- 2024-12-29
- 4 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه موس زعفرانی برای عصرانه+ نکات و فوتوفن ها
زعفران یکی از محبوبترین ادویههای ایرانی است که از آن در غذاهای مختلفی استفاده میشود. تنها کاربرد این ادویه در غذاهای سنتی نیست بلکه میتوان به کمک زعفران دسرهای بسیار خوشمزهای را نیز آماده کرد. در این مطلب از مجله کالا با ما همراه باشید تا با طرز تهیه موس زعفرانی آشنا شویم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
ژلاتین را با آب سرد ترکیب و به روش بن ماری آماده کنید. شیر، خامه، شکر و زعفران را با یکدیگر مخلوط کنید و سفیدههای تخم مرغ را بزنید تا پف کند. ژلاتین را از صافی رد کرده و به شیر اضافه کنید.
هنگامی که ترکیب شیر و زعفران و شکر خنک شد آن را به آرامی با سفیده تخم مرغ مخلوط کنید و سپس در قالب دلخواه بریزید. بعد از ۳ ساعت ماندن در یخچال این دسر آماده است. رسپی این دسر خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای موس زعفرانی
مواد لازممقدار مورد نیازشیر۱ لیوانسفیده تخم مرغ۳ عددخامه۱۰۰ گرمپودر قند یا شکر۱۲۰ گرمزعفران دمکرده۲ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری سرپرآب سرد۱/۳ لیوانپودر پستهبه میزان دلخواه برای تزیین
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه موس زعفرانی
مدت زمان آمادهسازی: ۳ ساعت تا ۳ ساعت و نیمدرجه سختی: متوسطمناسب برای: ۴ نفر
مرحله اول: حل کردن ژلاتین
در اولین مرحله پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید. این ترکیب را به روش بنماری حرارت دهید تا پودر ژلاتین به طور کامل در آب حل شود و محلولی یکدست داشته باشید.
مرحله دوم: همزدن سفیده تخم مرغ
سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی به اندازهای بزنید تا فرم بگیرد، پف کند و سفت شود. در این زمان شکر و شیر را روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا در شیر حل شود. زعفران و خامه را به این ترکیب اضافه کنید و شیر را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: ترکیب مواد
ژلاتین که به روش بن ماری با ⅓ لیوان آب سرد ترکیب و آماده شده است را از صافی رد کنید تا گلولههای ژلاتین به همراه نداشته باشد. محلول ژلاتین را با شیر و بقیه مواد ترکیب کنید. هنگامی که این ترکیب از حرارت افتاد آن را به آرامی با سفیدههای فرم گرفته ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی)
مرحله چهارم: استراحت در یخچال
مواد موس زعفران را در قالب مورد نظر بریزید و آن را برای مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب خودش را بگیرد. بعد از ۳ ساعت دسر موس زعفران آماده است و میتوانید آن را با پودر پسته تزئین و سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو زعفرانی
نکات و فوتوفن های طرز تهیه موس زعفرانی
در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت موس زعفرانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
بهتر است در این دسر از شیر پرچرب استفاده شود.در طرز تهیه این دسر میتوانید از رنگهای خوراکی هم استفاده کنید.در صورت استفاده از پودر قند به جای شکر بافت موس لطیفتر میشود.بنا بر سلیقه خود، در صورت تمایل میتوانید در این دسر کمی هم گلاب بریزید.برای تزئین این دسر میتوان علاوه بر پودر پسته از پودر نارگیل و گل سرخ هم استفاده کرد.بعد از همزدن سفیدهها با همزن برقی، زیاد مخلوط را با دیگر مواد هم نزنید زیرا پف سفیده تخممرغ را کم میکند.برای این که خامه هنگام اضافه شدن به شیر گلوله گلوله نشود، لازم است از قبل آن را به دمای محیط برسانید.در صورت تمایل میتوانید ۷۰ گرم شکلات سفید را به شیر و شکر اضافه کنید تا دسر شما طعم شکلاتی ظریفی داشته باشد.زعفران بوی زهم تخممرغ را خنثی میکند اما میتوانید در صورت تمایل به اندازه ¼ قاشق چایخوری وانیل به سفیدههای تخم مرغ اضافه کنید.میتوانید کمی پودر پسته به مواد داخل موس اضافه کنید تا دسر شما طعم پسته بگیرد. البته توجه داشته باشید که اضافه کردن پودر پسته بافت لطیف موس را کمی تغییر خواهد داد.
در این مطلب از بخش آشپزی اکالا طرز تهیه موس زعفرانی را برای شما شرح دادیم. امیدواریم بتوانید این دسر زعفرانی خوشمزه را آماده کنید و در ضیافتها و عصرانههای خود از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
ارسال دیدگاه