- 2025-01-10
- 2 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، غذاهای فرنگی
طرز تهیه مرغ کنجدی با نودل و اسفناج (ویژه شام با نکات)
مناسب برای
4 نفر
سطح
بسیار آسان
زمان آمادهسازی
40 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
نودل یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است. حالا اگر کنار نودل ترکیب خوشمزه و پرخاصیتی مانند مرغ کنجدی و اسفناج هم قرار بگیرند که چه بهتر! در این مقاله از مجله اکالا با طرز تهیه مرغ کنجدی با نودل و اسفناج آشنا میشویم؛ پس با ما همراه باشید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای پختن مرغ کنجدی با نودل و اسفناج باید مرغ را با پیاز، هویج و زنجبیل بپزید. سپس مرغ را خرد کرده استخوانهای آن را جدا کنید. مواد سس نودل را در هاون بکوبید تا بافتش شبیه یک خامه غلیظ شود. نودل را آبکش کنید و به همراه مرغ، ¾ سس، خیار ریز خرد شده و بیبی اسفناج در یک کاسه بزرگ به خوبی مخلوط کنید.
نودل را در ظرف مورد نظر سرو کنید و آن را با باقی مانده سس، کنجد برشته و پیازچه خرد شده تزئین کنید. در ادامه با طرز تهیه این غذا، با جزئیات و به صورت مرحله به مرحله آشنا خواهیم شد.
مواد لازم برای مرغ کنجدی با نودل و اسفناج برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازران مرغ ۴ عددآب ۱ لیترزنجبیل خرد شده ۲ قاشق غذاخوریپیاز ۱ عددهویج ۱ عددنودل سوبا ۴۰۰ گرمبیبی اسفناج ۸۰ گرمخیار ۲ عدد کوچکپیازچه ۲ عددکنجد برشته (برای تزئین)۱ قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مواد لازم برای سس
مواد لازممقدار مورد نیازکنجد برشته۱۰۰ گرمشکر۲ قاشق غذاخوریپودر واسابی۱ قاشق غذاخوریخمیر میسو۱ قاشق غذاخوریسس سویا۲ قاشق غذاخوریآب۴ قاشق غذاخوری
مرحله اول: ران مرغ را بپزید
پیاز را ۴ قاچ کنید و هویج را هم نسبتا درشت خرد کنید. هویج، پیاز، زنجبیل و ران مرغ را به همراه یک لیتر آب در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. حرارت را زیاد کنید تا زمانی که آب به جوش بیاید. پس از جوشیدن، حرارت را ملایم کنید و بگذارید مرغ نیم ساعت با در بسته بپزد.
بعد از نیم ساعت قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مرغ داخل آب و سبزیجاتی که با آنها پخته، سرد شود. با این کار ران مرغ، آبدار و خوشمزه میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نودل سبزیجات به روش رستورانی
مرحله دوم: کنجد را در هاون بکوبید
در مدتی که منتظر هستید مرغ خنک شود، ۱۰۰ گرم کنجد برشته را در هاون بکوبید تا حالتی خمیری و یکدست به خود بگیرد. بعد از این که کنجد یکدست شد، دیگر مواد سس، شامل شکر، پودر واسابی، خمیر میسو، سس سویا و آب را به داخل هاون اضافه کنید و بکوبید تا بافتش شبیه خامه غلیظ شود.
مرحله سوم: استخوان مرغ را جدا کنید
مرغ را از قابلمه بیرون بیاورید و به کمک چنگال استخوان آن را جدا کنید. مرغ را به قطعات کوچکتری تقسیم کنید. آب مرغ را صاف کنید و سبزیجات آن را دور بریزید. آب باقی مانده عصاره مرغ است که میتوانید آن را در فریزر نگهداری و برای پخت سوپ استفاده کنید.
مرحله چهارم: نودل را آماده کنید
یک قابلمه آب روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، نودل را به آن اضافه کنید. بگذارید نودل در آب بجوشد تا زمانی که نرم شود. مراقب باشید که نگذارید نودل خیلی بپزد و له شود.
نودل را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید تا نشاسته اضافی آن شسته شود. سپس بگذارید آب اضافی نودل برود.
مرحله پنجم: اسفناج و خیار را اضافه کنید
مرغ، نودل، بیبی اسفناج و خیارهایی که ریز خرد کردهاید را در یک کاسه بزرگ بریزید. ¾ سس را در کاسه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله ششم: نودل را سرو کنید
نودل را در ظرف مورد نظر سرو کنید. از باقی مانده سس به همراه کمی کنجد برشته و پیازچه خرد شده برای تزئین استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نودل تند
نکات و فوتوفن های طرز تهیه مرغ کنجدی با نودل
در ادامه به نکات طلایی تهیه مرغ کنجدی با نودل اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
در صورتی که به نودل سوبا دسترسی ندارید، میتوانید از نودل عادی برای پخت این غذا استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید به سبزیجاتی که برای گرفتن عصاره مرغ استفاده کردید، برگ بو را هم اضافه کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا با طرز تهیه مرغ کنجدی با نودل و اسفناج آشنا شدیم. نودل یک غذای پر کربوهیدرات است؛ اما اگر از طرفداران این غذا هستید چه بهتر که آن را به همراه مرغ کنجدی و اسفناج مصرف کنید که در کنار طعم بینظیر خاصیتهای فراوانی دارد و مغذی است.
منبع: FoodNetwork
من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعمهای تازه، غرق در دنیای کتابها و شیفته فیلمهایی که ذهن را به چالش میکشند. ماجراجوییهای جدید، ضربان زندگی من هستند! نوشتن و داستانگویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربههای هیجانانگیز. با من در این سفرهای پرماجرا همراه شوید!
ارسال دیدگاه