- 2024-12-07
- 7 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای رژیمی
طرز تهیه هویج عسلی + نکات و فوتوفن ها
هویج عسلی یکی از خوشمزهترین و سالمترین میان وعدهها است که میتوانید در عرض چند دقیقه آن را آماده کنید. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه هویج عسلی و همه فوتوفن های طرز تهیه آن آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن هویج عسلی ابتدا باید هویجها را بشویید و به صورت حلقهای خرد کنید. سپس آنها را برای ۱۵ دقیقه با مقداری آب بپزید. بعد از این که هویجها پختند، آنها را به جعفری تازه خرد شده، نمک، فلفل سیاه، عسل و پوست لیموی رنده شده ترکیب کنید. برای خواندن جزئیات طرز تهیه هویج عسلی میتوانید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
مواد لازم هویج عسلی
هویج۳ عددآب۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدارعسل۲ قاشق چایخوریجعفری خرد شده۳ قاشق چایخوریپوست لیموی رنده شده۱/۲ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل طرز تهیه هویج عسلی
مدت زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقهمدت زمان پخت: ۱۵ دقیقهدرجه سختی: آسانمناسب برای: ۳ نفر
مرحله اول: هویجها را بپزید
برای شروع باید هویجها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس هویجها را به صورت حلقهای و به تکههای کوچک خرد کنید و همراه با آب در یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید هویجها برای ۱۵ دقیقه بپزند.
مرحله دوم: مواد هویج عسلی را ترکیب کنید
هویجهای پخته شده را در یک ظرف بریزید. در یک ظرف کوچک عسل را با جعفری خرد شده، پوست لیموی رنده شده و نمک و فلفل ترکیب کنید. مواد را خوب هم بزنید و روی هویجها بریزید و هویجها را مخلوط کنید تا مزه دار شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک هویج
مرحله سوم: هویج عسلی را سرو کنید
حالا هویج عسلی را در یک ظرف بریزید و آن را با کمی جعفری خرد شده تزیین کنید و از آن به عنوان میان وعده سالم برای کودکان یا دورچین غذا استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیپس هویج خانگی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه هویج عسلی
در این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن هویج عسلی اشاره شده است، با ما همراه باشید.
هویج عسلی برای نوزادان زیر یک سال مناسب نیست و به خاطر وجود عسل میتواند خطرات جدی برای سلامت کودکان ایجاد کند.برای طعم دار کردن هویج عسلی میتوانید مقداری پودر دارچین، زنجبیل یا هل نیز به آن اضافه کنید.در صورت مایل میتوانید مقداری کشمش، گردو و بادام خرد شده نیز به هویج عسلی اضافه کنید.برای مزه دار کردن هویج عسلی میتوانید به جای پوست لیموی رنده شده از مقداری پوست پرتقال رنده شده نیز استفاده کنید.اگر کودک کوچک است، میتوانید هویج عسلی را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید.میتوانید هویج عسلی را در کنار غذای اصلی و به عنوان دورچین غذا نیز استفاده کنید.در زمان رنده کردن پوست لیمو تنها قسمت رنگی لیمو را رنده کنید، زیرا قسمت سفید رنگ آن طعم تلخی به هویجها میبخشد.برای درست کردن هویج عسلی کنجدی میتوانید بعد از آماده شدن هویج، ها مقداری کنجد به آنها اضافه کنید.در صورت تمایل میتوانید به جای پختن هویجها آنها را در روغن سرخ کنید.در برخی رسپیها برای درست کردن هویج عسلی از مقداری سس سویا نیز استفاده میشود. در صورت اضافه کردن سس سویا، حتما نمک را حذف کنید تا هویجها شور نشوند.برای خوشمزهتر شدن هویج عسلی میتوانید مقداری کره به آن اضافه کنید و آن را بعد از پخت برای چند دقیقه در کره تفت دهید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به بهترین روش تهیه هویج عسلی اشاره شد. میتوانید از هویج عسلی به عنوان میان وعده خوشمزه و مغذی یا دورچین غذا استفاده کنید یا آن را به عنوان غذای سالم به کودکان کم اشتها بدهید. اگر تجربه درست کردن هویج عسلی را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه