- 2024-12-31
- 6 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای سنتی
طرز تهیه نارنج پلا (غذای اقتصادی برای ناهار)+ نکات و فوتوفن ها
نارنج پلا یک غذای بسیار خوشمزه و اقتصادی است که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی آماده میشود. اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از میل کردن طعم این غذا غافل نشوید. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه نارنج پلا را به شما آموزش خواهیم داد.
نگاهی سریع به روش پخت
ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا طلایی شود. سپس ادویهها و نخود پخته شده را به آن اضافه کنید. مقداری زعفران دم کرده را به همراه برنج خیس خورده و آب نارنج به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید غذا با حرارت کم بپزد. سپس در ظرف سرو بریزید و به دلخواه تزیین کنید. رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای نارنج پلا برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازپیاز۱ عددکره۲ قاشق غذاخورینمکبه میزان لازمفلفل سیاه۱/۲ قاشق چایخوریزردچوبه۱/۲ قاشق چایخورینخود پخته شده۲ پیمانهزعفران دم کرده۲-۳ قاشق چایخوریبرنج۲ پیمانهآب نارنج تازه۱ پیمانه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه نارنج پلا
مدت زمان آمادهسازی: ۱۰-۱۲ دقیقهمدت زمان پخت: ۴۰-۴۵ دقیقهمناسب برای: ۳-۴ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: پیاز را خرد کنید
پیاز را پوست بگیرید و بشویید. آن را با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید.
در قابلمهای که قصد طبخ غذا را دارید کره بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید.
پیازهای خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه هویج پلو با گوشت چرخ کرده
مرحله دوم: ادویهها را اضافه کنید
به پیازهای تفت داده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. ادویهها را به خوبی با پیاز مخلوط کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله سوم: نخود پخته شده را اضافه کنید
نخودهای پخته شده را به قابلمه اضافه کنید و با پیاز و ادویهها مخلوط کنید. اجازه دهید نخودها با مواد دیگر چند دقیقهای با هم بپزند تا طعمها به خوبی ترکیب شوند.
مرحله چهارم: زعفران دم کرده را اضافه کنید
زعفران دم کرده را به قابلمه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا رنگ و عطر زعفران در تمام مواد پخش شود. زعفران نقش مهمی در افزودن رنگ و طعم ویژه به نارنج پلا دارد.
مرحله پنجم: برنج و آب نارنج را اضافه کنید
برنج خیسانده شده را به قابلمه اضافه کنید.
در همین مرحله آب نارنج تازه را به همراه مقدار مناسبی آب به قابلمه اضافه کنید. مخلوط را به خوبی هم بزنید تا مواد به طور یکنواخت پخش شوند.
مرحله ششم: غذا را بپزید
حرارت را کمی بیشتر کنید و منتظر بمانید تا محتوای درون آن به نقطه جوش رسد و آب درون قابلمه کاملاً تبخیر شود.
سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید و ۴۰-۴۵ دقیقهای زمان دهید تا برنج کاملاً پخته و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انار پلو شیرازی
مرحله هفتم: غذا را سرو کنید
پس از پخت کامل، نارنج پلا را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه با مقداری جعفری تازه تزیین و نوش جان کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه نارنج پلا
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم نارنج پلا اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
پیاز را تا زمانی که کاملاً طلایی و نرم شوند تفت دهید تا طعم شیرین و ملایمی به غذا ببخشد.برنج را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از پخت خیس کنید تا برنجها پخت یکنواختتری داشته باشند.استفاده از آب نارنج تازه طعم بینظیری به غذا میدهد. میتوانید با کمی شکر یا عسل، ترشی آن را تنظیم کنید.هنگام اضافه کردن آب نارنج، به آرامی مخلوط کنید تا برنجها شکسته نشوند.قبل از اضافه کردن برنج، میتوانید کمی روغن زیتون به پیاز و نخود اضافه کنید تا طعم غذا غنیتر شود.حرارت کم باعث میشود برنج به آرامی بپزد و طعمها به خوبی جذب شوند.میتوانید با افزودن ادویههای مختلف مانند دارچین یا هل، طعم غذا را به دلخواه خود تغییر دهید.
امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقهمندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا، این غذای خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طرز تهیه نارنج پلا از ترفندهای دیگری استفاده میکنید که موجب خوشمزهتر شدن و بهتر شدن طعم آن میشود، خوشحال میشویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من سمانه هستم، پس از سالها تلاش مستمر و حرفهای در دنیای شیرینیپزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بیپایان این طعمهای دلنشین را با شما به اشتراک میگذارم.
ارسال دیدگاه