
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
10 دقیقه
زمان پخت
20 دقیقه
پنکیک همیشه انتخاب خوبی برای صبحانه است، خصوصا هنگامی که بخواهید یک صبحانه سریع و خوشمزه آماده کنید. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه پنکیک هلو آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن پنکیک هلو، ابتدا مواد خشک را با هم ترکیب کنید، سپس مواد تر را با هم ترکیب کنید. داخل مواد خشک را کمی گود کنید و سپس مواد تر را در آن بریزید.
مواد خشک و تر را با همزن با هم ترکیب کنید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند. پنکیک را در ماهیتابه بپزید و روی هر پنکیک چند خلال نازک هلو قرار دهید.
وقتی دو طرف پنکیک خوب پخت و طلایی شد، روی آن را تزئین کرده و پنکیک را سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه این پنکیک به صورت گام به گام آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای پنکیک هلو برای 4 نفر
مواد لازممقدار مورد نیازآرد گندم همه منظوره1 فنجانآرد گندم کامل1 فنجانبیکینگ پودر2 قاشق چایخوریپودر زنجبیل1/2 قاشق چایخوریپودر دارچین1/2 قاشق چایخورینمک1/4 قاشق چایخوریتخم مرغ2 عدد بزرگشیر1 و 2/3 فنجانعسل1 قاشق غذاخوریوانیل1/4 قاشق چایخوریهلو1 عدد بزرگکره، عسل و خامه فرم گرفتهبه میزان لازم برای تزئین
مرحله اول: مواد خشک را با هم ترکیب کنید
آرد گندم همه منظوره، آرد گندم کامل، بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر دارچین و نمک را خوب با هم ترکیب کنید.
مرحله دوم: مواد تر را با هم ترکیب کنید
در یک کاسه جداگانه تخممرغ را به همراه عسل، شیر و وانیل با هم مخلوط کنید و خوب با همزن برقی هم بزنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک ساده
مرحله سوم: مواد تر و خشک را با هم مخلوط کنید
در مرکز مواد خشک یک گودی کوچک ایجاد کنید و مواد تر را در آن بریزید.
به آرامی با کمک یک همزن مواد خشک و تر را با هم ترکیب کنید تا جایی که گلولههای آرد در خمیر باقی نمانند.
سپس اجازه دهید مواد پنکیک 10 دقیقه استراحت کند. این کار باعث میشود تا پنکیکهای شما نرمتر و پفکیتر شوند.
مرحله چهارم: ماهیتابه را گرم کنید
یک ماهیتابه چدنی، نچسب یا گریل را روی حرارت ملایم قرار دهید.
وقتی ماهیتابه گرم شد کف آن را به کمک کره چرب کنید.
توجه کنید که این چرب کردن نباید به اندازهای باشد که روغن در کف ماهیتابه جمع شود. صرفا باید به میزانی باشد که سطح ماهیتابه کاملا چرب شود.
مرحله پنجم: پنکیکها را بپزید
مواد پنکیک را برای آخرین بار به آرامی هم بزنید، سپس یک ملاقه از مواد را داخل ماهیتابهای که گرم کردید بریزید. پنکیک در ماهیتابه پهن میشود و به آرامی کمی پف خواهد کرد.
3 یا 4 برش نازک از هلوهایی که هسته آنها را جدا کردهاید، روی پنکیک قرار دهید.
مرحله ششم: پنکیک را برگردانید
بعد از حدود 3 دقیقه کف رنگ لایه زیرین پنکیک طلایی میشود و روی سطح آن میتوانید حبابها را ببینید. در این زمان پنکیک را برگردانید و اجازه دهید طرف دیگر آن هم 3 دقیقه بپزد.
وقتی طرف دیگر هم کاملا طلایی شد، پنکیک را از ماهیتابه خارج کرده و پنکیکهای بعدی را بپزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی
مرحله هفتم: روی پنکیک را تزئین کنید
روی پنکیکها را با عسل، کره، برشهای هلو و خامه فرم گرفته به صورت دلخواه تزئین کنید.
میتوانید بنا بر سلیقه خود هر یک از این موارد را از میان مواد لازم برای تزئین روی پنکیک حذف کنید.
به عنوان مثال اگر میخواهید پنکیک شما سالمتر باشد، آن را فقط با عسل و هلو تزئین کنید. پنکیکها را تا زمانی که هنوز گرم هستند سرو کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پنکیک هلو
در هنگام آماده کردن پنکیک هلو، نکات زیر را هم در نظر داشته باشید:
به جای عسل میتوانید از شیره درخت افرا هم در این پنکیک استفاده کنید.زمانی که مواد تر و خشک را با هم مخلوط میکنید از هم زدن زیاد مواد اجتناب کنید؛ در غیر این صورت پنیکیکهای شما سفت میشوند.در صورت تمایل میتوانید برای تزئین پنکیک از کمی پودر دارچین هم استفاده کنید، زیرا ترکیب عطر دارچین و هلو ترکیبی بینظیر میسازد.حتما اجازه دهید خمیر 10 دقیقه استراحت کند تا بافت آن کاملا نرم و پفکی شود.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پنکیک هلو آشنا شدیم. این پنکیک انتخابی خوب و مناسب برای یک صبحانه خوشمزه، آسان و سریع است.
منبع: wellplated.com
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز.
ارسال دیدگاه