- 2024-12-13
- 7 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه پف پفی هندوانه یلدایی+ نکات و فوتوفن ها
پف پفی یکی از خوراکیهای جذاب با بافتی لطیف است که میتواند یکی از خوراکیهای جذاب برای شب یلدا باشد. با درست کردن این پف پفی میتوانید شیرینی جدید و هیجانانگیزی را به سفره یلدایی خود اضافه کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه پف پفی هندوانه یلدایی را به همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن پف پفی هندوانه ابتدا پودر ژله انار را با آب سرد ترکیب کنید و گلوکز مایع را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید. سپس یک ظرف را چرب کنید و به پودر نارگیل آغشته کنید. ترکیب قرمز را در ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید. سپس پودر ژله طالبی را در آب سرد ترکیب کنید و همراه گلوکز هم بزنید. مواد را به لایه قبلی اضافه کنید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس به قطعات دلخواه برش بزنید و سرو کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این پف پفی خوشرنگ را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای پف پفی هندوانه
ژله انار۲ بستهژله طالبی۱ بستهگلوکز مایع۳ قاشق غذاخوریآب سرد۱ پیمانهپودر نارگیلبه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه پف پفی هندوانه
مدت زمان آماده سازی: ۳۵ تا ۴۵ دقیقهمناسب برای: ۸ تا ۱۰ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: ژله قرمز را درست کنید
ابتدا دو بسته پودر ژله انار را در یک کاسه بریزید و ⅔ پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم مانند بخار کتری دقیقه قرار دهید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بماند تا دانههای ژله کاملا حل شود.
مرحله دوم: گلوکز را اضافه کنید
بعد از اینکه ژله کاملا شفاف شد، کاسه را از روی حرارت بردارید و ۲ قاشق غذاخوری سر خالی مایع گلوکز را به آن اضافه کنید. سپس با دور تند همزن برقی برای ۵ تا ۷ دقیقه مواد را هم بزنید تا حالتی شبیه فوم بگیرد.
مرحله سوم: ظرف را نارگیلی کنید
یک ظرف پلاستیکی مربع شکل، یا قالب کیک را انتخاب کنید. کف و دیوارههای ظرف را با براش آشپزی به خوبی چرب کنید. سپس پودر نارگیل را در همه قسمتهای ظرف بغلطانید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه محلبی نسکافه؛ دسر خوشمزه ترکی
مرحله چهارم: لایه قرمز را در ظرف بریزید
مخلوط قرمز را به آرامی در ظرف بریزید و چند بار ظرف را روی سطح کار به آرامی بکوبید تا حبابهای ایجاد شده از بین بروند. سپس آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود.
مرحله پنجم: لایه سبز را درست کنید
درست به همان روشی که ژله انار را درست کردید، این ژله را هم درست کنید. پودر ژله طالبی را با ⅓ پیمانه آب سرد ترکیب کنید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا مایع شفاف شود.
۱ قاشق غذاخوری سر خالی گلوکز مایع را با ژله ترکیب کنید و با همزن برقی برای ۵ تا ۷ دقیقه هم بزنید تا به فوم تبدیل شود.
مرحله ششم: لایه دوم را اضافه کنید
ظرف را از یخچال خارج کنید و لایه سبز را روی لایه قبلی به آرامی بریزید. سپس روی آن را پودر نارگیل بپاشید و مجدد در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مسقطی شیرازی زعفرانی
مرحله هفتم: پف پفی را سرو کنید
بعد از گذشت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه، ظرف را از یخچال خارج کنید. به آرامی با دست لبههای پف پفی را از ظرف جدا کنید. روی یک سینی پودر نارگیل بریزید و ظرف را روی سینی برگردانید.
به کمک یک چاقوی بزرگ، پف پفی را به قطعات دلخواه برش بزنید و دور تا دور آن را به پودر نارگیل آغشته کنید، سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات و فوتوفن برای درست کردن پف پفی هندوانهای
در ادامه به نکاتی برای بهتر شدن پف پفی هندوانهای اشاره میکنیم که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.
در صورت تمایل میتوانید از هر ژلهای که رنگ سبز و قرمز دارد استفاده کنید. انتخاب طعم ژلهها سلیقهای است.دقت کنید که هم زدن بیش از اندازه مواد با همزن برقی، باعث سفت شدن آن میشود و دیگر مواد قابل انتقال به ظرف دیگری نیست.بهتر است برای درست کردن پف پفی از ظرفهای شیشهای استفاده نکنید، زیرا احتمال چسبیدن آنها به این ظرفها بیشتر است.دقت داشته باشید که لایه دوم را باید بلافاصله بعد از آماده شدن روی لایه اول بریزید. اگر در انجام این کار تاخیر کنید، مواد سفت میشوند.میتوانید برای جذابتر شدن پف پفی، مقداری شکلات چیپسی را با لایه اول ترکیب کنید تا شبیه تخمههای هندوانه شود.میتوانید به جای استفاده از پودر نارگیل، از پودر قند یا نشاسته ذرت استفاده کنید.بهتر است برای برش دادن پف پفی، چاقو را کمی چرب کنید تا کار راحتتر انجام شود.در صورت تمایل میتوانید پف پفی را به صورت قاچهای هندوانه، برش بزنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه پف پفی هندوانه یلدایی را به همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این شیرینی جذاب را حتما درست کنید و یلدای امسال را با خوراکیهای جدید از مهمانان خود پذیرایی کنید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
ارسال دیدگاه