- 2025-01-25
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه پاته جگر مرغ خانگی؛ به روش فرانسوی
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
15 دقیقه
زمان پخت
20 تا 30 دقیقه
پاته یا همان (pâté) به نوعی غذای فرانسوی گفته میشود که در کشورهای اسکاندیناوی طرفداران زیادی دارد. بافت پاته شبیه دیپ و پوره است. در این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه پاته جگر مرغ آشنا خواهیم شد؛ پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به روش پخت
برای طبخ این غذا جگر مرغ و ژامبون را چرخ کنید. سیر ساطوری شده را در کره تفت دهید، سپس جگر را اضافه و سرخ کنید تا کمی آب آن بخار شود. بعد از این که جگر را تفت دادید، ژامبون را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
در نهایت ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و تخم مرغهای آبپز رنده شده را به همراه خامه، به ترکیب جگر و ژامبون اضافه و خوب مخلوط کنید. پاته را در ظرف مورد نظر بریزید.
روی سطح پاته را با پشت قاشق صاف کرده و سپس با جعفری خرد شده ترئین کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای پاته جگر مرغ برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازجگر مرغنیم کیلوگرمخامه۱۵۰ گرمژامبون۲۵۰ گرمتخم مرغ آبپز سفت۲ تا ۳ عددجعفری خرد شده۱ قاشق سوپخوریسیر۳ حبهکره۱۰۰ گرمنمک و فلفلبه میزان کافی
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله اول: جگر را چرخ کنید
جگرهایی که پاک کرده و شستهاید را چرخ کنید و کنار بگذارید. ژامبون را هم یک دور چرخ کنید تا نرم شود.
سیرها را ساطوری کنید و در کره تفت دهید تا بوی سیر آزاد شود.
سپس جگرهایی را که چرخ کردهاید به همراه فلفل سیاه به کره و سیر اضافه کنید و تفت دهید. این کار را تا جایی ادامه دهید که آب جگر کمی کشیده شود.
مرحله دوم: ژامبون چرخ شده را اضافه کنید
بعد از این که آب جگر کشیده شد، ژامبونها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید کمی سرخ شود.
وقتی ژامبونها هم سرخ شدند، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.
تخممرغهای آبپز را رنده کنید و سپس آنها را به همراه خامه، با ترکیب ژامبون و جگر خوب مخلوط کنید.
سپس نمک و فلفل را به پاته جگر اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک جگر با رب انار
مرحله سوم: پاته جگر مرغ را سرو کنید
پاته جگر مرغ را به ظرف مورد نظر خود برای سرو انتقال دهید و روی سطح پاته را با پشت قاشق صاف کنید.
سپس پاته را با جعفری خرد شده تزئین کنید. پاته جگر مرغ را میتوانید با نان تست یا کراکر سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک جغور بغور خانگی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه پاته جگر
برای پخت پاته جگر مرغ لازم است به بعضی از نکات توجه کنید. این نکات عبارتند از:
در صورت تمایل میتوانید تخممرغ آبپز را از این رسپی حذف کنید.برای پخت پاته، جگر را باید به صورت ریز چرخ کرد تا بافت غذا لطیف شود.پاته جگر مرغ را میتوان تا یک هفته در یخچال و تا یک ماه در فریزر نگهداری کرد.میتوانید برای این که جگر طعم بهتری بگیرد آن را یک ساعت در شیر استراحت دهید.جگر بافت لطیفی دارد که زود میپزد برای همین باید مدت زمان پخت تا حد امکان کوتاه باشد تا جگر سیاه و خشک نشود.معمولا زهره به جگر چسبیده و طعم تلخ و زنندهای دارد. این قسمت را باید به دقت جدا کنید تا نترکد و گوشت جگر را آلوده نکند.اگر بو و طعم جگر را دوست ندارید، میتوانید در صورت تمایل از ادویهجات بیشتری مانند کاری، آویشن، جوزهندی، پاپریکا و برگ بو برای پخت پاته استفاده کنید.اگر میخواهید برای پخت پاته جگر از پیاز استفاده کنید، میتوانید یک پیاز را رنده کنید و بعد از تفت دادن پیاز، سیر را به آن اضافه کنید. بعد از تفت دادن سیر، بقیه مراحل پخت پاته را دنبال کنید.در صورت تمایل میتوانید پیاز، سیر، جگر و ژامبونها را خرد کنید و به جای این که مواد را از ابتدا رنده و چرخ کنید، آنها را بعد از سرخ کردن، در غذاساز بریزید تا بافتی یکدست و شبیه به پوره پیدا کنند.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا با طرز تهیه پاته جگر مرغ آشنا شدیم. این غذا، یک غذای آسان است که میتوان آن را هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو کرد. اگر طعم جگر را دوست دارید، این غذا را امتحان کنید و از طعم متفاوت و خوشمزه آن لذت ببرید.
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. ماجراجوییهای جدید، ضربان زندگی من هستند! نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز. با من در این سفرهای پرماجرا همراه شوید!
ارسال دیدگاه