- 2025-01-22
- 1 بازدید
- 0 دیدگاه
- آشپزی ، فست فود و فینگر فود
طرز تهیه مرغ سوخاری+ نکات و فوتوفن ها
مناسب برای
4 نفر
زمان آمادهسازی
25 دقیقه
زمان پخت
1 ساعت
مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه رستورانی است که به خاطر بافت ترد و مزه متفاوتی که با مرغ پخته یا سرخ شده دارد، بسیار محبوب است. در این مقاله از مجله اکالا میتوانید با طرز تهیه مرغ سوخاری به ۱۵ روش مختلف و همه فوتوفن های درست کردن این غذای پرطرفدار آشنا شوید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن مرغ سوخاری با آرد سوخاری آماده باید مرغ را با پیاز، سبزی خشک و ادویههای مختلف مزه دار کنید. سپس آن را ابتدا در آرد مزه دار شده و بعد در تخم مرغ و پودر سوخاری غوطه ور کنید. در ادامه تکههای مرغ را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته شوند.
برای درست کردن مرغ سوخاری میتوانید از توستر، هواپز و فر نیز کمک بگیرید. برای درست کردن مرغ سوخاری با پنیر پیتزا باید مرغ را با بیفتک بکوبید و داخل آن مقداری پنیر بگذارید و بعد مرغها را رول کنید و سپس سایر مراحل سوخاری کردن را دنبال کنید.
از دیگر روشهای درست کردن مرغ سوخاری میتوان به روش مرغ سوخاری پفکی، مرغ سوخاری بدون تخم مرغ، مرغ سوخاری با دلستر، پودر پانکو، مرغ پخته سوخاری، مرغ سوخاری با رب انار و همچنین مرغ سوخاری با آرد گندم و مرغ سوخاری بدون پوست اشاره کرد.
رسپی این غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای مرغ سوخاری با پودر سوخاری آماده برای ۴ نفر
مواد لازممقدار مورد نیازران یا سینه مرغ۸ تکهآرد سفید۱ لیوان فرانسوی دستهدارپیاز۱ عددسبزیهای معطر (نعنا، شوید، آویشن، جعفری و ترخون)۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدارپودر سیر۱/۲ قاشق چایخوریپودر پیاز۱/۲ قاشق چایخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمآرد سوخاری۱ لیوان فرانسوی دستهدارتخم مرغ۲ عددماست چکیده۱ لیوان فرانسوی دستهدارزعفران دم کرده غلیظ۱ قاشق غذاخوریروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
مرحله اول: مرغها را مزه دار کنید
برای شروع باید مرغها را در یک کاسه بریزید. پیازها را به صورت خلالی درشت خرد کنید و همراه با سبزیهای خشک یا تازه معطر در کاسه بریزید.
در ادامه ماست، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مرغها را به خوبی با مواد ترکیب کنید.
مرحله دوم: مرغها را در یخچال قرار دهید
بعد از مزه دار کردن مرغها باید روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغها به خوبی مزه دار شوند.
مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر
مرحله سوم: آرد سفید را آماده کنید
آرد سفید را در یک کاسه بریزید و بعد مقداری فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر و کمی نمک به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
مرحله چهارم: تخم مرغ را مزه دار کنید
تخم مرغها را بشکنید و در یک کاسه جداگانه بریزید. سپس آن را با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به تخم مرغها اضافه کنید.
مرحله پنجم: مرغها را به آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کنید
مرغهای مزه دار شده را از یخچال خارج کنید و به نوبت در آرد غوطه ور کنید و خوب ماساژ دهید تا آرد به خوبی به تکههای مرغ بچسبد.
سپس مرغها را در تخم مرغ بغلتانید و بعد در ظرف پودر سوخاری بیندازید تا کاملا به آرد سوخاری آغشته شوند. این کار را برای همه مرغها تکرار کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
مرحله ششم: مرغها را سرخ کنید
مقداری روغن در یک ماهیتابه گود بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید روغن روی حرارت ملایم داغ شود و بعد تکههای مرغ را در روغن قرار دهید.
مقدار روغن باید به اندازهای باشد که مرغها به طور کامل یا به صورت نیمه در آن شناور شوند.
اجازه دهید تکههای مرغ طلایی شوند و بعد آنها را از روغن خارج کنید و روی توری فلزی یا دستمال جاذب روغن قرار دهید.
مرحله هفتم: مرغ سوخاری را سرو کنید
بعد از آماده شدن همه مرغها باید آنها را در ظرف مورد نظرتان قرار دهید و همراه با سیب زمینی سرخ شده و سس سرو کنید.
برای درست کردن مرغ سوخاری از روشهای مختلفی استفاده میشود که در ادامه به برخی از این روشها اشاره شده است.
مرغ سوخاری با آرد گندم
برای درست کردن مرغ سوخاری پفکی خانگی با آرد گندم باید آرد گندم را با ادویههای مختلف ترکیب کنید. سپس مرغهای مزه دار شده را ابتدا در ترکیب آرد مزه دار شده و بعد در ترکیب تخم مرغ و شیر غوطه ور کنید. دوباره تکههای مرغ را در آرد بزنید و بعد در روغن داغ سرخ کنید.
مرغ سوخاری در توستر
برای درست کردن مرغ سوخاری در توستر باید مرغها را به روشی که گفته شد مزه دار کنید و بعد در آرد سوخاری و ادویه بغلتانید. سپس توستر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
تکههای مرغ را روی ورق آلومینیوم بچینید و در دستگاه قرار دهید. ۱۵ دقیقه مرغها را در توستر بگذارید و بعد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز برای ۱۵ دقیقه سوخاری شود.
مرغ سوخاری در فر
برای درست کردن مرغ سوخاری در فر باید تکههای مرغ را به روش قبل مزه دار کنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
قالب مورد نظرتان را با روغن چرب کنید و بعد مرغها را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا آماده شوند. در ۵ دقیقه نهایی پخت مرغها میتوانید گریل فر را روشن کنید تا روی مرغها نیز برشته شود.
مرغ سوخاری پفکی
برای درست کردن مرغ سوخاری پفکی باید از مقداری پفک نمکی پودر شده استفاده کنید. در این روش باید مرغها را مزه دار کنید و بعد در ترکیب آرد و ادویه فرو ببرید.
سپس مرغها را به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت آنها را در پودر پفک نمکی خرد شده غوطه ور کنید. حالا میتوانید این مرغها را در روغن داغ سرخ کنید.
مرغ سوخاری بدون تخم مرغ
برای درست کردن مرغ سوخاری بدون تخم مرغ میتوانید مرغها را به روش قبل مزه دار کنید. سپس آنها را در آرد سفید و ادویه بغلتانید و در ادامه آنها را در آب یخ غوطه ور کنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید.
مرغهای شما برای سرخ کردن آماده هستند و میتوانید آنها را در روغن داغ سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کتلت مرغ
مرغ سوخاری با آرد سوخاری خانگی
برای درست کردن مرغ سوخاری با آرد سوخاری خانگی باید خمیر نان باگت یا نان تست را در معرض هوا خشک کنید و بعد به خوبی پودر کنید. حالا میتوانید مقداری ادویه به پودر نان اضافه کنید و مرغ مزه دار شده را به هر روشی که دوست دارید با این پودر، سوخاری کنید.
مرغ سوخاری در هواپز
برای درست کردن مرغ سوخاری در هواپز باید تکههای مرغ را مزه دار کنید و بعد داخل ظرف آرد و ادویه بغلتانید و خوب تکان دهید. کف سبد هواپز را با روغن چرب کنید و تکههای مرغ را برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا آماده شود.
در حین پخت مرغ حتما چند بار مرغها را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای آنها به خوبی برشته شود.
مرغ سوخاری با پنیر پیتزا
برای درست کردن مرغ سوخاری با پنیر پیتزا باید سینه مرغ را با بیفتک به خوبی بکوبید تا نازک شود. سپس آن را با چاشنیهای مختلف مزه دار کنید. مقداری پنیر پیتزا و پنیر گودا در وسط مرغها بریزید و بعد مرغها را رول کنید.
برای محکم شدن رولهای مرغ میتوانید از خلال دندان کمک بگیرید. در ادامه رولهای مرغ را در آرد و ادویه و تخم مرغ و پودر سوخاری غوطه ور کنید. در انتها مرغها را در روغن داغ سرخ کنید تا آماده شوند.
مرغ سوخاری با رب انار
برای درست کردن مرغ سوخاری با رب انار باید مرغ سوخاری را به روش معمول آماده و آن را در کنار سس رب انار سرو کنید. برای درست کردن سس رب انار باید از ترکیب رب انار، فلفل، نمک، آبلیمو، روغن زیتون و کمی رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
مرغ سوخاری با دلستر
برای درست کردن این مرغ سوخاری باید نصف فنجان دلستر ساده را در زمان مزه دار کردن مرغ به آن اضافه کنید. این کار موجب تردتر شدن بافت مرغ بعد از سرخ شدن میشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ران مرغ ترد و طلایی در سرخ کن
مرغ سوخاری با پودر پانکو
برای درست کردن این مرغ باید بعد از مزه دار کردن مرغ و آغشته کردن آن به آرد سفید و تخم مرغ، مرغها را در پودر پانکو غوطه ور کنید.
مرغ سوخاری کرهای
برای درست کردن این مرغ باید آنها را به روش قبل آماده کنید و برای سرخ کردن آنها به جای روغن، از مقداری کره استفاده کنید. این کار موجب خوشمزهتر شدن مرغ سوخاری میشود.
مرغ سوخاری خانگی با مرغ پخته
در این روش باید مرغها را با یک عدد پیاز و کمی ادویه و آب بپزید و زمانی که مرغها پختند، آنها را در آرد سفید، تخم مرغ و پودر سوخاری غوطه ور کنید و در ادامه مرغها را در روغن سرخ کنید تا برشته شوند.
مرغ سوخاری بدون پوست
در این روش باید برای سوخاری کردن مرغ از تکههای مرغ بدون پوست استفاده کنید و آن را به هر روشی که دوست دارید مزه دار و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید. در انتها میتوانید این مرغها را در روغن داغ سرخ کنید.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه مرغ سوخاری
در این بخش به چند نکته طلایی برای درست کردن مرغ سوخاری اشاره شده است، با ما همراه باشید.
برای سرخ کردن مرغ سوخاری باید شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید تا مرغها به خوبی مغز پخت شوند.استفاده از سبزیجات خشک برای مزه دار کردن مرغها اختیاری است و میتوانید آنها را حذف کنید.برای سرخ کردن مرغ سوخاری مثل بیرون حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.میتوانید انواع مرغ سوخاری را در کنار سس قرمز، سس تند یا خردل سرو کنید.برای مزه دار کردن مرغ سوخاری میتوانید از ادویههای دلخواه استفاده کنید.برای نگهداری مرغ سوخاری میتوانید آن را در ظرف در بسته بریزید و برای ۳ تا ۴ روز در یخچال قرار دهید.به منظور سرخ کردن مرغ سوخاری بهتر است از یک ماهیتابه گود یا قابلمه استفاده کنید.برای مزه دار کردن مرغ سوخاری میتوانید از سس کچاپ، سس باربیکیو و سس خردل نیز استفاده کنید.اضافه کردن مقداری آب لیمو ترش تازه به تکههای مرغ مزه دار شده طعم بهتری میبخشد.
در این مقاله از بخش سبک زندگی اکالا به ۱۵ روش درست کردن مرغ سوخاری و همه فوتوفن های پخت این غذا اشاره شد. اگر تجربه درست کردن مرغ سوخاری را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…
ارسال دیدگاه