- 2024-12-15
- 11 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، انواع دسرها
طرز تهیه موس انار یلدایی؛ طعمی خاص برای شب چله
یکی از دسرهای جذاب و خوشمزهای که میتوانید برای شب یلدا درست کنید، موس انار است. این دسر خوشرنگ به راحتی درست میشود و میتواند تنوعی در میز پذیرایی یلدای شما باشد. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه موس انار یلدایی را به همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن موس انار ابتدا پودر ژله را با آب جوش ترکیب کنید و بعد از پایین آمدن دما، شیر را به آن اضافه کنید. در یک کاسه پنیر خامهای، خامه و پودر قند را به ترکیب شیر و ژله اضافه کنید و هم بزنید. قالب را چرب کنید و موس را در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این دسر خوشمزه را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای موس انار
پودر ژله۱ بستهآب جوش¾ لیوانشیر¾ لیوانپنیر خامهای۱۰۰ گرمخامه صبحانه۱۰۰ گرمپودر قند۱ قاشق غذاخوریرنگ خوراکی قرمز۱ تا ۲ قطرهدانه اناربه میزان لازم
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه موس انار
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ تا ۳۰ دقیقهمناسب برای: ۴ تا ۵ نفردرجه سختی: آسان
مرحله اول: ژله را آماده کنید
ابتدا در یک کاسه شیشهای پودر ژله را با ¾ لیوان آب جوش ترکیب کنید و هم بزنید. سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه هم بزنید تا دانههای ژله کاملا در آب حل شوند.
مرحله دوم: شیر را اضافه کنید
زمانی که ژله کاملا شفاف شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسد. سپس ¾ لیوان شیر کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله هندوانهای به ۴ مدل جذاب برای شب یلدا
مرحله سوم: پنیر خامهای و خامه را ترکیب کنید
در یک کاسه جداگانه پنیر خامهای را بریزید و به آن خامه و پودر قند را اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله چهارم: مواد را ترکیب کنید
در این مرحله، ترکیب ژله و شیر را به آرامی به مواد خامهای اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن آن را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. زمانی که مواد یکدست شدند رنگ خوراکی قرمز را اضافه کنید و هم بزنید تا موس خوشرنگتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه تاتلی نارگیلی به روش ترکیهای
مرحله پنجم: موس را در قالب بریزید
یک قالب ژله به دلخواه انتخاب کنید و کف آن را با کمک برس آشپزی با روغن به خوبی چرب کنید. سپس موس انار را در قالب بریزید و برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله ششم: موس انار را سرو کنید
بعد از اینکه موس آماده شد، آن را از یخچال خارج کنید و با کمک چاقو لبههای آن را از قالب جدا کنید. سپس موس را در ظرف مورد نظر برگردانید و با دانههای انار تزئین کنید.
نکات و فوتوفن درست کردن موس انار یلدایی
برای درست کردن موس انار یلدایی میتوانید نکاتی را که در ادامه به آنها اشاره میشود را در نظر داشته باشید. با ما همراه باشید.
در صورت تمایل میتوانید پودر قند را از مواد اولیه حذف کنید.میتوانید از هر ژله قرمزی با طعم دلخواه برای درست کردن موس انار استفاده کنید.مواد خامهای نیازی به همزن برقی ندارند، هم زدن دستی کافی است.میتوانید به جای خامه صبحانه از خامه قنادی هم استفاده کنید.میتوانید این دسر را در لیوانهای شیشهای پایهدار هم درست کنید که در این صورت اضافه کردن یک لایه بیسکویت پودر شده، ظاهر آن را جذابتر میکند.میتوانید به جای پنیر خامهای از پنیر ماسکارپونه استفاده کنید.میتوانید به جای استفاده از پودر ژله آماده، از ژلاتین و رنگ خوراکی استفاده کنید، اما به میزان آبی که با آن ترکیب میکنید دقت کنید که ژله شل یا سفت نشود.برای خوش عطر شدن موس انار، میتوانید کمی گلاب یا وانیل به آن اضافه کنید.میتوانید موس انار را با برگ نعناع، خلال پسته و دانههای انار تزئین کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه موس انار یلدایی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این دسر مجلسی و جذاب را با این دستور تهیه آسان در لیست خوراکیهای شب یلدای خود قرار دهید.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
ارسال دیدگاه