طرز تهیه مربای توت ‌فرنگی بدون شکر؛ سالم، خوشمزه و رژیمی

مناسب برای 1 شیشه زمان آماده‌سازی 20 دقیقه زمان پخت 1 ساعت مربای توت ‌فرنگی بدون شکر، یکی از سالم‌ترین…
طرز تهیه مربای توت ‌فرنگی بدون شکر؛ سالم، خوشمزه و رژیمی

مناسب برای

1 شیشه

زمان آماده‌سازی

20 دقیقه

زمان پخت

1 ساعت

مربای توت ‌فرنگی بدون شکر، یکی از سالم‌ترین انواع صبحانه برای افرادی است که دوست ندارند در ابتدای صبح از مقدار زیادی شکر استفاده کنند. در این مقاله از مجله اکالا می‌توانید با طرز تهیه مربای توت ‌فرنگی بدون شکر به ۳ روش متفاوت و همه فوت‌وفن‌ های درست کردن این مربا آشنا شوید.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای درست کردن این مربا باید توت فرنگی‌ها را خرد کنید و همراه با چند قاشق آب در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و بعد از این که توت فرنگی‌ها نرم شدند، آن‌ها را با گوشتکوب له کنید.

در ادامه دوباره مربا را روی حرارت بجوشانید و بعد از این که توت فرنگی‌ها غلیظ شدند، می‌توانید دانه چیای میکس شده، آبلیمو و عسل را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه مربای شما آماده است.

می‌توانید این مربا را با استویا و همچنین شربت افرا نیز آماده کنید. رسپی این مربای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای مربای توت فرنگی با عسل 

مواد لازممقدار مورد نیازتوت فرنگی۴۰۰ گرمآب۲ قاشق غذاخوریدانه چیا آسیاب شده۱ قاشق چای‌خوریآبلیمو۱ قاشق چای‌خوریعسل۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

مرحله اول: توت فرنگی‌ها را بشویید

برای شروع باید توت فرنگی‌ها را بشویید و گلبرگ‌های سبز آن‌ها را به طور کامل جدا کنید.

برای تمیز کردن توت فرنگی‌ها بهتر است آن‌ها را برای چند دقیقه در ترکیب آب نمک و سرکه قرار دهید تا ضدعفونی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای پوست پرتقال

مرحله دوم: توت فرنگی‌ها را خرد کنید

توت فرنگی‌های تازه شسته شده را به هر اندازه‌ای که دوست دارید خرد کنید و در قابلمه بریزید. این کار به طعم بهتر مربا کمک می‌کند و بافت بهتری به آن می‌بخشد.

مرحله سوم: توت فرنگی‌ها را بپزید

توت فرنگی‌های خرد شده را همراه با ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید توت فرنگی‌ها کاملا نرم شوند.

مرحله چهارم: توت فرنگی‌ها را له کنید

در این مرحله باید توت فرنگی‌های نرم شده را با گوشتکوب دستی بکوبید تا کمی له شوند.

سپس شعله گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و بعد از این که توت فرنگی شروع به جوشیدن کردن، شعله گاز را کم کنید و حدود نیم ساعت دیگر توت فرنگی‌ها را بجوشانید تا کاملا غلیظ شوند و حباب‌های ریز روی آن‌ها ایجاد شود.

در این مرحله باید به صورت مداوم توت فرنگی‌ها را با کاردک هم بزنید تا نسوزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه مارمالاد توت فرنگی شفاف

مرحله پنجم: مربا را آماده کنید

در این مرحله می‌توانید آبلیمو، دانه چیای پودر شده و عسل را به مربا اضافه و بعد از حدود ۵ دقیقه شعله گاز را خاموش کنید.

اجازه دهید مربا کاملا خنک شود و بعد آن را در شیشه‌های تمیز و خشک بریزید. مربا را در یخچال قرار دهید و از طعم آن لذت ببرید.

مربای توت فرنگی رژیمی خوشمزه

مربای توت فرنگی با استویا

برای درست کردن مربای توت فرنگی با استویا می‌توانید بعد از جوشیدن توت فرنگی‌ها، از حدود یک قاشق استویا همراه با دانه چیا استفاده کنید.

مواد مورد نیازت رو از اُکالا بخر

مربای توت فرنگی با شربت افرا

در این روش می‌توانید برای شیرین کردن مربا به جای شکر از مقداری شربت افرا خالص استفاده کنید. سایر مراحل پخت این مربا مثل روش قبل است.

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه مربای توت ‌فرنگی بدون شکر

نکات و فوت‌وفن های طرز تهیه مربای توت ‌فرنگی بدون شکر

در ادامه به چند نکته طلایی برای درست کردن مربای توت ‌فرنگی بدون شکر اشاره شده است، با ما همراه باشید.

مدت زمان ماندگاری این مربا در یخچال حدود ۲ هفته است.برای درست کردن مربای بدون شکر توت فرنگی و دانه چیا حتما دانه چیا را خوب میکس کنید.در همه روش‌های پخت مربای توت فرنگی بدون شکر بهتر است از دانه چیا استفاده کنید. این کار به افزایش غلظت مربا کمک می‌کند و بافت غلیظی به آن می‌بخشد.اضافه کردن آبلیمو موجب افزایش ماندگاری مربا می‌شود و از رشد باکتری‌ها در آن جلوگیری می‌کند.اضافه کردن عسل و سایر شیرین کننده‌ها به این مربا اختیاری است و می‌توانید آن را بدون هر گونه شیرین کننده نیز آماده کنید.برای نگهداری این مربا حتما از شیشه‌های تمیز و خشک استفاده کنید.برای درست کردن مربای توت فرنگی با عسل می‌توانید از هر مقدار عسلی که دوست دارید استفاده کنید.میکس کردن دانه چیا بافت ژله‌ای و غلیظی به این مربا می‌بخشد.در صورت تمایل می‌توانید برای مزه دار کردن این مربا از مقداری عصاره وانیل نیز استفاده کنید.توت فرنگی‌های محلی برای پخت این مربا مناسب‌تر هستند. برای درست کردن این مربا بهتر است از توت فرنگی‌های گلخانه‌ای و درشت که عطر و طعم کمی دارند استفاده نکنید.اگر به توت فرنگی تازه دسترسی ندارید، می‌توانید برای درست کردن این مربا از توت فرنگی منجمد شده نیز استفاده کنید.برای برداشتن این مربا به هیچ عنوان از قاشق خیس استفاده نکنید. این کار موجب کپک زدن مربا می‌شود.در زمان جوشاندن توت فرنگی‌ها حتما کف روی آن را بردارید تا مربای شما شفاف‌تر شود.می‌توانید از این مربا برای تزیین انواع کیک و دسر و مزه دار کردن ماست و شیر نیز استفاده کنید.برای پخت این مربا بهتر است از قابلمه روحی یا لعابی استفاده کنید.غلظت این مربا نباید خیلی زیاد و خیلی شل باشد. جوشاندن کم یا زیاد مربا موجب خراب شدن مربا می‌شود.

در این مقاله از بخش آشپزی اکالا به طرز تهیه مربای توت ‌فرنگی بدون شکر و همه فوت‌وفن های درست کردن این مربای رژیمی اشاره شد. اگر تجربه درست کردن این مربا را دارید حتما نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

منبع خبر

بیا تو صدا