طرز تهیه معجون هندی؛ مناسب سرماخوردگی و گلودرد

مناسب برای 2 نفر زمان آماده‌سازی 15 دقیقه در فصل سرما و زمانی که بیماری‌ها و سرماخوردگی شایع می‌شوند، بهترین…

مناسب برای

2 نفر

زمان آماده‌سازی

15 دقیقه

در فصل سرما و زمانی که بیماری‌ها و سرماخوردگی شایع می‌شوند، بهترین کار این است که با نوشیدنی‌ها و دمنوش‌های طبیعی، بدن و سیستم ایمنی خود را تقویت کنیم. یکی از معجزه‌‌آسا‌ترین ترکیب‌ها برای مقابله با سرماخوردگی و تسکین گلو درد، معجون هندی است که سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی بوده و به بهبود سریع‌تر بدن کمک می‌کند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه معجون هندی مناسب سرما خوردگی و گلو درد را به شما آموزش خواهیم داد.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای آماده کردن معجون هندی، ابتدا شیر تازه را در قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید و زردچوبه، زنجبیل، فلفل سیاه، دارچین و هل را اضافه کنید.

مواد را مرتب هم بزنید تا ادویه‌ها کاملاً با شیر مخلوط شوند و ته نگیرد. سپس مخلوط را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید تا طعم و خواص ادویه‌ها آزاد شود و رنگ معجون زرد و غلیظ شود.

بعد از کمی سرد شدن، عسل یا نبات را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً حل شود. رسپی این معجون پرخاصیت را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای معجون هندی برای 2 نفر

مواد لازممقدار مورد نیازشیر2 لیوانزردچوبه1 قاشق چای‌خوریزنجبیل1 قاشق چای‌خوری سر خالیفلفل سیاهنوک قاشق چای‌خوریپودر دارچین1 قاشق چای‌خوریپودر هل1 قاشق چای‌خوریعسل2 قاشق غذاخوری

مرحله اول: ادویه‌ها را با شیر ترکیب کنید

شیر را در قوری روی حرارت ملایم گرم کنید و سپس ادویه‌ها را اضافه کنید.

مرتب هم بزنید تا ادویه‌ها ته نگیرد و ترکیب یکنواخت شود. حرارت ملایم باعث حفظ ویتامین‌ها و عطر طبیعی شیر و ادویه‌ها می‌شود.

مرحله دوم: اجازه دهید مواد به نقطه جوش برسند

مخلوط شیر و ادویه‌ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و مرتب هم بزنید تا شیر ته نگیرد. این کار باعث می‌شود خواص ادویه‌ها آزاد شود و طعم‌ها به خوبی ترکیب شوند.

اگر می‌خواهید غلظت بیشتری داشته باشد، می‌توانید کمی نشاسته ذرت یا آرد برنج حل شده در شیر سرد اضافه کنید.

درب قابلمه را کمی باز بگذارید تا بخار اضافی خارج شود و معجون غلیظ‌تر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه معجون انار سرماخوردگی با چای ترش

مرحله سوم: عسل یا نبات را اضافه کنید

بعد از این که مخلوط کمی از حرارت افتاد، عسل یا نبات را به معجون اضافه کنید. افزودن شیرین‌ کننده‌ها در این مرحله باعث حفظ خواص طبیعی آن‌ها می‌شود.

هم بزنید تا عسل کاملاً حل شود و طعم یکنواخت ایجاد شود. نوشیدنی حالا آماده است تا طعم شیرین و دلپذیر آن را بچشید.

مرحله چهارم: معجون را تزیین و میل کنید

معجون هندی را در فنجان ریخته و به صورت گرم نوش جان کنید.

می‌توانید کمی دارچین، هل و گل سرخ روی سطح معجون برای تزئین بریزید.

می‌توانید آن را همراه با عصرانه یا قبل از خواب میل کنید. نوش جان!

معجون هندی سرشار از خواص تقویتی و درمانی است که آن را به یک نوشیدنی عالی برای مقابله با سرماخوردگی و گلو درد تبدیل می‌کند. 

با نوشیدن این معجون هندی طبق رسپی این مقاله از بخش آشپزی اکالا، بدن خود را در برابر سرما خوردگی تقویت می‌کنید. این نوشیدنی طبیعی و معجزه‌آسا انرژی شما را بالا برده و گلو درد و علائم بیماری‌های ویروسی را کاهش می‌دهد. پس در فصل سرما، با یک فنجان معجون هندی گرم و مقوی را به لیستتان اضافه کنید!

من مریم شجاعی مهر، نویسنده‌ای متعهد به خلق ایده و محتوای خلاقانه هستم و کلماتم پلی است برای لمس و کشف ناگفته‌های این سرزمین. همراهی شما در این مسیر طولانی، قوت قلم من است.

منبع خبر