طرز تهیه معجون انار سرما خوردگی با چای ترش؛ معجزه آسا

مناسب برای 2 لیوان زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت 15 دقیقه با نزدیک شدن به فصل سرما، سیستم ایمنی…

مناسب برای

2 لیوان

زمان آماده‌سازی

10 دقیقه

زمان پخت

15 دقیقه

با نزدیک شدن به فصل سرما، سیستم ایمنی بدن بیشتر از همیشه در معرض تهدید ویروس‌ها و سرماخوردگی قرار می‌گیرد.

در چنین روزهایی، بهترین راه برای مراقبت از سلامتی، تقویت بدن از درون با معجون‌های گیاهی است. در این مقاله از مجله اکالا، با آموزش درست کردن معجون انار و چای ترش؛ معجزه‌ای برای سرماخوردگی، با ما همراه باشید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این معجون‌ کافی است دانه‌های انار و قطعات سیب را همراه با چای ترش، چوب دارچین، گل محمدی و آب را داخل قوری بریزید تا حسابی دم بکشد و عطر و طعم طبیعی‌شان آزاد شود و ویتامین‌ها و آنتی ‌اکسیدان‌ها حفظ شوند.

این معجون‌ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و علائم سرماخوردگی را به شدت کاهش می‌دهد. تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا به جزئیات بیشتری اشاره کنیم.

مواد لازم برای 2 لیوان معجون انار و چای ترش

مواد لازممقدار مورد نیازانار 1 عددسیب ½ سیب کاملچوب دارچین1 تکهگل محمدی1 عددچای ترش1 مشتآب2 لیوان

مرحله اول: مواد اولیه را آماده کنید

ابتدا انار را دانه کنید و سیب را به قطعات کوچک خرد کنید و پوست آن را می‌توانید بسته به سلیقه نگه دارید یا جدا کنید.

پوست سیب باعث اضافه شدن فیبر و عطر بیشتر می‌شود، اما اگر می‌خواهید معجون صاف‌تر شود، بهتر است پوست گرفته شود. چوب دارچین و گل محمدی را هم آماده کنید تا در مراحل بعدی به راحتی در قابلمه ریخته شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش چهار تخمه + زمان مصرف؛ مفید برای سرماخوردگی

مرحله دوم: مواد را با هم ترکیب کنید

همه مواد آماده شده، شامل دانه‌های انار، قطعات سیب، چوب دارچین، گل محمدی و چای ترش را در یک قوری مناسب بریزید. سپس 2 لیوان آب اضافه کنید به طوری که تمام مواد تقریبا در آب فرو رفته باشند. نکته مهم این است که از قوری استفاده کنید که کف ضخیم داشته باشد، تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شود و معجون نسوزد یا ته نگیرد.

مرحله سوم: اجازه دهید معجون دم بکشد

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید آب به آرامی شروع به جوشیدن کند. وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید تا مواد به آرامی دم بکشند و طعمشان به خوبی با هم ترکیب شود.

در این مرحله باید حوصله داشته باشید؛ اجازه دهید حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد با هم بجوشند و دم بکشند. حرارت ملایم باعث می‌شود ویتامین‌ها و آنتی ‌اکسیدان‌های موجود در انار و سیب حفظ شوند و چای ترش و دارچین عطر و رنگ خود را کامل به معجون بدهند.

مرحله چهارم: معجون‌ را از صافی رد کنید

بعد از این که معجون کاملاً دم کشید و از حرارت افتاد، آن را از یک صافی ریز رد کنید تا دانه‌ها، گلبرگ‌ها و تکه‌های میوه جدا شود. این کار باعث می‌شود یک نوشیدنی صاف، لطیف و یکدست داشته باشید که نوشیدن آن راحت‌تر و لذت‌ بخش‌تر است.

مرحله پنجم: معجون‌ را سرو کنید

قوری را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود. معجون را می‌توانید همراه با دانه‌های انار و گل محمدی در لیوان یا کاسه بریزید.

برای تزئین می‌توان کمی گل محمدی خشک یا چند دانه انار روی سطح معجون ریخت تا ظاهر زیباتری داشته باشد. این معجون بسیار خوشمزه است و به دلیل وجود ویتامین C و آنتی ‌اکسیدان‌ها به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و علائم سرما خوردگی را کاهش می‌دهد. نوش جان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آب لیموشیرین بدون تلخی

مواد لازم برای تهیه معجون انار و چای ترش
هر جرعه از این معجون، مثل یک پادزهر طبیعی برای سرما خوردگی است که هم بدن را گرم می‌کند و هم روحیه را بالا می‌برد، پس طبق رسپی این مقاله از آشپزی اکالا درست کنید و با هر فنجان از این معجون‌، سلامتی را مزه کنید و حس تازگی و انرژی را در تمام روز همراه خود داشته باشید!

من مریم شجاعی مهر، نویسنده‌ای متعهد به خلق ایده و محتوای خلاقانه هستم و کلماتم پلی است برای لمس و کشف ناگفته‌های این سرزمین. همراهی شما در این مسیر طولانی، قوت قلم من است.

منبع خبر