طرز تهیه میلک شیک توت سیاه؛ نوشیدنی خوشمزه بهاری

مناسب برای 2-3 نفر زمان آماده‌سازی 2-3 ساعت میلک شیک یکی از نوشیدنی‌های محبوب و پرطرفدار است که به روش‌های…
طرز تهیه میلک شیک توت سیاه؛ نوشیدنی خوشمزه بهاری

مناسب برای

2-3 نفر

زمان آماده‌سازی

2-3 ساعت

میلک شیک یکی از نوشیدنی‌های محبوب و پرطرفدار است که به روش‌های مختلفی و در طعم‌های متنوعی آماده می‌شود. میلک شیک نوشیدنی سرد و غلیظی است که از شیر و بستنی و طعم‌دهنده‌های مختلف درست می‌شود و اصالت آن به ایالات متحده آمریکا برمی‌گردد. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه میلک شیک توت سیاه را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده سازی میلک شیک توت سیاه، ابتدا موز و توت سیاه را خرد کنید و ۲-۳ ساعتی در فریزر بگذارید. سپس میوه‌های منجمد را با شیر، بستنی و عسل در مخلوط‌کن ترکیب کنید تا بافتی یکدست، غلیظ و خوش‌رنگ حاصل شود.

در نهایت آن را در لیوان‌های سرو بریزید و با چند برگ نعنا تزیین و سرو کنید. رسپی این شیک خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای میلک شیک توت سیاه برای ۳ نفر

مواد لازممقدار مورد نیازموز۲ عددتوت سیاه۱ پیمانهشیر سرد۲/۳ پیمانهبستنی وانیلی۵۰ گرمعسل۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: میوه‌ها را آماده کنید

توت سیاه را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

موزها را پس از پوست گرفتن و به صورت حلقه حلقه برش بزنید و همراه با توت‌های شسته شده در زیپ کیپ یا ظرف درب‌دار بریزید.

میوه‌ها را برای ۲-۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا نیمه‌منجمد شوند. این کار باعث می‌شود بافت میلک شیک غلیظ‌تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه میلک شیک توت فرنگی

مرحله دوم: همه مواد را با هم میکس کنید

پس از گذشت زمان اعلام شده موز و توت سیاه نیمه‌یخ‌زده را از فریزر خارج کنید و در مخلوط کن یا میکسر بریزید.

شیر سرد، بستنی وانیلی و عسل را به محتوای درون مخلوط کن اضافه کنید.

دستگاه مخلوط‌کن را روشن کنید و اجازه دهید مواد خوب با هم ترکیب شوند تا بافتی یکدست، خامه‌ای و لطیف حاصل شود.

در این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود می‌توانید کمی شیر بیشتر اضافه کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مرحله سوم: میلک شیک را تزیین و سرو کنید

میلک شیک را در لیوان‌های بلند بریزید. روی آن را با توت سیاه یخ‌زده و چند برگ نعنا تازه تزیین کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه میلک شیک توت سیاه

بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی ریواس

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه میلک شیک توت سیاه

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم میلک شیک توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

اگر رژیم هستید، شیر کم‌چرب یا شیر گیاهی مثل شیر بادام استفاده کنید.توت سیاه منجمد باعث غلیظ‌تر شدن شیک می‌شود و به یخ اضافه نیازی نخواهید داشت.افزودن چند قطره وانیل رایحه خاصی به نوشیدنی می‌دهد.برای طعمی خامه‌ای‌تر، می‌توانید کمی خامه به نوشیدنی اضافه کنید.لیوان‌های سرو را قبل از ریختن شیک، در فریزر بگذارید تا نوشیدنی دیرتر گرم شود.میلک شیک را سریعاً بعد از آماده سازی مصرف کنید تا رنگ و بافت آن تغییر نکند.

امیدواریم که این آموزش از بخش آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق روش ساده و کامل بالا این نوشیدنی خوشمزه را آماده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر شما در طرز تهیه میلک شیک توت سیاه از ترفندهای دیگری استفاده می‌کنید که موجب خوشمزه‌تر شدن و بهتر شدن طعم آن می‌شود، خوشحال می‌شویم که آن نکات را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

من سمانه هستم، پس از سال‌ها تلاش مستمر و حرفه‌ای در دنیای شیرینی‌پزی، آشپزی، تولید محتوا و عکاسی با افتخار و اشتیاق بی‌پایان این طعم‌های دلنشین را با شما به اشتراک می‌گذارم.

منبع خبر

بیا تو صدا